tiistai 29. syyskuuta 2020

KATSO TAIVAALLE JA LUE TÄHDET, JOS NE TAIDAT LUKEA

Tänään, kun olin rukouksessa Herran kanssa, aivan eteeni tuotiin valtava sormus jossa oli iso pyöreä kivi ja se koostui paljoista pienistä kivistä. Se oli hyvin kaunis. Kiitin tuosta Herraa. Tuo sormus, paljoinen pikkukivineen nosti minulle tämän Sananpaikan:

KR 1933/-38
1Moos. 13:16 Ja minä teen sinun jälkeläistesi luvun paljoksi kuin maan tomun. Jos voidaan lukea maan tomu, niin voidaan lukea myöskin sinun jälkeläisesi.

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)
1Moos. 15:5 Ja hän vei hänet ulos ja sanoi: "Katso taivaalle ja lue tähdet, jos ne taidat lukea." Ja hän sanoi hänelle: "Niin paljon on sinulla oleva jälkeläisiä." 1Moos. 22:17 minä runsaasti siunaan sinua ja teen sinun jälkeläistesi luvun paljoksi kuin taivaan tähdet ja hiekka, joka on meren rannalla, ja sinun jälkeläisesi valtaavat vihollistensa portit.

Jer. 33:22 Niinkuin taivaan joukkoa ei voida lukea eikä meren hiekkaa mitata, niin monilukuisiksi minä teen palvelijani Daavidin jälkeläiset ja leeviläiset, jotka minua palvelevat." Hebr. 11:12 Sentähden syntyikin yhdestä miehestä, vieläpä kuolettuneesta, niin suuri paljous, kuin on tähtiä taivaalla ja kuin meren rannalla hiekkaa, epälukuisesti. Biblia (1776)
1Moos. 13:16 Ja teen sinun siemenes niinkuin tomun maan päällä: että jos joku taitaa lukea tomun maan päällä, niin hän myös taitaa sinun siemenes lukea.

Tämä oli kuin Abrahamin liiton sormus Jumalan kanssa, nuo pienet kivet kuin hiekan pienet kivet ja taivaan tähtöset, joista muodostui tuo yksi valtava, kirkas kivi.
Kohta näin toisen kuvan, jossa mies istui kuin vanhan kirjan/ Raamatun päällä. Ja Hän hehkui valtavaa valoa. Mietin oletko Sinä tämä, Herra! Sillä Sinun on Sana ja Sinä olet meille valkeus ja Valo!
umalan Sanan luova voima tulee mahtavasti esille Raamatun alussa: "Ja Jumala sanoi: 'Tulkoon valkeus.' Ja valkeus tuli" (1 Moos. 1:3). Kaiken on toteltava Jumalan sanaa.
Hän itse vallitsee Sanansa Totuutta.

Tähän Jumalan Sanaan on aina yhdistynyt Jumalan Henki. "Ja maa oli autio ja tyhjä, ja pimeys oli syvyyden päällä, ja Jumalan Henki liikkui vetten päällä" (1 Moos. 1:2). Ps. 33:6-11 kerrotaan Jumalan Sanan luovasta voimasta. Siinä yhteydessä todetaan: "Herran neuvo pysyy iankaikkisesti, hänen sydämensä aivoitukset suvusta sukuun."
Näin on nytkin. Jumala on pysynyt muuttumattomana ja myös Hänen Sanansa on sama.
Halleluja!
Amen.

Ja kun olin nousemassa ylös vuoteeltani, Hänen kanssaan tähän päivään, sain nähdä vielä tuon tutun sinettisormukseni. Hän on sen minulle merkiksi ja sinetiksi antanut.

Olkaa Siunatut Jeesuksen nimessä ja veressä! 💗👑💗

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti