sunnuntai 3. lokakuuta 2021

MÄÄRÄTÖN KIRKKAUS, YLENPALTTINEN!!! Kirkkauden Shalomia !!!

Tänään, kun sain herätä rukoukseen Jeesuksen kanssa, sain nähdä kauniin kuvan, jossa oli valtava kirkkaus ja tuon kirkkauden keskellä oli kirkas jalokivi ja kohta tuota kiveä kohottettiin, niin että näin kiven alla sormuksen renkaan. Tuo kivi siis kuului sormukseen joka kuvastaa liittoa .. liittoa Herrani, Jeesuksen Kristuksen kanssa. Halleluja!!!!

Saan olla vahvassa yhteydessä Häneen. Saan olla Hänen temppelinsä. Hän asustaa meissä, minussa, Hänen omissaan, jotka elämme Hänen tahtonsa mukaan. Luovuttakaa Hänelle, kaikki mitä teissä ja teillä on. Annetaan koko kehomme Hänen asumuksekseen. Ei pidetä Jeesusta ulkopuolisena vaan Pyhänä Hengenä, joka asuu MEISSÄ, kaikkinensa.  Se on syvempi yhteys kuin pelkkä usko, pidemmälle viety. 

Uskotko Jeesukseen? Elätkö Hänen tahtonsa mukaan? Uskotko että Hän voi sinut parantaa? Antaa terveyttä? Jos ja kun Hän on meissä ja olemme uudesti syntyneet, Hän, Jeesus Kristus, joka on täydellinen ja terve, Hän antaa tuota terveyttään myös meihin ja lahjojaan asuessa meissä, meidän sydämissä, Pyhän Hengen kautta ja voimassa. Saamme alkaa käyttää Hänen armolahjojaan, mutta muistakaa, ettei ne toimi, jollemme älä käyttämään niitä. Ottakaa Hänet täydellisesti vastaan! Kokonaisena, ei vain paloja sieltä täältä, vaan JEESUS KOKONAAN ja KOKONAISENA, meihin asustamaan. Näin mekin saamme olla täydelliset Hänessä, Hänen kauttaan. Halleluja!!!

Ylistäkää ja Palvokaa Häntä, kielillä laulakaa ja rukoilkaa!!! Lakkaamatta tätä tehkää!!! Pimeys joutuu näin väistymään sillä ylistyksessä ja palvonnassa, kielillä rukoillen ja laulaen, taivaan sotajoukot laskeutuvat ja kirkkaus laskeutuu yllemme. Pimeys joutuu väistymään! HALLELUJA!!! 

Kirkkaus Kuninkaan .... NIIN SUURI HÄN ON :  https://www.youtube.com/watch?v=XRH2B5OSkrc&t=17s

 

Toinen kirje korinttilaisille 4

1. Sentähden, kun meillä on tämä virka sen laupeuden mukaan, joka on osaksemme tullut, me emme lannistu,
2. vaan olemme hyljänneet kaikki häpeälliset salatiet, niin ettemme vaella kavaluudessa emmekä väärennä Jumalan sanaa, vaan julkituomalla totuuden me suositamme itseämme jokaisen ihmisen omalletunnolle Jumalan edessä.
3. Mutta jos meidän evankeliumimme on peitossa, niin se peite on niissä, jotka kadotukseen joutuvat,
4. niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.
5. Sillä me emme julista itseämme, vaan Kristusta Jeesusta, että hän on Herra ja me teidän palvelijanne Jeesuksen tähden.
6. Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.
7. Mutta tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä.
8. Me olemme kaikin tavoin ahdingossa, mutta emme umpikujassa, neuvottomat, mutta emme toivottomat,
9. vainotut, mutta emme hyljätyt, maahan kukistetut, mutta emme tuhotut.
10. Me kuljemme, aina kantaen Jeesuksen kuolemaa ruumiissamme, että Jeesuksen elämäkin tulisi meidän ruumiissamme näkyviin.
11. Sillä me, jotka elämme, olemme alati annetut kuolemaan Jeesuksen tähden, että Jeesuksen elämäkin tulisi kuolevaisessa lihassamme näkyviin.
12. Niinpä siis kuolema tekee työtään meissä, mutta elämä teissä.
13. Mutta koska meillä on sama uskon Henki, niinkuin kirjoitettu on: "Minä uskon, sentähden minä puhun", niin mekin uskomme, ja sentähden me myös puhumme,
14. tietäen, että hän, joka herätti Herran Jeesuksen, on herättävä meidätkin Jeesuksen kanssa ja asettava esiin yhdessä teidän kanssanne.
15. Sillä kaikki tapahtuu teidän tähtenne, että aina enenevä armo yhä useampien kautta saisi aikaan yhä runsaampaa kiitosta Jumalan kunniaksi.
16. Sentähden me emme lannistu; vaan vaikka ulkonainen ihmisemme menehtyykin, niin sisällinen kuitenkin päivä päivältä uudistuu.
17. Sillä tämä hetkisen kestävä ja kevyt ahdistuksemme tuottaa meille iankaikkisen ja määrättömän kirkkauden, ylenpalttisesti,
18. meille, jotka emme katso näkyväisiä, vaan näkymättömiä; sillä näkyväiset ovat ajallisia, mutta näkymättömät iankaikkisia. 

Halleluja! Amen!

💎💍

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.