torstai 1. lokakuuta 2020

TAIVAAN VALTAKUNTA ON TULLUT LÄHELLE

Rauhaa.

Toissa yönä heräsin hetkeksi ja samalla näin kuvan, joka oli kauttaaltaan kauniin sininen. Siinä kuvattiin maata ja taivasta ja niiden välillä olevaa Pyhän Hengen pilveä, joka oli pilarin muodossa ja se ylettyi maasta taivaaseen.
Googletin tuota, jotta löytäisin jotain samankaltaista kuvana ja löysin tuon kuvan jossa on paljon samankaltaisuutta. Tuo kuvan sinisyys ja tuo valkoinen pilvi maasta taivaaseen, kaikki muu tuossa kuvassa korostaa vain sitä Sanomaa jota tuo kuva edusti. Näin myös kuvan keskellä kolmion ja siinä hetkessä ajattelin, että oliko tämä kuva jonkun videon aloituskuva, sillä kuva oli kapea ja korkea, niin kuin olisi katsonut kännykkä kuvaa.
Nyt näin jälkeenpäin mietittyäni tätä, koen että se esitti Pyhän Hengen kolminaisuutta; Isää, Poikaa ja Pyhää Hengeä. Ymmärsin että siinä osoitettiin tuota yhteyttä joka meille on annettu Pyhän Hengen kautta. Näin toteutuu Jeesuksen Sanat:
- " Taivaan Valtakunta on tullut lähelle!"
Meillä on yhteys Jumalaan. Halleluja!!!

Löysin sopivaa tekstiä David Wilkersonilta:

ANTAUTUNEENA PYHÄN HENGEN JOHDATUKSEEN
David WilkersonMarch 1, 2016

Meidän tulee vaeltaa täydellisesti antautuneina Pyhän Hengen johdatukseen, niin kuin Kristuskin vaelsi täydellisessä alistuneisuudessa Isälle. Jeesus todisti: ”Niin Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Totisesti, totisesti minä sanon teille: Poika ei voi itsestänsä mitään tehdä, vaan ainoastaan sen, minkä hän näkee Isän tekevän; sillä mitä Isä tekee, sitä myös Poika samoin tekee”(Joh.5:19).

”En minä itsestäni voi mitään tehdä. Niin kuin minä kuulen, niin minä tuomitsen; ja minun tuomioni on oikea, sillä minä en kysy omaa tahtoani, vaan hänen tahtoaan, joka on minut lähettänyt”(Joh.5:30).

Kuinka voimme mitenkään luulla, ettei meidän tarvitse riippua Isästä kaikissa asioissa, kun Kristus itsekin sanoi tehneensä niin? Uskallammeko Jeesusta rakastavina ja Hänen seuraajinaan ajatella, että voimme tehdä, mitä Vapahtajamme ja Herramme ei voinut? Jeesus odotti apua Isältä, etsien aina Jumalan mieltä.
Jos olemme rehellisiä, meidän täytyy tunnustaa, että taivas on usein viimeinen paikka, johon käännymme, kun tarvitsemme johdatusta. Useimmiten juoksemme sielunhoitajien luokse tai vietämme tuntikausia puhelimessa ystävien kanssa etsien vastausta: ”Mitä ajattelet? Onko hyvä idea lähteä tuohon suuntaan? Mitä minun pitäisi tehdä sinun mielestäsi?” Valitettavasti me menemme Pyhän Hengen luokse aivan viimeisenä mahdollisuutena, jos ollenkaan.
Neljännessä Mooseksen kirjassa luemme pilvestä, joka tuli alas ja peitti ilmestysmajan erämaassa. Tämä pilvi edustaa Jumalan jatkuvaa läsnäoloa kansansa keskellä. Meitä pilvi palvelee tänä päivänä Pyhän Hengen esikuvana Hänen työstään elämässämme.
Iltaisin, ilmestysmajan yläpuolella oleva pilvi muuttui tulenpatsaaksi, lämpimäksi hohteeksi pimeydessä: ”Niin oli aina: pilvi peitti sen päivällä ja tulenhohde yöllä”(4 Moos.9:16).
Israelin lapset seurasivat aina tätä yliluonnollista pilveä, joka johdatti heitä. Kun se nousi ilmestysmajan yllä, ihmiset kokosivat tavaransa ja seurasivat sitä. Kun sitten pilvi pysähtyi, ihmisetkin pysähtyivät ja alkoivat pystyttää telttojaan. He liikkuivat ja pysähtyivät pilven selvän johdatuksen mukaan.
Israelilaiset olivat tarkkoja siitä, että he liikkuivat ainoastaan, kun pilvi liikkui. He näet tiesivät, että se oli Jumalan antama johdatus. Se saattoi liikkua joka päivä tai joka viikko ja sitten ehkä ei ollenkaan kuukauteen. Oli sitten päivä tai yö, israelilaiset liikkuivat aina sen mukaan kuin pilvi johdatti.( ks.4 Moos.9: 18- 19).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti