maanantai 7. helmikuuta 2022

HÄN KUTSUI TYKÖNSÄ LAPSEN

 


 Siunausta sinulle uuteen päivään ja tähän uuteen aikaan johon Herra avaa meille ovia. Uutta kohti 🙏👼 👑 ... näin rukouksessa tänään suloisen kuvan. Se oli sellainen postikorttimainen jossa on noita pieniä valkopukusia lapsi enkeleitä. Näin Jeesuksen valtaistuimellaan ja sitten kuva siirtyi Hänen edessään olevaan pikku enkeliin. Tuo enkeli oli polvirukouksessa edessään olevan valkoisen kiven äärellä, se oli tuon pienen enkelin 👼 rukousalttari 👼🙏👑

Kiitos Jeesus että näin meitä lohdutat, meitä jotka kannamme eteesi nuo kaikki rukouksemme, kuin tuo pieni enkeli.. sinä 👼... ja minä 👼 ... me kaikki yhdessä 👼👼👼👼👼👼👼💓 Etsin tähän sopivaa laulua ja tulihan se vastaan. Se on suloinen kuin tuo saamani kuva. 💖 Liittyy tämän aamun näky kuvaani ...👼🙏 

Suojassa Enkelin : 

https://youtu.be/auh7ENajqSc

Heprealaiskirjeessä puhutaan Jumalan pojan ja enkeleiden suhteesta. Kirjeen mukaan Jumalan poika on enkeleitä suurempi. ”Ei Jumala ole yhdellekään enkelille milloinkaan sanonut: - Sinä olet minun poikani, tänä päivänä minä sinut synnytin.” (Hepr. 1:5.) Enkelit ovat palvelukseen lähetettyjä Jumalan sanansaattajia. Uskon kohde on Jeesus. Enkelit kuuluvat kuitenkin uskonelämään, ja sanoma enkeleistä on tarkoitettu kaikenikäisille.

 

Evankeliumi Matteuksen mukaan 18

1. Sillä hetkellä opetuslapset tulivat Jeesuksen tykö ja sanoivat: "Kuka on suurin taivasten valtakunnassa?"
2. Niin hän kutsui tykönsä lapsen, asetti sen heidän keskellensä
3. ja sanoi: "Totisesti minä sanon teille: ellette käänny ja tule lasten kaltaisiksi, ette pääse taivasten valtakuntaan.
4. Sentähden, joka nöyrtyy tämän lapsen kaltaiseksi, se on suurin taivasten valtakunnassa.
5. Ja joka ottaa tykönsä yhden tämänkaltaisen lapsen minun nimeeni, se ottaa tykönsä minut.
6. Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.
7. Voi maailmaa viettelysten tähden! Viettelysten täytyy kyllä tulla; mutta voi sitä ihmistä, jonka kautta viettelys tulee!
8. Mutta jos sinun kätesi tai jalkasi viettelee sinua, hakkaa se poikki ja heitä luotasi; parempi on sinulle, että käsipuolena tai jalkapuolena pääset elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat kädet tai molemmat jalat tallella, heitetään iankaikkiseen tuleen.
9. Ja jos sinun silmäsi viettelee sinua, repäise se pois ja heitä luotasi; parempi on sinun silmäpuolena mennä elämään sisälle, kuin että sinut, molemmat silmät tallella, heitetään helvetin tuleen.
10. Katsokaa, ettette halveksu yhtäkään näistä pienistä; sillä minä sanon teille, että heidän enkelinsä taivaissa näkevät aina minun Isäni kasvot, joka on taivaissa ........

.................

Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.