sunnuntai 22. syyskuuta 2019

HERRAN TAHDOSSA KULKEMINEN TUO SIUNAUKSEN

Kuva

Herra Rauhaa.

Viime yönä näin unta ja siinä unessa näin vielä unta, joka kertoi minulle moneen kertaan toistuen, Jumalan tahdossa elämisestä. Kulkea Hänen tahdossaan ja ei sano Hänelle; EI! vaan KYLLÄ! Kun Hän sinua johonkin työhön kutsuu.
Ajattelemme heti ettei minusta ole, eikä minulla ole edellytyksiä, no eipä tarvitsekkaan, sillä kun vastaamme siitä huolimatta KYLLÄ, olemme ottaneet ensimmäisen uskon askeleen ja samalla Jumala alkaa työstää omaa osuuttaan. Hän auttaa siinä.
Aina kun tuo ajatus osuus oli käyty unessa, sen perään näytettiin tuon yllä olevan Pyhän Hengen kaltainen kuva.
Paha ei pysty kulkemaan sitä Jumalan tahdon tietä, se ei voi kulkea Jumalan tahdon askelissa.
Amen.

Tätä olen viime päivät tehnyt ja saanut oikeasti kokea Pyhän Hengen Siunausta. Ystävänikin on sen huomannut ja ollut kanssani ihmeissään, sillä niin sanaton olo siinä tulee.

 "Katso suoraan ja pälyilemättä, suuntaa katseesi vakaasti eteenpäin. Laske harkiten jalkasi polulle, niin olet varmalla pohjalla, missä ikinä kuljet. Älä poikkea oikealle äläkä vasemmalle, pidä askeleesi kaukana pahasta.
- - -
Oikeamielisten polku on suora, sinä tasoitat vanhurskaan tiet. Sinun tahtosi tielle, Herra, me ikävöimme, me kaipaamme sinua, me toistamme nimeäsi. Sinua minun sieluni yöllä janoaa, sinua minun henkeni etsii."
Sananl. 4:25-27; Jes. 26:7-9a [kr92] [kr38]

 Kun elää Jumalan tahdossa ja uskossa, löytyy tämä tie:

JESAJA 35
1. Erämaa ja hietikko iloitsee, aromaa riemuitsee ja kukoistaa kuin
lilja.
2. Se kauniisti kukoistaa ja iloitsee ilolla ja riemulla. Sille annetaan Libanonin kunnia, Karmelin ja Saaronin ihanuus. He saavat nähdä Herran kunnian, meidän Jumalamme ihanuuden.
3. Vahvistakaa hervonneet kädet, voimistakaa horjuvat polvet.
4. Sanokaa hätääntyneille sydämille: "Olkaa lujat, älkää peljätkö. Katso, teidän Jumalanne! Kosto tulee, Jumalan rangaistus. Hän tulee ja pelastaa teidät."
5. Silloin avautuvat sokeain silmät ja kuurojen korvat aukenevat.
6. Silloin rampa hyppii niinkuin peura ja mykän kieli riemuun ratkeaa; sillä vedet puhkeavat erämaahan ja aromaahan purot.
7. Hehkuva hiekka tulee lammikoiksi ja kuiva maa vesilähteiksi. Aavikkosutten asunnossa, missä ne makasivat, kasvaa ruoho ynnä ruoko ja kaisla.
8. Ja siellä on oleva valtatie, ja sen nimi on "pyhä tie": sitä ei kulje saastainen; se on heitä itseänsä varten. Joka sitä tietä kulkee, ei eksy - eivät hullutkaan.
9. Ei ole siellä leijonaa, ei nouse sinne raateleva peto; ei sellaista siellä tavata: lunastetut sitä kulkevat.

10. Niin Herran vapahdetut palajavat ja tulevat Siioniin riemuiten, päänsä päällä iankaikkinen ilo. Riemu ja ilo saavuttavat heidät, mutta murhe ja huokaus pakenevat.Aamulla sitten rukoillessani näin kuvan morsius parista, jollaisen olen nähnyt valveillakin.
Siinä pari oli vihittävinä alttarilla. Morsian vasemmalla valkoisessa puvussaan ja sulhanen oikealla, uniformussaan, jossa oli valkoiset housut ja punainen takki.
Kiitos Jeesus!

Kuva


Siunattua päivää teille kaikille rakkaille ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti