torstai 23. tammikuuta 2020

MUISTAKAA KETÄ PALVELETTE NIIN KAIKKI KÄY HYVIN

Kuva

Daniel Leijonan luolassa
http://www.nic.funet.fi/pub/doc/bible/f ... Dan.6.html


Rauhaa.

Tämän näin tiistai aamuna rukous hetkelläni ja koin sen tuohon vaaleansinisen auton jatkoksi, rukous vastausta tuohon rukoukseemme, eräälle paikkakunnalle, jonne mietimme evankelioimista esim. joissakin tiloissa. Nuoret eritoten olisi kohteemme ( huume). Rukoilemme tätä sinne 14.2. ystävänpäivään asti.
Tapahtukoon tämä Herran tahdossa ja johdatuksessa.

Näin siis kuvan jossa oli ahdas ja mutkainen luolasto/ putkisto ja koin sen tarkoittavan tässä rukouksessamme, että tehtävä ei tule olemaan helppo, sillä tie siihen tulee olemaan ahdas ja kovin mutkainen. Tuota putkistoa" näytettiin ulkoa, mutkaisuuden vuoksi ja sisältä, jotta näin sen ahtauden, eikä valoa näkynyt toisessa päässä? Mahdoton tehtävä siis ..?
Mutta Herra, Sinä tiedät, onko meillä tässä edes mitään mahdollisuutta jatkaa? Me emme esitä eteesi mitään, mitä sen pitäisi olla, vaan odotamme Sinulta johdatusta ja ohjausta asiaan, että Sinä tuot eteemme ne tahot jotka haluavat meitä tässä auttaa. Itsellemme tämä on aika mahdoton yhtälö, mutta Sinulle kaikki on mahdollista.
Mark. 13:3-13, 21-23, 33-37

Markuksen evankeliumin kohta paljastaa neljä asiaa, joihin Jeesus haluaa lähimpiensä kiinnittävän huomiota. Samalla Jeesus kuitenkin myös rohkaisee joka kohdan jälkeen. ”Blebete” - sama sana on kaikkien käskyjen takana. Se tarkoittaa: olkaa varuillanne, ottakaa huomioon, pitäkää silmällä.

Varokaa, ettei kukaan johda teitä harhaan! (13:5), MUTTA: (Älkää pelästykö)
Pitäkää varanne! (vaikeita aikoja on tulossa) (11)MUTTA: evankeliumi on julistettava kaikille, älkää olko huolissanne, puhukaa niillä sanoilla, jotka saatte ja rukoilkaa
Pitäkää varanne! (23) MUTTA: Olen ilmoittanut tämän teille ennakkoon
Olkaa valveilla ja varokaa (33,35), sillä te ette tiedä tapahtumien aikoja.

Tiivistettynä: Pysykää siinä, mitä olen teille kertonut, älkää antako huijata itseänne. Teille ei ole luvassa helppoja aikoja, mutta hoitakaa silti rohkeasti tehtäväänne, sillä minä tiedän kaiken mitä on tulossa, nyt tekin tiedätte ja voitte varautua. Olkaa valveilla ja muistakaa, ketä palvelette, niin kaikki käy hyvin! Ette ole yksin, teille on annettu voima tehtäväänne. (Joh.15:4-7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.