sunnuntai 6. syyskuuta 2020

UUSI TAIVAS JA UUSI MAA; VANHA OLI KADONNUT

Rauhaa ..
Eilen, herättyäni, rukoilin Herran edessä, että Hän vapauttaisi minut tämän maailman oravanpyörästä, että olin nyt hyvin väsynyt tähän kaikkeen mitä maailma tänään meille tarjoaa. Että voisin vapautua Hänen tehtäviinsä. Että Hän nopeasti yllättäisi tuolla vapaudella, mitä se sitten onkaan. Jumalan tahdon mukaisesti. Samassa näin kuvan, jossa kädet tulivat ja alkoivat kääriä maata rullalle, niin että vihreä nurmi jäi tuon maakäärön sisään ja multa puoli tuli käärön päälle .. Tätä jään nyt mutustelemaan teidän kanssa. Eilen oli kiire päivä, Herran töissä, mutta halusin tämän teille nyt pikaisesti jakaa ..
Minä näin uuden taivaan ja uuden maan. Ensimmäinen taivas ja ensimmäinen maa olivat kadonneet, eikä merta ollut enää. Näin, kuinka pyhä kaupunki, uusi Jerusalem, laskeutui taivaasta Jumalan luota juhla-asuisena, niin kuin mor­sian, joka on kaunistettu sulhasta varten.” (Ilm. 21:1, 2.)
... vanha oli kääritty kokoon ... Tule Herra Jeesus! Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme. Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.
Näin Herra lohduttaen tämän avasi kuin sanoen: - " Älä ole murheellinen, minä tulen pian ja saatte asua kanssani uudessa maassa.." Jeesus, sä Herramme, sua seurata tahdomme. Kanssamme kulje eteenpäin, yhdessä, yksittäin.
Uusi taivas, Uusi maa:
Hep.1:10 Ja: "Sinä, Herra, olet alussa maan perustanut, ja taivaat ovat sinun kättesi tekoja; 1:11 ne katoavat, mutta sinä pysyt, ja ne vanhenevat kaikki niinkuin vaate, 1:12 ja niinkuin vaipan sinä ne käärit, niinkuin vaatteen, ja ne muuttuvat; mutta sinä olet sama, eivätkä sinun vuotesi lopu."
Amen.
Teitä Siunaten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.