keskiviikko 17. maaliskuuta 2021

RAUHAN MINÄ JÄTÄN TEILLE: MINUN RAUHANI

 Kuva

Rauhaa ja lepoa Kristuksessa.

Tänä aamuna herttyäni ja alettuani rukoukseen, Herran läsnäolossa ja levossa, sain nähdä edessäni, aivan siinä vierelläni, valkoisen karitsan, joka lepäsi siinä kanssani.
Se oli lohduttava kuva ja ymmärsin että Hänen ominaan saamme todella olla levossa, Hänen kauttaan.

Jumalan rauha joka on kaikkea ymmärrystämme ylempi, varjelkoon sydämemme, joka päivä. Voimme herättyämme aamulla rukoilla, että Jeesus antaisi meille rauhansa. Jeesus kuulee rukouksemme, Hän vastaa pyyntömme mukaisesti. Olemme kalliisti ostettuja, olemme Jumalan silmissä kauniita, puettuna vanhurskauden vaatteeseen, olemme rikkaita Kristuksessa ja meillä on sydämessä taivaallinen ilo. Siksi meillä tulisi olla myös suuri rauha sydämessä. Jeesus itse lupaa Sanassaan.

”Rauhan minä jätän teille: minun rauhani – sen minä annan teille. En minä anna teille, niin kuin maailma antaa. Älköön teidän sydämenne olko murheellinen älköönkä peljätkö.” Joh. 14: 27. KR 33/38.

”Tämän jälkeen minä näin, ja katso, suuri joukko, jota ei yksikään voinut lukea, kaikista sukukunnista, heimoista, kansoista ja kielistä, oli seisomassa valtaistuimen edessä ja Karitsan edessä… Ja yksi vanhimmista vastasi ja sanoi minulle: …Nämä ovat ne, jotka tulevat suuresta ahdistuksesta, ja he ovat pesseet vaatteensa ja valkaisseet ne Karitsan veressä. Sen tähden he ovat Jumalan valtaistuimen edessä ja palvelevat häntä päivät ja yöt hänen temppelissään, ja valtaistuimella istuja on asuva heidän suojanaan. Ei heidän enää tule nälkä eikä jano, eikä aurinko ole sattuva heihin eikä mikään helle, sillä Karitsa, joka on valtaistuimen keskellä, on kaitseva heitä ja johdattava heidät elämän vesien lähteille, ja Jumala on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä.” Ilm. 7:9, 13-17.

Amen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.