tiistai 17. syyskuuta 2019

MINÄ OLEN AVANNUT SINUN ETEESI OVEN

Hieman lisää tuohon eiliseen "kirkko" tekstiini, sillä tänään Herra vahvisti Sanallaan asiaa erään uskovan siskon kautta, joka oli rukouksessa tämän asian puolesta.
Itse en tuohon pysty, eikä minulla ole siihen mitään edellytyksiä, mutta jos tämä on Jumalan suunnitelmaa, niin tapahtukoon.
Sain juuri noiden 100 ristin teossa oivallisen, ovia aukovan opetuksen, Jumalan tahdon kautta tekemisen.
Olisihan tuo täydellinen muutos elämäämme, kaikki vanha poistuisi, koko elämä mullistuisi, mutta Jumalalle tuohonkin suostuisin, vaikka hieman pelottaisikin ...


Kuva

Oliko tuo vain meidän kahden keskistä keskustelua mieheni kanssa, jos oli, niin tuo ei tapahdu, mutta jos Jumalan suurta suunnitelmaa, se tapahtukoon.
Itse en ottanut tätä puheeksi, vaan ajatus lähti mieheltäni. Minulla se ei käynyt pienessä mielessänikään. Oliko Jumala antanut tuon ajatuksen hänelle?
Olen kyllä jo pitkään rukoillut Jumalalta meille sellaista ilmestysmaja paikkaa, jossa voisimme pitää puolueettomalla paikalla näitä Rukousyhteys Hetki kokouksiammme, mutta en silloinkaan pyytänyt mitään näin suurta, enkä toiselle puolelle Suomea. Mutta Jumala voi nähdä ja suunnitella kaikki aivan toisin, sillä Hän ei ajattele kuin ihminen ... Hänen ajatuksensa ei ole meidän ajatuksiamme.

8. Sillä minun ajatukseni eivät ole teidän ajatuksianne, eivätkä teidän tienne ole minun teitäni, sanoo Herra.
9. Vaan niin paljon korkeampi kuin taivas on maata, ovat minun tieni korkeammat teidän teitänne ja minun ajatukseni teidän ajatuksianne.
Jesaja 55.

Tämän uskovan siskon viesti:

Ilm 3:8 Minä tiedän sinun tekosi. Katso, minä olen avannut sinun eteesi oven, eikä kukaan voi sitä sulkea; sillä tosin on sinun voimasi
vähäinen, mutta sinä olet ottanut vaarin minun sanastani etkä ole minun nimeäni kieltänyt.
Tapahtukoon Jumalan tahto tässä asiassa.

Minä vastasin:

Kiitos siskoni! Olet Siunattu!!!
Olen tässä ajatellut, että kun joku rukouksen kautta saisi tähän vahvistusta ja nyt Sinä, rakas siskoni, tuot mitä vahvistavamman Sanan paikan.
Amen.
Tää kyl nyt niin osu ja upposi .. ensimmäiset Sanat tähän vahvistukseksi .. nyt itkettää .. tunteet käy valtavina ..


Kuva

Uskovan siskon viesti:


Jesaja 45:2-3 Minä käyn sinun edelläsi ja tasoitan kukkulat, minä murran vaskiovet ja rikon rautasalvat.
Minä annan sinulle aarteet pimeän peitosta, kalleudet kätköistänsä tietääksesi, että minä Herra olen se, joka
sinut nimeltä kutsuin, minä Israelin Jumala.
Tuli myös tämä sanan paikka.

Minä:

AAAAAMEN!!! NYT KÄY TUNTEET VALTAVINA! Onneksi olette siellä ..

Niin, olenpa unohtanut kertoa tämän, kun Matti Wendelin kotikouksessa, myöhemmin illalla, kun rukoilimme toistemme puolesta, eräs veljeni näki minulle rukoillessaan kuvan, jossa kuljin kohti kukkaniittyä, jonka kaikki kukat olivat kuolleet, mutta kun astuin niitylle, ne heräsivät kaikki eloon.
Voisiko tarkoittaa tuota kirkkoa ja sen seurakuntaa? Sillä kirkolla ei ole enää varaa ylläpitää kirkkoa ja näin ollen sen toiminta kuolisi, mutta tämä Jumalan teko, toisi sen taas kukoistukseensa.

Amen.


Kuva

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.