lauantai 18. helmikuuta 2023

SANOMA RAKKAALLENI; 17.2.2023.


 Uskovan veljen saama Sanoma Herralta, Jeesukselta Kristukselta. 17.2.2023.

 Minä en sinua unhota. Tämä on minun lupaukseni sinulle, usko se rakkaani niin pääset eroon että minä olisin sinut hyljännyt. Kuuntele kun minä sinulle puhun. Tahdon sinun sydämesi kokonaan, et ole yksin siksi saat luottaa minuun. Vereni vuosi tähtesi, se on iankaikkisen liiton veri. Minä sinut nostan suosta johon olet uppoamaisillasi, ethän pelkää. Vedet eivät sinua voi upottaa sillä minä sinua kannattelen ja vien sinut perille sinne minne sinun sydämesi kaipaa. Se on taivaan valtakunta, saat siellä nähdä rakkaimpasi, vereni sen tekee. Ei ole muuta nimeä, ainoa nimi joka kestää on Jeesus nimi. Siihen saat turvata, eikä se ole turhaa ja tyhjää, vaan saa sinut voimaantumaan minun henkeni läsnäolosta. Jaan sinulle perintöosan valtakuntani rikkauksista. Halajamalla halaja minun läsnäoloani, varmasti sen saat silloin kokea. Kaitsen sinua kuin lammasta minä olen se hyvä paimen. Et voi joutua harhaan sillä minä olen se paimen, hyvä paimen Jeesus. Kuljen sinun vierelläsi ja jaan sinulle perintöosan pyhitettyjen joukossa. Tulethan lapseni minua lähelle, vain niin saat voiton perkeleestä ja kaikista sen voimista. Lapseni, älä pelkää.

 

 

2 kommenttia:

 1. Ihmiset eksyivät totuudesta ja Jumala lähetti Jeesuksen tehtävälleen avata pelastustie läpi kuoleman tilanteessa, jossa valmistaudutaan tuomiopäivään, jotta synti sinetillä lukitaan ja uusi aika alkaa - Jumalan saadessa Herran päivänä levon, joka on lopullinen laki ja -järjestys joka laki on muinoin jo ollut ja uutena lakina taas on, jolloin Jumala ei lähetä enään poikaansa uhrattavaksi vaan sota loppuu tuomiopäivään, josta eteenpäin kuningaskunta on perusttu ja Kuninkuus palautettu tähän maailmaan.

  Joh. 14:30
  En minä enää puhu paljoa teidän kanssanne, sillä m a a i l m a n r u h t i n a s tulee, ja minussa hänellä e i ole m i t ä ä n.

  Joh. 13:34
  U u d e n k ä s k y n minä annan teille, että rakastatte toisianne, niinkuin minä olen teitä rakastanut-että tekin niin rakastatte toisianne.
  (Perustaa rakkauden kaksoiskäskyyn)
  (Jeesus tuli lähetettynä tehtäväänsä jeesuksen ollessa valmiudessa tehtävälleen tilanteessa jossa ihminen käyttää valinnanvapautta syntiin kääntäen Jumalle selkänsä ja korottaen synnillä itseään yli Jumalan ja korottaen synnillään tahtonsa yli Jumalan tahdon)

  Joh. 13:1
  Mutta ennen pääsiäisjuhlaa, kun Jeesus tiesi hetkensä tulleen, että hän oli siirtyvä tästä maailmasta Isän tykö, niin hän, joka oli rakastanut omiansa, jotka maailmassa olivat, osoitti heille rakkautta l o p p u u n a s t i.
  (Pyhän synnittömän asemassa kuolemalla kuoleman voitti ja mahdollistaa siten kääntymystä totuuteen eksyneille, tuomiopäivän tuomion käytäntöönpanoon asti)

  Jes 41:
  22 Esittäkööt ja ilmoittakoot meille, mitä tapahtuva on; ilmoittakaa entiset, mitä ne olivat, tarkataksemme ja tietääksemme, mitä niistä on tullut, tahi antakaa meidän kuulla tulevaisia.
  23 Ilmoittakaa, mitä vastedes tapahtuu, tietääksemme, oletteko te jumalia. Tehkää hyvää tai tehkää pahaa, niin me katsomme ja ihmettelemme.
  24 Katso, te olette pelkkää tyhjää, ja teidän tekonne ovat turhat.
  Kauhistus se, joka teidät valitsee!
  25 M i n ä h e r ä t i n pohjoisesta h ä n e t, ja h ä n t u l i, päivänkoitosta hänet, joka r u k o i l e e m i n u n n i m e ä n i, ja hän tallaa käskynhaltijoita kuin lokaa, niinkuin savenvalaja savea sotkee.
  26 Kuka on sen alunpitäen ilmoittanut, että olisimme sen tienneet, ja edeltäpäin, niin että voisimme sanoa: "Hän oli oikeassa"? Ei kukaan sitä ilmoittanut, ei kukaan sitä kuuluttanut, ei kukaan kuullut teiltä sanaakaan.
  27 Minä ensimmäisenä sanon Siionille: "Katso, katso,
  s i i n ä n e o a t !"
  (kaksi säkkipukuista)
  ja annan Jerusalemille ilosanomantuojan.
  28 Minä katselen ympärilleni, m u t t a e i o l e k e t ä ä n; ei kenkään näistä voi antaa neuvoa, että kysyisin heiltä ja he vastaisivat.
  (ihmisistä edeskäypää ei löydy heti jolloin Jumala ei voi ilmoittaa itseään lopunajan lopun alkamisen merkiksi)
  29 Katso, k a i k k i he ovat p e l k k ä ä p e t o s t a, turhat ovat heidän työnsä; tuulta ja tyhjää ovat heidän valetut kuvansa.  Ilm. 5:2
  Ja minä näin väkevän enkelin, joka suurella äänellä kuulutti: "Kuka on a r v o l l i n e n avaamaan tämän kirjan ja murtamaan sen sinetit?"
  (Jeesus olisi arvollinen, mutta Jumala etsii Ihmisen Pojan kaltaista eli Jeesuksen uudessa käskyssä suoriutujaa, joka on ihmisistä edeskäypä ja saa valitun aseman muistuttaa totuudesta)

  Ilm. 10:7
  vaan että niinä päivinä, jolloin seitsemännen enkelin ääni kuuluu hänen puhaltaessaan pasunaan, Jumalan s a l a i s u u s käy täytäntöön sen h y v ä n s a n o m a n mukaan, jonka hän on ilmoittanut palvelijoillensa profeetoille.
  (tuonelan sulkemisen yhteydessä tuonelassa katuvia kohtaa hyvä sanoma, paitsi niitä jotka olivat tavoittaneet Jumalan eläessään ja totuudesta luopuneet, näistä ilmestyskirjan 1-peto sai voiton ja peto sidottiin, jolloin 2-peto alkoi työnsä joka kestää Raamatun 7-vuoden loppusodan ajan))

  VastaaPoista
 2. Jes. 44:7
  Kuka on minun kaltaiseni?
  Hän julistakoon ja ilmoittakoon ja osoittakoon sen minulle, siitä alkaen kuin minä perustin ikiaikojen kansan.
  He ilmoittakoot tulevaiset, ja mitä tapahtuva on.
  (Ihmisen Pojan kaltainen on kaltainen, joka vastaa Jumalalle, kun Jumala etsii poikansa kaltaista maailmanruhtinaan aikajaksolla)

  Dan. 7:13
  Minä näin yöllisessä näyssä, ja katso, taivaan pilvissä tuli Ihmisen Pojan kaltainen; ja hän saapui Vanhaikäisen tykö, ja hänet saatettiin tämän eteen.
  (Jumala ilmoittaa itsensä valitulleen

  Joh. 16:13
  Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.

  Ilm. 10:11
  Ja minulle sanottiin: "Sinun tulee taas profetoida monista kansoista ja kansanheimoista ja kielistä ja kuninkaista".
  Ilm. 11:3
  Ja minä annan kahdelle todistajalleni toimeksi säkkipukuihin puettuina profetoida tuhannen kahdensadan kuudenkymmenen päivän ajan."

  Joh. 9:4
  Niin kauan kuin päivä on, tulee meidän tehdä hänen tekojansa, joka on minut lähettänyt; tulee yö, jolloin ei kukaan voi työtä tehdä.

  Joh. 16:14
  Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
  Joh. 16:15
  Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.  Joh. 18:36
  Jeesus vastasi: "Minun kuninkuuteni ei ole tästä maailmasta; jos minun kuninkuuteni olisi tästä maailmasta, niin minun palvelijani olisivat taistelleet, ettei minua olisi annettu juutalaisten käsiin;
  mutta nyt m i n u n k u n i n k u u t e n i e i o l e t ä ä l t ä".
  (Jeesus tapettiin ja alkoi maailmanruhtinaan aikajakso)

  Joh.ilm.5:
  10 ja t e h n y t heidät meidän Jumalallemme kuningaskunnaksi ja papeiksi, ja he t u l e v a t h a l l i t s e m a a n maan päällä".
  11 Ja minä näin, ja minä kuulin monien enkelien äänen valtaistuimen ja olentojen ja vanhinten ympäriltä, ja heidän lukunsa oli kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat,
  12 ja he sanoivat suurella äänellä: "Karitsa, joka o n t e u r a s t e t t u, o n a r v o l l i n e n s a a m a a n v o i m a n ja r i k k a u d e n ja v i i s a u d e n ja v ä k e v y y d e n ja k u n n i a n ja k i r k k a u d e n ja y l i s t y k s e n".
  13 Ja kaikkien luotujen, jotka ovat taivaassa ja maan päällä ja maan alla ja meren päällä, ja kaikkien niissä olevain minä kuulin sanovan: "Hänelle, joka valtaistuimella istuu, ja Karitsalle ylistys ja kunnia ja kirkkaus ja valta aina ja iankaikkisesti!"
  14 Ja ne neljä olentoa sanoivat: "Amen", ja vanhimmat lankesivat kasvoilleen ja kumartaen rukoilivat.


  Ilm. 14:1
  Ja minä näin, ja katso, K a r i t sa seisoi S i i o n i n v u o r e l l a, ja hänen k a n s s a a n sata neljäkymmentä neljä tuhatta, joiden otsaan oli kirjoitettu hänen nimensä ja hänen Isänsä nimi.

  144000 on lopunajan lopussa pelastuvien määrä eli jälkijoukko ja he liittyvät Herran päivänä pelastuvien pääjoukkoon, jolloin suurijoukko on yhdessä ja juhla voi alkaa.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.