lauantai 13. maaliskuuta 2021

"RAAMATTUKAKKU"

 Kuva
Raamattukakku


Shalom!
Elämä täällä  jatkuu ...
Tänään näin rukoillessani kuivan kakun ja ihmettelin mitä se voisi tarkoittaa Raamatullisesti?
Minulle nousi siitä vain juhla, raamatusta en häthätää löytänyt mitään.
Kun sitten googletin eteeni tuli tällainen resepti, jota minun sydämeni ei lue tässä kohtaa pilkkana ...

tässä on maailman paras Kakku resepti:
1kpl Jeesus ( Jumalan poika ja Jumala myös itse) kuoli syntiemme puolesta, jotta saisimme taas yhteyden Isään, Jumalaan, 1kpl Ristinkuolema, veri vuodatettiin, 1. kpl Ylösnouseminen, Jeesus oli maan alla 3pv, otti kuoleman avaimet paholaiselta, nousi kuolleista, antoi Pyhän Hengen opetuslapsilleen ja nousi takaisin taivaaseen. - Anna hautua asiaa muutamia sekunteja ja sitten lopuksi pyydä Jeesus vapahtajaksi ja pelastajaksi elämällesi, rukoile, Jeesus, uskon, että kuolit syntieni puolesta Golgatan ristillä ja otit syntini päällesi. Olet pelastajani ja olen matkalla taivaaseen. Nyt sinulla on Pyhä Henki sydämessäsi ja kuollut henkesi syttyi eloon Jumalan Hengen sinne tullessa asumaan. Onneksi Olkoon sait maailman parhaan kakun jolla pääset taivaaseen. Lue Raamattua, rukoile, Ole rakkaussuhteessa Jumalaan, Isään ja etsi lähin Raamatullinen seurakunta, tervetuloa Jumalan perheeseen ja nauti kakusta :)

Amen.

Ps.

Raamattukakkuun löytyy myös maallinen resepti:

  Raamattukakku. 🍮

Sen valmistamiseen tarvitaan 200 g voita, 3 ¾ dl sokeria, 3 kpl kananmunia, 2 tl leivinjauhetta, 5 dl vehnäjauhoja, ½ tl suolaa, 1 tl kanelia 2 dl maitoa tai kermaa, 1 dl rouhittuja manteleita, 1 dl hienonnettuja viikunoita ja 1 dl rusinoita.

Ja näin se tehdään: Voitele ensin 1,8 litran vuoka ja jauhota se kookoshiutaleilla tai ruisjauhoilla. Vatkaa pehmennyt voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää kananmunat yksitellen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan maidon kanssa. Paista kakkua noin tunti 175 asteessa uunin alatasolla.

Raamattukakku näyttää tuiki tavalliselta kuivakakulta, mutta nimensä se on muka saanut siitä, että sen ainekset mainitaan Raamatussa. Hm. Voisikohan joku raamatuntuntija kertoa, missä kohtaa Raamatussa mainitaan leivinjauhe? Tai kookoshiutaleet? Sokeri?

Kananmuniakaan ei Raamatusta sanahaulla löytynyt, sen sijaan myrkkykäärmeen munat kyllä. 😀😂

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.