sunnuntai 29. syyskuuta 2019

RAKKAUDEN SYVYYS ORJANTAPPURAKRUUNUSSA

Kuva


Shalom!

Tänään, herättyäni ja rukouksessa ja Herran läsnäolossa ollessani, eteeni tuli kuva tuollaisesta ommellusta rististä, joita olen ommellut ja täyttänyt ja lopuksi kirjoittanut siihen ristin keskiöön : " se on täytetty".
Nyt näin siinä yhden ristin edessäni ja sen sivupuut oli käännetty keskiön päälle, kuin suojaavat kädet. Kohta ne avautuivat taas sivuilleen, aivan kuin esittäen:
- " DADAM!!!".
Näin että ristiin oli tullut uutta, keskellä olevan tekstin ympärille oli tullut kuin kehyksenä piiretty orjantappura kruunu. Aivan kuin kertoen, että jatkossa minun täytyy valmistaa se niin.
Sinä olet niin ihmeellinen Jeesus Kristus ja niin RAKAS!!!

Uskova veli laittoi osuvaa viestiä ja vahvistusta:

 Minulla tuli mieleen tämä Raamatun kohta:
Matt. 23:37

Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet.
Jeesus kehoittaa nyt kaikkia tulemaan Hänen suojaansa!


 Jos uskot Raamattuun, et voi olla uskomatta, että Jeesus kantoi orjantappurakruunua ja että Hän rakastaa sinua. Se on vertauskuva Hänen rakkautensa syvyydestä. ”Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä” (Jh 3:16). Ensimmäinen Johanneksen kirje 4:8 sisältää kolme suurinta sanaa, mitä koskaan on ihmiskielessä lauseeksi yhdistetty: Jumala on rakkaus. Ja orjantappurakruunu symboloi Hänen rakkauttaan.


Siunausta päiväänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.