keskiviikko 16. helmikuuta 2022

ONNENI ON OLLA JUMALAA LÄHELLÄ

 


 Herran Armoa ja Rauhaa arkeemme ..

Tänään rukoiltuani aamulla, näin kuvan juuri ennen ylösnousua. Ajattelin, että liekkö tuo mitään tarkoitti, mutta nyt pari tuntia näkemästä sitä uudelleen mietin ja kuin sielun silmin katselin.

Tuossa kuvassa näin valkoisen henkilöauton tulevan suoraan edessäni, minua kohti. Näytti että siinä olisi ollut hieman mäkeä, eli auto tuli kuin alaspäin. Kohta auto laittoi vilkun päälle ja kääntyi oikealle.

Olen joskus saanut näitä auto kuvia, mutta siitä on jo aikaa. Nyt tuo kuva alkoi avautumaan. Tämä on henkilökohtainen näky jollekkin tai joillekkin, näin koen. Tuo auto tuli kuin ylhäältä, edestä, Taivaan valtakunnasta. Se oli väriltään valkoinen, eli vanhurskauden väri. Se oli tarkoitettu jollekkin kuin Jumalan Armon ja Pelastuksen kulkuneuvoksi. Kohta tuo auto laittoi tuon keltaisen vilkun päälle, näyttäen että "kääntymys" on tapahtumassa ja suunta oli siihen ainoaan " oikeaan". 

Kiitos Jeesus, kelle tai keille tämän oletkaan tarkoittanut, sillä Sinä olet todella se ainut ja oikea; tie totuus ja elämä.  Ehkä tämä oli rukous vastaus rukouksiini ja niin monen rukous läheistensä pelastumiseen.

🙇‍♀️👑🙇‍♀️

Arkinen elämä puhuu meille paljon Jumalasta, vaikkemme aina huomaa. Jumala haluaa kuitenkin olla meitä aina lähellä ja kohdata arkisimpienkien askareiden keskellä. 

"Mutta minun onneni on olla lähellä Jumalaa , minä panen turvani Herraan Jumalaan, 
kertoakseni kaikista sinun töistäsi." Psalmi 73:28

Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.