sunnuntai 11. lokakuuta 2020

KIRJOITA NÄKY JA PIIRRÄ SELVÄSTI TAULUIHIN

Viime päivinä saatuja:

26 Syys 2020.
Tänään olen miettinyt aamulla rukouksessa saamiani kahta kuvaa.
Näin ensin avoimen haudan, jonka ympäri oli reunalla kukkia. Sitten näin kuvan jossa tuo avoin hauta oli muuttanut muotoaan .. pyöreäksi. Kukat oli edelleen sen ympärillä. Ajattelin sen muotoa että pyöreä on iankaikkinen, loputon ..
Muotona pyöreä on täydellinen eli seurakunta kokonaisuutena on täydellinen, onhan se Kristuksen ruumis ja pyöreä muoto viittaa samalla Kristuksen täydellisyyteen Iankaikkinen elämä Kristuksessa, kun käymme kuoleman portista uskovina sisään .. jotain tällaista.

2.kor. 4:18 meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia.

05 Loka 2020.
Kerronpa teille viikonloppuna, eräänä yönä nähdyn näyn, kun heräsin hetkeksi. Ajattelin etten tätä jaa, mutta nyt tuli tunne, että minun pitää jakaa tämä.

Näin tasaisesti virtaavan veden. Kohta keskelle virtaa muodostui tyhjä pyöreä kohta. Kuin jokin pyöreä astia olisi sinne laitettu. Vesi alkoi virtaamaan tuohon pyöreään tyhjään kohtaan, täyttäen sen täydellisesti.
Kohta sitä ei enää näkynyt ja vesi jatkoi tasaisesti virtaamistaan.

Koen että tässä kerrotaan meistä, Jumalan muovaamista astioista. Kun löydämme Jumalan Pyhän Hengen, saamme astua sen virtaan, täyttyen siitä ja olla siinä likoamassa, Pyhän Hengen virrassa lopulta täysinä. Tämä tapahtuu kun kuolemme itsellemme, antaen Jumalalle täyden hallinta vallan itsestä.
Tapahtukoon Sinun Tahtosi, rakas Jeesus Kristus, Jumalani. Saan olla Sinun ohjattavana, sinun virtauksessasi. Kenelläkään muulla ei ole minuun valtaa, vain sinulla, Herrani.
Amen.

💞👑💞👑💞👑💞

Joh 7:37 Mutta juhlan viimeisenä, suurena päivänä Jeesus seisoi ja huusi ja sanoi: "Jos joku janoaa, niin tulkoon minun tyköni ja juokoon.
7:38 Joka uskoo minuun, hänen sisimmästään on, niinkuin Raamattu sanoo, juokseva elävän veden virrat."

Amen 🙏🙏🙏

Olen ollut viime päivät hämilläni Herran edessä. Hän on näyttänyt viime päivät noita kuva näkyjä, kuin ne kuulisivat yhteen, kertoen samasta tulevasta asiasta, Hänen tulostaan. Haudat, pilvipatsas, virtaava vesi .. tänään näin hämärän huoneen jonka keskellä paloi kynttilä ja kohta tuli toinen kuva jossa eteeni tuli joku josta ei näytetty kuin jalat. Koin että hän oli mies. Näin että hänellä oli mustat housut mutta jalassa valkoiset kengät. Tätä en ajatellut jakaa, mutta tein sen nyt kuitenkin .. on niin kumma sulkeutunut olo. Tunnen Jumalan läheisyyden, että Hän on hyvin lähellä.
En tiedä miten tätä kaikkea selittäisin .. mutta odotan Hänen saapuvaksi.

07 Loka 2020.
Viimeyönä heräsin hetkeksi, ehkä puolen yön aikaan.
Näin kuva, tai itseasiassa kuin sarjakuvan, valtavasta pilvestä, jota on vaikea kuvata. 🤔
Se oli tulipunainen, kuin jättiläis pallo jonka alareunat roikkui. Se hehkui kuin tulta ja sen kaikki reunat välkkyvät tulisista salamoita. 🌩⚡🔥
Mietin, joko nyt on aika? Aika kun Herra tulee täydellä kiivaudellaan?

Matteuksen evankeliumi 24:27: "Sillä niinkuin salama leimahtaa idästä ja näkyy hamaan länteen, niin on oleva Ihmisen Pojan tulemus."

Tuohon edelliseen näkyyni tämä Hesekielin sana:
1:4 Ja minä näin, ja katso: myrskytuuli tuli pohjoisesta, suuri pilvi ja leimahteleva tuli, ja pilveä ympäröitsi hohde, ja tulen keskeltä näkyi ikäänkuin hehkuvaa malmia, keskeltä tulta.

09 Loka 2020.
Hab. 2:1-3: ”Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa. Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: “Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea.” Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.”

Kun nukahdin näin koko yön jotain Pyhästä Hengestä on. En niitä kunnolla muista, mutta niissä esiteltiin Pyhän Hengen käyttötarkoituksia.

Olkaa Siunatut, Jeesuksessa Kristuksessa!
Meillä ei saa olla mitään muuta jonka ohjauksessa olisimme, vain yksin Jeesus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti