tiistai 30. maaliskuuta 2021

HERRA AUTTAA !

 


 N. Viikon satoa:

 Rauhaa ... ja lepoa.

 24.3. keskiviikko aamuna kun heräsin ja olin rukouksessa sain nähdä kuvan vanhasta soutuveneestä joka oli rauhallisessa poukamassa. Se ei ollut aivan rannassa mutta ei kovin syvälläkään. Kuvassa oli ihana rauha.
Ehkä se oli sinulle siellä ... olet irtoamassa sieltä rannasta, Jumalan kutsuun.
Vene ei ollut enää rannassa kiinni.
Tuo vene on hengellinen kulkuneuvo. Kun siihen astuu hengellisesti ja on kutsulle kuuliainen, Jeesus ohjaa sitä, sinä vain kuljet mukana johdatukessa.

... tuo aiemmin näkemäni vene näky löysi myös ihmeellisesti vastauksen ja se oli eräälle toiselle uskovalle siskolle joka näki samaisena yönä unta...
Näin hän kertoi:

Oliko se vene tyhjä?
Mä olin toissa yönä veneessä
En mäkään ollu rannassa vaan pienen matkan päässä rannasta.Vedin syvään henkeä ja nautin luonnon kauneudesta. Ei tuullut yhtään.Oli ihanan tyyntä ja rauhallista.Ihmeellistä.
........
.......
Siis tuo vene oli varmasti hänelle. Olen jo kutsunut häntä kokouksiimme vuosia .. nyt on aika irrottautua rannasta.Tänään,25.3. torstaina, heräsin hetkeksi n. 4-5 aikaan. Sanoin Herralle, että jatkan vielä unta ja heräilen sitten jossain klo.8 aikoihin.
Näin kuvan kädestä ja siinä oli peukalo ylöspäin. 
Hymyilin kiitokseksi ja jatkoin unia . 

 Herra on hyvä 

 Näin 26.3. perjantai rukous hetkessä aamulla kuvan jossa oli käsi ja kädessä oli ohut leipä viipale ja vähän rasvaa sen päällä.
Sitten sain toisen kuvan jossa oli pyöreä "kakku". Se oli koristeltu kauttaaltaan siemenillä ja kakun keskuksessa oli sydän joka oli myös tehty siemenistä. Tuo kakku oli kovin terveellisen näköinen. Ne oli vaaleita siemeniä.. kauraa tai vehnää?
Tuo ohut viipale muuttuu tuoksi siemenkakuksi. Näin haluan uskoa.
Uskon tuon olevan vastaus erään uskovan siskomme rukouksiin, väsymykseen ja taloudellisiin vaikeuksiin.


Tänään,28.3. aamu rukous hetkellä, näin kuvan, jossa kädet sytyttivät tulta uuniin ...
Herra, sytytä tultasi meihin!
Tarvitsemme Jumalan tulta ja kosketusta. Jumalan tuli tekee meidät palaviksi. Tuli myös muuttaa meitä, se koettelee meidät  ja tekomme.Rauhaa ja Rakkautta Kristuksessa.

Tänään30.3. kun rukoilin aamulla, näin kuvan punaisesta sydämestä joka sykki. Sen reunat oli koristeltu kuin nuo ystävänpäivä sydämet.
Sitten näin valkoisen tekstin mustalla pohjalla:
" Jos haluat auttaa minua... ... ..."
Loppua tekstiä en saanut luettua. Sanoin Jeesukselle että totta kai haluan olla Hänen apuna täällä maailmassa, mutta minussa ei ole voimaa eikä apua, vaan se tulee Häneltä itseltään.
Mietin miksi en ehtinyt lukea sitä kaikkea, mitä siinä lopussa oli? Mitä tuon avun jälkeen?
Sitten nousi sydämelle sana : EHDOITTA!
Se loppu olisi ollut ehkä ehtoja, joka seuraa tuosta avun annosta.
Kristuksen omina teemme todellakin Ehdoitta.

Kiitos Jeesus että Sinä olet oikea apumme ja Sinuun me turvaamme.
Ei ole Sinun kätesi liian lyhyt auttamaan.

Amen


https://aktiivikristinusko.fi/miten-voi ... la-jumalaa

 Kun Jeesus halusi ilmaista työnsä maan päällä, hän sanoo sen näin: ”Minä olen kirkastanut sinut maan päällä täyttämällä sen työn, jonka sinä annoit minun tehtäväkseni.” Joh. 17:4. Jos teemme näin kaikessa, mitä teemme, silloin palvelemme Jumalaa.

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.