sunnuntai 27. syyskuuta 2020

EI YKSIKÄÄN JOKA ELÄÄ JA USKOO MINUUN; IKINÄ KUOLE

Rauhaa ..

Keskiviikko aamuna, 23.9.2020. sain nähdä rukouksessani kauniin ja niin rakkaan kuvan. Se ei ollut vain kuva vaan se liikkuu.. Näin kuinka Jeesus laskeutui jostain ylhäältä eteeni ja Hänen avoimella kämmenellään oli sormus, jota Hän ojensi minulle.


Torstaina, 26.9. rukouksessa olessa sain nähdä kuvan kultaisesta kruunusta. Tiesin sen Häneltä olevan ... Olkaa siunatut, Jeesuksessa Kristuksessa, Hän on aina kanssamme. Sitä emme saa mikään hetki unohtaa.

💞🕊👑🕊💞


Torstaina,26.9.2020. olen miettinyt aamulla rukouksessa saamiani kahta kuvaa. Näin ensin avoimen haudan, jonka ympäri oli reunalla kukkia. Sitten näin kuvan jossa tuo avoin hauta oli muuttanut muotoaan .. pyöreäksi. Kukat oli edelleen sen ympärillä. Ajattelin sen muotoa että pyöreä on iankaikkinen, loputon .. Muotona pyöreä on täydellinen eli seurakunta kokonaisuutena on täydellinen, onhan se Kristuksen ruumis ja pyöreä muoto viittaa samalla Kristuksen täydellisyyteen Iankaikkinen elämä Kristuksessa, kun käymme kuoleman portista uskovina sisään .. jotain tällaista.2.kor. 4:18 meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.

Viesti Kirjoittaja AOAOAOAOAO, uskova veljeni:

"Minulle tuli tuosta haudan pyöreästä muodosta mieleen kastemalja, jota kuvasi Vanhassa Testametissa telttamajan oviaukon edessä ollut vesiastia, sekä myöhemmin temppelissä ollut ns. suuri meri, joka oli muodoltaan pyöreä. Pappien piti joka kerta peseytyä siinä, kädet sekä jalat, kun menivät polttouhrialttarille tai telttamajaan/temppeliin.

---> Room.6:3-4 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut ? Niin olemme siis yhdessä hänen kanssaan haudatut kasteen kautta kuolemaan, että niinkuin Kristus herätettiin kuolleista Isän kirkkauden kautta, samoin pitää meidänkin uudessa elämässä vaeltaman. Minä Olen sinut nimeltä kutsunut, sinä olet Minun.

Amen. AO. AMEN! Tuo minulla kävi myös mielessä, että se muuttui muodoltaan kuin altaaksi. Vahvistit näin ajatustani".


Tänään, 27.9.2020.

Täytyi lähteä jakamaan tämä aamuinen uneni .. tai osa siitä. Uni oli muuten sekavaa, mutta tämä kohta oli niin kaunista, että toivoisin saavani tuoda sen kuvana eteenne, mikä ei ole tietenkään mahdollista.
Olin mieheni kanssa jossain ulkomailla. Se oli jokin vanha kaupungi ja siellä oli kauniita vanhoja rakennuksia ja suuria patsaita. Yksi patsas oli sellainen jossa oli kädet ylöspäin 🙌 🙌🙌 .. noin ne olivat kuin ylistyksessä.
Valo säteili niiden takaa kauniisti ja päätin että se pitää kuvata ja hain kännykkäni. Samalla hetkellä sinne oli taivaalle ilmestynyt pilvistä muodostuneita perhosia 🦋🦋🦋 .. ja aloin kuvaamaan myös niitä, sillä se oli jotain uskomattoman kaunista.
Jossain laaksossa olisi tuo tapahtuma ollut vielä kauniimpaa mutta emme päässeet sinne. Mutta tuo riitti minulle sillä se oli myös siinä hyvin sanonkuvaamatonta.
Tiesin ja kerroinkin siitä ääneen muille, että nuo pilvi perhoset muodostuvat tietyin ajanjaksoin ja tämä perustuu johonkin Raamatulliseen kertomukseen. Tuo hetki kesti kauan.

Eihän tällä varmaan mitään merkitystä ole, mutta tuon kauneuden takia sen halusin teillekin jakaa, vaikkette voi nähdä sitä kuin ehkä sielunne silmin. Ja vielä tuo, että kerroin sen Raamatulliseksi tapahtumaksi. .. unen taivas oli täynnä noita pilvi perhosia.
Tuo Uni, jos sillä oli merkityksensä, kertoi varmaankin juuri tuosta ylösnousemuksesta. Perhonen on vanha ylösnousemuksen symboli.

Päiväänne näin siunaten 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋

Sunnuntai 27.9.2020 Jeesus sanoo: "Minä olen ylösnousemus ja elämä. Joka uskoo minuun, saa elää, vaikka kuoleekin, eikä yksikään, joka elää ja uskoo minuun, ikinä kuole."

Joh. 11:25-26

..tämä on päivän sana, joka on niin osuva ja vahvistava. 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Tänään on päivä joka julistaa ylösnousemusta! ☁️🦋☁️🦋

KR 1933/-38 Job 19:25 Mutta minä tiedän lunastajani elävän, ja viimeisenä hän on seisova multien päällä.

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38) Jes. 41:14 Älä pelkää, Jaakob, sinä mato, sinä Israelin vähäinen väki: minä autan sinua, sanoo Herra, ja sinun lunastajasi on Israelin Pyhä.

.. Kuin jatkumoa eilisiin hautakuviin. Kun nyt vertaa tämän viikon Sanomaa Herralta, siinä on yhdistävä tekijä, Jeesus Kristus, jonka kautta ja Häneen uskoen, saamme elää ikuista elämää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti