maanantai 14. syyskuuta 2020

EI TÄÄLLÄ OLE YHTÄÄN HERRAA

Rauhaa ...

Näin sunnuntai vastaisena yönä unen. Olin työssä ensin firmassa joka oikeasti on mennyt 2 kertaa konkurssiin. Sitä firmaa ei enää ole, mutta tuossa unessa siellä työskentelin.
Sitten se muuttui kuin joksikin sairaalan tapaiseksi ja touhusin nyt siellä. Kohta näin vierelläni uskovan veljen, Eklundin Jarmon ja esittelin hänelle siellä olevia jo pois nukkuneita perheen jäseniäni, vanhinta veljeäni ja isääni .. sitten uni loppui.
Sunnuntai aamuna rukouksesta noustessani näin vielä kuvan, jossa vanhaa lankkuaitaa vasten seisoi pellonreunalla samanmoinen moottoripyörä kuin miehelläni. Ihmettelin miksi tuota näytettiin? Eihän siinä ollut mitään profetaalista.
Mieheni kävi koiran kanssa metsällä juoksuttamassa sitä. Monen tunnin jälkeen kun tulivat, sanoin leikillisesti että osasihan se herra vielä kotiinkin. Sain vastauksen: - " Ei täällä ole yhtään herraa. Herra on tuolla." Näyttäen sormellaan kohti taivasta. Halleluja.
En ollut puhunut tuosta pyörä kuvasta mitään ja iltapäivällä mies sitten ilmoitti että taitaa lähteä pyöräilemään kun ilmakin oli hyvä. Silloin kerroin tuon näkyni hänen pyörästä.
En tiedä mitä sillä tarkoitettiin, mutta minulle ennalta näytettiin että tänään mieheni lähtee pyöräilemään. Jumala tietää ja Hänen yksin on suunnitelmat.
Mieheni oli yrittänyt ajaessaan katsella olisiko ollut tuollaista aitaa missään jotta olisi voinut ottaa kuvan pyörästä siinä. Tuota aitaa ei tullut vastaan. Sillä oli varmaan joku hengellinen/ vertauskuvallinen tarkoitus.

Että tällaista tänään..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.