torstai 21. lokakuuta 2021

SANOMA RAKKAALLENI; 20.10.2021.


 

Uskovan veljen saama Sanoma Herralta, 20.10.2021.

 Kuljethan minun tahdossani. Se on verraton minun tieni. Saat iloita ja riemuita minun voitostani. Minä olen kuoleman vallan voittaja. Kuolema ei saa otetta sinusta kun olet kokonaan minun omani. Perkele väistyy elämästäni minun nimessäni. Tulkaa minun tyköni, te jotka olette janoisia. Janoiset ja nääntyneet saavat lohdutuksen minun käteni varjossa. Jaan sinulle ikuisen perintöosan. Muista minua aina mielessäsi sillä vain niin omistat minun kokonaan. Haluan sinut kokonaan omakseni. Älä leiki synnillä, sillä se on vaaraksi sinulle. Taivaan tulet syttyvät sydämessäsi kun annat sille tilan. Nyt saat kokea minun henkeni täyteyden. Kun sytyt minun rakkaudestani tuli tarttuu muihinkin. Saat levittää minun tultani ja kokea Pyhän Hengen virvoittavan vaikutuksen. Jaksathan vielä hetken, sillä minä saavun pian. Ja olette luonani ikuisesti.

 

2 kommenttia:

  1. Oi kun ihana sanoma. Kiitos tästä veljelle. Tule Herra Jeesus. Ja kiitos Sinetti siskolle tästä palstasta. Siitä on tullut minulle kuin koti viimeaikoina. Käyn täällä päivittäin katsomassa postauksia.Aamen.
    t:Tuula1

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi Tuula. Olen odottanut näitä kommenttejasi. On ihana kun blogi muuttuu eläväksi myös lukijoiden osalta.Iloitsen rakentavista ja rakkaudellisista kommenteista. 💖👑💖

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.