tiistai 20. lokakuuta 2020

NÄIN NELJÄ ENKELIÄ MAAN NELJÄLLÄ KULMALLA


Tänä aamuna rukouksessa olessa, sain nähdä kolme kuvaa.
Ensin näin valkoisen, ison moottoriveneen syvissä vesissä. Ymmärsin että joudumme joskus noihin vesiin, mutta meillä ei ole siellä hätää, sillä Jeesus siellä on meidän kapteenimme. Hänessä emme huku.
Sitten näin kuvan liikenneympyrästä. Näin sen yläpuolelta katsottuna. Siinä se oli ristin muodossa edessäni. Suuri ympyrä keskellä. Mietin tuota kuvaa ja näin sydämessäni kuinka siinä liikkuu ihmisiä maailman neljästä eri suunnasta. Keskellä oli tuo ympyrä joka edusti siinä ikuisuutta, ikuista elämää Jumalan kanssa, Hänen taivaallisesta kodissaan.
Sitten kuva muuttui. Se ei ollut enää liikenneympyrä vaan liikenneneliö.
Muistin Ilmestyskirja 7 tekstin:

Ilmestyskirja:
7:1 Senjälkeen minä näin neljä enkeliä seisovan maan neljällä kulmalla ja pitävän kiinni maan neljää tuulta, ettei mikään tuuli pääsisi puhaltamaan maan päälle eikä meren päälle eikä yhteenkään puuhun. 7:2 Ja minä näin erään muun enkelin kohoavan auringonnoususta, ja hänellä oli elävän Jumalan sinetti, ja hän huusi suurella äänellä niille neljälle enkelille, joille oli annettu valta vahingoittaa maata ja merta, 7:3 ja sanoi: "Älkää vahingoittako maata älkääkä merta, älkää myös puita, ennenkuin me olemme painaneet sinetin Jumalamme palvelijain otsaan."

Herra, Jeesus Kristus, Jumalamme. Kiitos että olet kanssamme, etkä laske meistä irti, kun meillä on tahto olla Sinun kanssasi. Amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.