lauantai 19. helmikuuta 2022

LÄPI TAIVASTEN KULKENUT, JEESUS

 


 Herran Rauhaa, olkoon Hän kanssamme  ...

Tänä aamuna kun heräsin ja kävin rukoukseen, näin siinä samalla mitä ihanimman kuvan. Tuo kuva liikkui. Näin kuinka Jeesus askelsi valkoisessa vaatteessaan, avaruuksissa, kohti minua, niin että kohta Hän oli aivan yläpuolellani. Tuo kuva näky oli lohduttava.

Kiitin Jeesusta, että Hän on kanssani. Pyysin että Hän antaisi jonkun Sanan paikan avaamaan tuota ihanaa kuvaa. Tuo toteutui kun menin noustuani ja syötyäni aamupalan, kirjoittamaan aamun avauksen watsapp ryhmääni. 

Jaoin Raamatun paikan, joka sisälsi jakeen joka kuvasti tuota saamaani näkyä, johon ei ole juuri muuta lisättävää. Sana puhukoon puolestaan:

KR 1933/-38
Hebr. 4:14 Kun meillä siis on suuri ylimmäinen pappi, läpi taivasten kulkenut, Jeesus, Jumalan Poika, niin pitäkäämme kiinni tunnustuksesta. 

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

Hebr. 3:1 Sentähden, pyhät veljet, jotka olette taivaallisesta kutsumuksesta osalliset, kiinnittäkää mielenne meidän tunnustuksemme apostoliin ja ylimmäiseen pappiin, Jeesukseen, 
Hebr. 6:20 jonne Jeesus edelläjuoksijana meidän puolestamme on mennyt, tultuaan ylimmäiseksi papiksi Melkisedekin järjestyksen mukaan, iankaikkisesti. 
Hebr. 7:26 Senkaltainen ylimmäinen pappi meille sopikin: pyhä, viaton, tahraton, syntisistä erotettu ja taivaita korkeammaksi tullut, 
Hebr. 9:11 Mutta kun Kristus tuli tulevaisen hyvän ylimmäiseksi papiksi, niin hän suuremman ja täydellisemmän majan kautta, joka ei ole käsillä tehty, se on: joka ei ole tätä luomakuntaa, 
Hebr. 9:12 meni, ei kauristen ja vasikkain veren kautta, vaan oman verensä kautta kerta kaikkiaan kaikkeinpyhimpään ja sai aikaan iankaikkisen lunastuksen. 
Hebr. 10:23 pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen; 

Biblia (1776)

Hebr. 4:14 Että siis meillä suuri ylimmäinen Pappi on, Jesus Jumalan Poika. joka taivaisiin mennyt on, niin pysykäämme siinä tunnustuksessa;

Amen!!!

TULE TULE JEESUS:  https://www.youtube.com/watch?v=fNCvW_imNeA

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.