sunnuntai 17. lokakuuta 2021

HENKI JA MORSIAN SANOVAT:" TULE!"

 


 HERRA ON MEIDÄN KANSSAMME TÄNÄÄNKIN!!!

Tästä saan todella iloita! Kun aamulla olin rukouksessa, ennen ylösnousuani, kysyin Jeesukselta, eikö Hänellä ole tänään minulle mitään antaa, itselleni ja jaettavaksi? Ja todella, kyllä Hänellä oli. Sain nähdä salin jossa oli pieni alttaripöytä ja pöydän takana seisoi todistamassa morsian, kauniiseen hääpukuun puettuna. Tänään olen menossa uskovien sisarien kanssa Jumalanpalvelukseen, Orimattilan Toivonkeskukseen. Tuo alttari ja sali oli kuvassani kuin tuossa seurakunnassa. Mietin, tuleeko minun mennä tuohon eteen tänään todistamaan? Sitäkö Jeesus tällä tarkoitti? Mietin, mitä todistaisin? Sitä mietin ja huomasin että minulla olisi paljonkin kerrottavaa, mutta kaikkea ei voi kerralla jakaa.. Sitten ymmärsin, kaikessa yksinkertaisuudessaan, että tämä aamuinen kuva on todistusta tälle päivälle, kuinka Herra meissä vaikuttaa ja näin saamme Hänestä todistaa. Päätin, etten kerro tätä kenellekkään etukäteen, vaan jään odottamaan, saanko tämän jakaa seurakunnalle? Olo oli malttamaton, sillä halusin tämän niin jakaa. Ja sain tuon hetken jossa sain jakaa tuon aamuisen näkyni. Morsian on seurakunta ja me seurakuntana sen todistajat. 

  Luther kirjoittaa: ”Niin kuin sulhanen rakastaa morsiantaan niin Kristus rakastaa meitä. Jos minä näin olen hänen ja hän minun niin minulla on iankaikkinen elämä, vanhurskaus ja kaikki se, mikä hänellä on. Jos minä siis morsiamena sanon: ’Minä olen hänen’ niin täytyy hänenkin, sulhasena ottaa kannettavakseen kaikki se paha, mikä minussa on. Siten minun syntini katoavat iankaikkiseen vanhurskauteen, minun kuolemani iankaikkiseen elämään, minun helvettini taivaaseen. Hänen vanhurskautensa on äärettömästi minun syntiäni suurempi ja hänen elämänsä on sanomattomasti minun kuolemaani voimallisempi. Onhan hän itse elämä, jossa on kaiken elämän lähde.”

Tuo Johanneksen ilmestys 22, joka tuli minua vastaan, kuin näitä tänään mietin, on täydellinen Sana vahvistamaan tätä todistusta:

Johanneksen ilmestys 22

1. Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.
2. Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.
3. Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä
4. ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa.
5. Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti.
6. Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen, mitä pian tapahtuman pitää.
7. Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"
8. Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti.
9. Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile Jumalaa".
10. Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä.
11. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
12. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
13. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
14. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
15. Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.
16. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."
17. Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.
18. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;
19. ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.
20. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!
21. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen.   


1 kommentti:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.