lauantai 12. helmikuuta 2022

"SE ON TÄYTETTY"

 


 Shalom, Herrassa, Jeesuksessa Kristuksessa. 

Olen taas ommellut ja tehnyt noin viikon ajan, "Se on täytetty ristejä" ja ne ovat taas minua siinä tehdessä puhutelleet niin että välillä olen huomannut olevani siinä ompelukoneen ääressä suu hymyssä ja kädet välillä ylös ojennettuina, Amenta kuiskaten.

Halusin niitä ajatuksia tässä teillekin jakaa, sillä ristien valmistus kertoo minulle uskon tiestä, alusta loppuun. 

Kun alan valmistamaan ristiä/ ristejä, sillä teen niitä kerralla aina useamman. Valitsen ensin kankaan, niin kuin ihmisten kalastaja, etsimme tuon ihmisen joka on valmis pelastuksen tielle elämässään. On monenlaisia kankaita, kuin on myös ihmisen luonteita. Osassa on virheitä, mutta kaikki on minulle yksilöllisiä. On ulkokultaisia ja kimaltavia, ylpeyttä täynnä. Jotkut on liukkaita eikä niistä tahdo saada pidettyä kiinni. Jotkut niin niin jäykkiä että käännytys työ ja ohjaus on vaikeaa. Jotkut taas niin ihanan pehmeitä, että työ niiden kanssa on todella ihanaa ja helppoa. Mutta on myös niitä karheita kankaita, jotka saa kädet rikki niitä tehdessä. Näin on ihmiset, niin kuin nuo kankaani.

 Levitän kankaan pöydälle, oikeat puolet vastakkain. Näin tapahtuu myös kun alan keskustella tuon ihmisen kanssa. Levitämme hänen elämänsä siihen eteen. Sitten piirrän kankaalle kaavakuvan rististä, eli kerron evankeliumia, Jumalan Sanaa todeksi, tuoden myös omia todistuksia, mitä Jumala on armossaan tuonut elämääni. 

Leikkaan kappaleet irti kankaasta, eli alamme erottautua siitä vanhasta joka ihmisen elämässä on. Luomme uutta. Seuraava vaihe on ommella palat yhteen, niin kuin tapahtuu kun tuemme ihmistä ottamaan askeleen seurakunta yhteyteen, kasvamaan ja vahvistumaan ensiaskeleissaan uskontielle. Etsimään hänelle sopivia uskovia sisaria ja veljiä tukemaan häntä. Yhdistää hänet ennenkaikkea Jeesukseen Kristukseen.

Kun tämä on tehty, leikkaan kaikki turhat osat pois, se on kuin oksastus, jossa ihmisen kaikki turhuus karsiutuu pois, se mitä maailmasta on meihin tarttunut. Se tapahtuu Jumalan toimesta ihmisen uskon kasvaessa. 

Sitten käännän tuon ristin, että sen oikeat puolet tulee näkyviin, eli tuemme häntä tulemaan näkyväksi uskossaan. Tunnustamaan suullaan uskonsa ja alkaa tekemään niitä hyviä töitä Jumalan valtakuntaan. 

Lopuksi täytän ristin vanulla ja suljen sen kuin sinetiksi ommellen. Siitä on tullut Jumalan oma, Jumalan lapsi. Jumalan sovitustyö on antanut tämän täyteyden Kristuksessa myös ihmiselle. Sitten vielä vielä viimeistelen tuon ristin tekstillä: "SE ON TÄYTETTY". Sillä niin on kirjoitettu ja todeksi tehty että Jeesus Kristus ilmoitti sen Isälleen, viimeisinä sanoina ristillä, että sovitustyö meidän puolestamme oli tehty/ TÄYTETTY, eikä mikään sitä voinut estää. Kuolema oli kukistettu ja se on kaikille jotka sen haluaa ottaa vastaan.  

Joh.19: 30.Kun nyt Jeesus oli ottanut hapanviinin, sanoi hän: "Se on täytetty", ja kallisti päänsä ja antoi henkensä.

Näin minulle ristit puhuu, kun niitä jaettavaksi valmistan. Niissä on Jeesuksen koko sanoma, meille kaikille. Se on yksi osa Jumalan työtäni. Työtä, jonka Jumala itse minulle näytti ja sille olen kuuliainen.

 

Kiitos Jeesus Kristus, kaikesta mihin minua ja meitä kulkevat ja ohjaat.

👑📿

Amen.

1 kommentti:

 1. Arviossani - jo vuosia odottamani Joonaan merkki annetaneen aikataulussaan 1.5.2022.

  Tämä Joonaan mekki (risti) on/oli piilotettuna Tukholman profetia-1984 sanomaan ja on nyt selviämässä osaltaan osana aikataulussaan eteneviä tapahtumia.
  Tämä maahan iskeytyvä ja valaiseva totuuden miekka on siis nyt tarkentumassa ristin merkiksi, miekan muotohan muodostaa ristin kuvion.
  Fyysinen paikkakin on ristille ilmaistu ja se on arviossani Hattulan Pyhän Ristin kirkko.
  (Miksi näin, syy selvinnee pian eli 1.5.2022)

  https://www.google.com/search?q=pyh%C3%A4n+ristin+kirkko+hattula&sxsrf=APq-WBv1hOZlSGWJ6GC-ucYVX0RhsRweQw:1644833550913&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj355C8-v71AhXylIsKHTxHAj8Q_AUoAXoECAIQAw&biw=1317&bih=791&dpr=1

  Matt. 12:39
  Mutta hän vastasi heille ja sanoi: "Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin profeetta Joonaan merkki.

  Matt. 16:4
  Tämä paha ja avionrikkoja sukupolvi tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki." Ja hän jätti heidät ja meni pois.

  Luuk. 11:29
  Kun kansaa yhä kokoontui, rupesi hän puhumaan: "Tämä sukupolvi on paha sukupolvi: se tavoittelee merkkiä, mutta sille ei anneta muuta merkkiä kuin Joonaan merkki.

  Luuk. 11:30
  Sillä niinkuin Joonas tuli niiniveläisille merkiksi, niin Ihmisen Poikakin on oleva merkkinä tälle sukupolvelle.


  https://www.youtube.com/channel/UCoG4r2_lJgmIwpC51odQlfg

  _____________

  Etenevä ja tarkentuva arvioni perustuu 28.8.2013 kokemaani valveilmestykseen ja siinä annettuun ilmoitukseen, jonka merkitystä olen tutkinut.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.