torstai 11. lokakuuta 2018

ETTEI YKSIKÄÄN, JOKA HÄNEEN USKOO, HUKU

Johanneksen evankeliumi:
3:16 Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.


Shalom! Rauhaa Ystäväni!

Eilen herättyäni, rukoilin tuon tavanomaisen rukoukseni ennen ylösnousua. Pyysin, että yllätä Herra minut tänäänkin jotenkin, kun lähden tähän työpäivääni.
Yllätys tulikin siinä klo 11:sta tienoissa. Eräs työntekijöistä tuli luokseni ja olimme siinä hetkessä kahdestaan, eli tuo hiljainen hetki on järjestetty meille tuolta ylhäältä.
Olimme puhuneet hänen kanssaan ennenkin uskon asioista ja hänellä oli jonkinlainen usko, joten hän ei hämmästynyt tulevaa, kun alkoi kertoa terveydestään ja kipeästä jalastaan.
Kuuntelin häntä ja kysyin lopulta, saanko rukoilla sinun puolestasi ja tuon jalan? Hän suostui iloissaan oitis ja niin minä taivuin hänen eteensä rukoukseen. Kiitimme yhdessä, että Jeesus kuulee rukouksemme ja hän saisi avun. Hän lupasi ilmoittaa minulle, jos jotain tapahtuu ... Iloitsimme molemmat.
Tuon jälkeen heti alkoikin siihen tilaan tulla muitakin ihmisiä ja ymmärsin, että tämä oli tarkoitus, Jumalan johdatus ja Hänen suurta suunnitelmaa. Kiitos siitä Jeesus! Tiesin, että tämä oli se päivän "yllätykseni" Häneltä.
Amen.


Tänään, kun heräsin, minulle nousi tällaisia ajatuksia, tiesin, että Herra niitä minulle nostatti. Mieleeni nousi tuo uskon kaste ja sanat; ettemme hukkuisi. Sanat soi korvassani:

- " Emme huku..."
Todellakin, kun menemme uskossa kasteelle, niin kuin Jeesus sen meille myös esimerkillään näytti, me emme siinä huku, kun meidät upotetaan, vaan saamme nousta kuin Kristus kuolemasta, uuteen elämään, uusina luomuksina! Halleluja!
Tästä todistaa myös Raamatun kertomus Pietarista Jeesuksen kanssa merellä, kun he kävelivät vetten päällä. Jos katselemme maailman asioita ja olosuhteita, alamme heti upota, mutta kun katsemme on vain Jeesuksessa Kristuksessa, emme huku, vaan pelastumme!

"Joka rukoilee, rukoilkoon uskossa, ilman epäilyksiä. Sillä se, joka epäilee, on kuin meren aalto, jota tuuli ajaa ja heittelee. Älköön sellainen ihminen luulko Herralta mitään saavansa." (Jaak. 1:6-7)

Juuri usko Jeesukseen antaa ihmisille iankaikkisen elämän (3:15; 6:40, 47) ja vakuutuksen, ettei yskikään, joka häneen uskoo huku (3:16). Sen sijaan, joka ei usko on jo tuomittu (3:18). Usko Jeesuksen on meissä Jumalan teko ja jos haluamme tehdä Jumalan tekoja, niin meidän on aloitettava uskomalla Jeesukseen (6:29).

Because He Lives (Amen) | West Coast Choir

https://www.youtube.com/watch?v=-LwBqG7uXbY

Tämä kappale, on sellainen, jossa vahvasti koen, nousevani, noiden laulajien kanssa tuolta merestä, Pyhän Hengen kasteesta, Herrani, Jeesuksen Kristuksen kasvojen eteen.
Amen.

       Tässä mainio kuva, vaikka kopioda flaieriksi, jota sitten voimme jakaa julistaessamme .....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti