lauantai 13. lokakuuta 2018

KATSO, MINÄ SANON TEILLE SALAISUUDEN


Shalom, te rakkaat!
Tänään, herättyäni, olin Herran läsnäolossa ja rukouksessa. Mietin hiljaa, että miksi Hän on niin hiljaa, jo monia päiviä. Sanoin, että tämä yksin keskustelu käy voimille. Sitä Herralleni siinä tuskailin ja välillä yritin olla vain hiljaa... ja kuunnella.
Kun suunnittelin ylösnousua, näin kuvan, jossa mies (ihminen), seisoi asfaltti tien reunalla. Kulkiessani lähemmäs häntä, hän katosi ...
Mietin tuota kuvaa ja sanoin Herralle, että onko tämä näky, vai vaan omaa pään kuvitelmaa, Herra avaa ja vahvista.
Kohta näin uudelleen kuvan ja siinä kuvassa oli sellainen vanha, selkänojallinen puutuoli ja sen tuolin päällä näin vaatekasan mytyssä ... Siitä tiesin, että Herra tällä vahvisti enesimmäistä kuvaa.
Joka tuolla tuolilla olikaan istunut, oli hänestä jäänyt jäljelle tuo vaate kasa ...
Kiitos Jeesus Kristus!
Minä odotan Sinua, tule pian, MARANATA!!!

The 2nd Best RAPTURE Video on YouTube!!

https://www.youtube.com/watch?v=1tXafvMDoWg


 51. Katso, minä sanon teille salaisuuden: emme kaikki kuolemaan nuku, mutta kaikki me muutumme,
52. yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasunan soidessa; sillä pasuna soi, ja kuolleet nousevat katoamattomina, ja me muutumme.
53. Sillä tämän katoavaisen pitää pukeutuman katoamattomuuteen, ja tämän kuolevaisen pitää pukeutuman kuolemattomuuteen.
54. Mutta kun tämä katoavainen pukeutuu katoamattomuuteen ja tämä kuolevainen pukeutuu kuolemattomuuteen, silloin toteutuu se sana, joka on kirjoitettu: "Kuolema on nielty ja voitto saatu".
1.Kor.15.


35. Olkoot teidän kupeenne vyötetyt ja lamppunne palamassa;
36. ja olkaa te niiden ihmisten kaltaiset, jotka herraansa odottavat, milloin hän palajaa häistä, että he hänen tullessaan ja kolkuttaessaan heti avaisivat hänelle.
37. Autuaat ne palvelijat, jotka heidän herransa tullessaan tapaa valvomasta! Totisesti minä sanon teille: hän vyöttäytyy ja asettaa heidät aterioimaan ja menee ja palvelee heitä.
38. Ja jos hän tulee toisella yövartiolla tai kolmannella ja havaitsee heidän näin tekevän, niin autuaat ovat ne palvelijat.
39. Mutta se tietäkää: jos perheenisäntä tietäisi, millä hetkellä varas tulee, hän ei sallisi taloonsa murtauduttavan.
40. Niin olkaa tekin valmiit, sillä sinä hetkenä, jona ette luule, Ihmisen Poika tulee."
41. Niin Pietari sanoi: "Herra, meistäkö sinä sanot tämän vertauksen vai myös kaikista muista?"
42. Ja Herra sanoi: "Kuka siis on se uskollinen ja ymmärtäväinen huoneenhaltija, jonka hänen herransa asettaa pitämään huolta hänen palvelusväestään, antamaan heille ajallaan heidän ruokaosansa?
43. Autuas se palvelija, jonka hänen herransa tullessaan havaitsee näin tekevän!
44. Totisesti minä sanon teille: hän asettaa hänet kaiken omaisuutensa hoitajaksi.
45. Mutta jos palvelija sanoo sydämessään: 'Herrani tulo viivästyy', ja rupeaa lyömään palvelijoita ja palvelijattaria sekä syömään ja juomaan ja päihdyttämään itseänsä,
46. niin sen palvelijan herra tulee päivänä, jona hän ei odota, ja hetkenä, jota hän ei arvaa, ja hakkaa hänet kappaleiksi ja määrää hänelle saman osan kuin uskottomille.
47. Ja sitä palvelijaa, joka tiesi herransa tahdon, mutta ei tehnyt valmistuksia eikä toiminut hänen tahtonsa mukaan, rangaistaan monilla lyönneillä.
48. Sitä taas, joka ei tiennyt, mutta teki semmoista, mikä lyöntejä ansaitsee, rangaistaan vain muutamilla lyönneillä. Sillä jokaiselta, jolle on paljon annettu, myös paljon vaaditaan; ja jolle on paljon uskottu, siltä sitä enemmän kysytään.
 Luuk.12

Hoosianna, hoosianna! : https://www.youtube.com/watch?v=r_xAS-WROXI

AAAAAMEN!!!!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti