tiistai 24. syyskuuta 2019

JOKA RUNSAASTI KYLVÄÄ ...

Kuva


Rauhaa ...

Tänään, Herran läsnäolossa ja rukous hetkellä, näin maassa punaisen kangassäkin ja se oli siinä avoinna, suuta myöten täynnä viljaa ...
Huomioi säkin väri, joka oli punainen. Se kertoo meille Jeesuksen Kristuksen kalliista verestä, jonka Hän meidän vuoksi vuodatti, meidän syntiemme tähden.
 Muutamia vuosia sitten, sain kuvan säkistä joka oli köytetty lujasti kiinni ja se oli aivan täysi ja sille oli piiretty kasvot. Nimesin sen silloin "syntisäkiksi".
Tänään ymmärsin, että tuo säkki, on Jeesus Kristus, joka on lunastanut koko maailman synnin ja oli pilkattavana ja syljettävänä.
Tänään, yhä enenevässä määrin, me, Hänen seuraajansa, saamme kokea tuota pilkkaa ja päällemme syljetään ..
Löysin tuon vanhan kirjoitukseni tuosta kuvan säkistä:  https://keskustelu.suomi24.fi/t/11292678/taysi-syntisakki


joka niukasti kylvää se myös niukasti niittää. Ja joka runsaasi kylvää, se myös runsaasti niittää." 2 Kor 9:6

 Kylväjä : https://www.youtube.com/watch?v=E4-EVjEpKrE

"Kun paikalle tuli paljon väkeä ja kaikista kaupungeista virtasi ihmisiä Jeesuksen luo, hän esitti heille vertauksen:

"Mies lähti kylvämään siementä. Kun hän kylvi, osa siemenestä putosi tien laitaan. Siinä jyvät tallautuivat, ja taivaan linnut söivät ne. Osa putosi kalliolle ja lähti kasvuun, mutta oraat kuivettuivat, koska eivät saaneet maasta kosteutta. Osa putosi keskelle ohdakkeita, ja kun oras kasvoi, kasvoivat ohdakkeetkin ja tukahduttivat sen. Mutta osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja tuotti satakertaisen sadon."
...
Vertaus tarkoittaa tätä: Siemen on Jumalan sana. Tien laitaan pudonnut siemen tarkoittaa ihmisiä, jotka kuulevat sanan mutta joiden sydämestä Paholainen heti tulee ottamaan sen pois, jotta he eivät uskoisi ja pelastuisi. Kalliolle pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuullessaan ottavat sen iloiten vastaan mutta uskovat vain hetken aikaa. Heillä ei ole juurta, ja niin he koetukseen joutuessaan luopuvat. Ohdakkeisiin pudonnut osa tarkoittaa niitä, jotka kuulevat sanan mutta sitten tukahtuvat elämän huoliin, rikkauteen ja nautintoihin. He eivät tuota kypsää satoa. Mutta hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa."
Luuk. 8:4-8, 11-15 [kr92] [kr38]

Siunausta teille, Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti