sunnuntai 6. helmikuuta 2022

EROTTAUTUKAA

 


 Jumalan Rauha kanssasi...

Tänään sydämelleni nousi vahvasti ajatus, että meidän tulee nyt todella EROTTAUTUA! Astua peilin eteen ja katsoa minkälaista syntiä on elämässämme? Näin sieluni silmin kuinka asettauduin sielunvihollisen ja Jeesuksen Kristuksen väliin ja olemalla rehellinen itselle. Mitä minussa näkyy tarttuneen maailmasta? Se kaikki on sielunvihollisesta. Mitä minussa on sitä, mikä on Jumalan Sanan ja Tahdon mukaista? Se on Jumalasta, Jeesuksesta Kristuksesta. Pidä se mikä Hänestä on, pidä siitä tiukasti kiinni ja lisää sitä kaikkea hyvää mitä Hän on Sanassa luvannut. Raamattu on oikean ja väärän suuri mittapuu, joka määrittelee selvästi synnin ja pyhyyden. 

Moos.3:2 Niin vaimo vastasi käärmeelle: "Me saamme syödä muiden puiden hedelmiä paratiisissa,
3:3 mutta sen puun hedelmästä, joka on keskellä paratiisia, on Jumala sanonut: 'Älkää syökö siitä älkääkä koskeko siihen, ettette kuolisi.'"
3:4 Niin käärme sanoi vaimolle: "Ette suinkaan kuole;
3:5 vaan Jumala tietää, että sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan."
3:6 Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi.
3:7 Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot.
3:8 Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan.
3:9 Mutta Herra Jumala huusi miestä ja sanoi hänelle: "Missä olet?"
3:10 Hän vastasi: "Minä kuulin sinun askeleesi paratiisissa ja pelkäsin, sillä minä olen alasti, ja sentähden minä lymysin."
3:11 Ja hän sanoi: "Kuka sinulle ilmoitti, että olet alasti? Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä?"
3:12 Mies vastasi: "Vaimo, jonka annoit olemaan minun kanssani, antoi minulle siitä puusta, ja minä söin."
3:13 Niin Herra Jumala sanoi vaimolle: "Mitäs olet tehnyt?" Vaimo vastasi: "Käärme petti minut, ja minä söin."
3:14 Ja Herra Jumala sanoi käärmeelle: "Koska tämän teit, kirottu ole sinä kaikkien karjaeläinten ja kaikkien metsän eläinten joukossa. Vatsallasi sinun pitää käymän ja tomua syömän koko elinaikasi.
3:15 Ja minä panen vainon sinun ja vaimon välille ja sinun siemenesi ja hänen siemenensä välille; se on polkeva rikki sinun pääsi, ja sinä olet pistävä sitä kantapäähän."
3:16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva."
3:17 Ja Aadamille hän sanoi: "Koska kuulit vaimoasi ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: 'Älä syö siitä', niin kirottu olkoon maa sinun tähtesi. Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi;
3:18 orjantappuroita ja ohdakkeita se on kasvava sinulle, ja kedon ruohoja sinun on syötävä.
3:19 Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Sillä maasta sinä olet, ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman."
3:20 Ja mies antoi vaimolleen nimen Eeva, sillä hänestä tuli kaiken elävän äiti.
3:21 Ja Herra Jumala teki Aadamille ja hänen vaimollensa puvut nahasta ja puki ne heidän yllensä.
3:22 Ja Herra Jumala sanoi: "Katso, ihminen on tullut sellaiseksi kuin joku meistä, niin että hän tietää hyvän ja pahan. Kun ei hän nyt vain ojentaisi kättänsä ja ottaisi myös elämän puusta ja söisi ja eläisi iankaikkisesti!"

Se mikä kuuluu sielunviholliselle, palauta se sille vasemmalla puolella olevalle, viholliselle takaisin ja ilmoita sille että erotat sen kaiken synnin itsestäsi ja käännyt nyt vain Herrasi puoleen. Pyytäen Häneltä joka oikealla puolellasi on, Jeesukselta Kristukselta, kaikki nämä maailmasta saadut synnit, jotka sinuun on tarttunut tavaksi asti, anteeksi. Hän antaa ne anteeksi, meille sanoen:

-”Mene, äläkä tee enää syntiä. ". 

Me itse valitsemme, mitä imemme itseemme ja mitä toteutamme itsessämme ja siksi meidän tulee oppia erottautumaan siitä mikä on maailmasta ja mikä Jumalasta. Se että elämme maailmassa, se kasaa meille kärsimyksiä, sairautta ja kaikkea muuta meille sopimatonta. Mutta nöyränä Jumalan Sanan mukaisesti ja Hänen tahdossa eläen, alkaa elämäämme sataa siunauksia.

Daniel1: 8. Mutta Daniel päätti lujasti olla saastuttamatta itseään kuninkaan pöydän ruualla ja viinillä, jota tämä joi, ja anoi hoviherrain päälliköltä, ettei hänen tarvitsisi itseään saastuttaa.
9. Ja Jumala salli Danielin saada suosion ja armon hoviherrain päällikön edessä.

Elämme lopun aikaa, jossa meidän tulee nyt erottautua, että olisimme nuo valot maailmassa, soihdun kantajat. Että meistä loistaa se kirkkaus täydellisesti, että olemme Jumalan omat! 

 2. Kor. 10. “ Vaikka elämmekin lihassa, emme lihan mukaan sodi…

Sota aseemme ei ole lihalliset, vaan voimalliset Jumalan kautta. Me voimme piiloutua paholaiselta niin kuin silloin pienenä, kun leikimme piilosta.
- Mikä on paras paikka piiloutua paholaiselta?
- Elää täydellisessä Jumalan rakkaudessa!
Jumala on rakkaus. Paholainen ei tunne rakkautta. Elää siinä rakkaudessa 100%:sti, sillä jo 1%:tin antautuminen paholaisen puolelle antaa sille jalan sijaa…

Päivitetään rukouksessa joka päivä se mitä päivän aikana olemme tehneet, Isä meidän rukouksen kautta.

Tämän halusin tänään jakaa ..

Amen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.