sunnuntai 21. lokakuuta 2018

SIITÄ ME PUHUMME: ELÄMÄN SANASTA
Eilen meillä oli taas se Rukousyhteys Hetki ja vihdoin ja viimein saimme Evankelista Jorma Tapanaisen paikalle ja pääsimme juhlistamaan hänen 90 v. syntymäpäivää. Hän oli lähtenyt viettämään sitä lastensa luo Kanadaan ja hyvä niin että pääsi pitkästä aikaa tapaamaan lapsiaan.Kerroin eräältä veljeltä onnittelut ja kerroin siitä taulusta, jonka hän oli Jormaa varten suunnitellut.Hän kiitti kiittämistään, niin iloinen hän oli siitä ... pitkin iltaa hän muisti kiittää. Se oli siis nappisuoritus! Kiitos siis myös tälle veljelle, joka kuvan suunnitteli! Kiitos, että suostui suunnittelemaan tuon kuvan.

Yritin tuoda kuvan myös tänne, mutta tämä sivusto ei suostunut sitä vastaan ottamaan. Harmi. Olisi ollut ilo jakaa myös täällä tuo kaunis kuva.
Kaikki läsnäoliljat myös ihailivat tuota taulua ja toden totta se kaunis onkin. Hymyilin kun Jorma illalla taas otti tuon 1.Joh.1. opetus tekstikseen, niin kuin miltei aina, se todella on hänen lempi Sanan paikka.
Sitä on hyvä lukea tänään vaikka päivän tekstinä. Niin ja ilta oli hyvä, sillä 2 valkopukuista Kristuksen morsianta tuli lisää, he antoivat itsensä Jeesukselle. Voiko ilta paremmin päättyä. Kiitos Jeesus.

Ensimmäinen Johanneksen kirje 1
1. Mikä on alusta ollut, minkä olemme kuulleet, minkä omin silmin nähneet, mitä katselimme ja käsin kosketimme, siitä me puhumme: elämän Sanasta -
2. ja elämä ilmestyi, ja me olemme nähneet sen ja todistamme siitä ja julistamme teille sen iankaikkisen elämän, joka oli Isän tykönä ja ilmestyi meille -
3. minkä olemme nähneet ja kuulleet, sen me myös teille julistamme, että teilläkin olisi yhteys meidän kanssamme; ja meillä on yhteys Isän ja hänen Poikansa, Jeesuksen Kristuksen, kanssa.
4. Ja tämän me kirjoitamme, että meidän ilomme olisi täydellinen.
5. Ja tämä on se sanoma, jonka olemme häneltä kuulleet ja jonka me teille julistamme: että Jumala on valkeus ja ettei hänessä ole mitään pimeyttä.
6. Jos sanomme, että meillä on yhteys hänen kanssaan, mutta vaellamme pimeydessä, niin me valhettelemme emmekä tee totuutta.
7. Mutta jos me valkeudessa vaellamme, niinkuin hän on valkeudessa, niin meillä on yhteys keskenämme, ja Jeesuksen Kristuksen, hänen Poikansa, veri puhdistaa meidät kaikesta synnistä.
8. Jos sanomme, ettei meillä ole syntiä, niin me eksytämme itsemme, ja totuus ei ole meissä.
9. Jos me tunnustamme syntimme, on hän uskollinen ja vanhurskas, niin että hän antaa meille synnit anteeksi ja puhdistaa meidät kaikesta vääryydestä.
10. Jos sanomme, ettemme ole syntiä tehneet, niin me teemme hänet valhettelijaksi, ja hänen sanansa ei ole meissä.

Meillä oli yllätys vieraana myös valtava julistaja, Seija Pajatie. Ja hän on juuri julkaissut kirjan: TEKOPYHÄ.
Kirja vaikutti mielenkiintoiselta.

 Kaksi tuhatta vuotta sitten uskonnollinen eliitti naulasi Jeesuksen ristille. Sama asiantuntijajoukko häärää vielä tämänkin päivän seurakunnissa. Löytyykö heiltä totuus Jumalasta? Mistä löytyy apu ihmiselle hänen suurimmassa hädässään?
Kirjan tekijä on entinen ateisti, kommunisti ja alkoholisti, joka kiersi kirkot ja kristityt kaukaa. Suurissa vaikeuksissaan hän alkoi etsiä totuutta ja lähti seuraamaan tielleen tulevaa todistusaineistoa. Matkallaan hän löysi mahtavia aseita elämän vaikeuksista selviämiseen. Kirja kertoo, kuinka nuo keinot ovat kenen tahansa löydettävissä.
Seija Pajatie:
”No kuinka entinen alkoholisti ylipäätään uskaltaa avata suunsa ja puhua Hänestä? Alkoholismi sinänsä on hirveä orjuus, mutta armossaan Isä käänsi tragediani onnenpotkuksi. Ja näin Hän tekee kaikille, jotka kääntyvät Hänen puoleensa! Kääntää pahan hyväksi ja kirouksen siunaukseksi. Uumoillessani, että löydän itseni seuraavaksi hautausmaan mullista, olin valmis ottamaan vastaan jopa sellaisia neuvoja, jotka sotivat aikaisempia ajatusrakennelmiani vastaan. Ja niin löysin elämän suurimman aarteen: kohtasin Jumalan.”
”Hän nosti minut ylös turmion kuopasta, lokaisesta liejusta, ja asetti minun jalkani kalliolle, hän vahvisti minun askeleeni” (Ps. 40:3).
 Tv7 myy kirjaa.
https://www.kristillinenkirjakauppa.fi/tuote/tekopyha-selviytymistarinoita-seija-pajatie/


Seija. Ateistin uskon tunnustus. Tuo samainen Seija josta yllä/ edellä kerroin : http://www.tv7.fi/vod/player/5338/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti