perjantai 19. lokakuuta 2018

JOKIN UUSI KÄYNNISTYY
Shalom!
Koen että tuo uusi on alkanut jo käytäntöön. Mitä se onkaan se on jo muuttumassa näkyväksi ( ensimmäinen kaksosista on syntynyt, eli uusi). Kun näin kuvan siitä valtavissa tyrskyissä surffaavasta ihmisestä, joka iloisena hymyili ja pysyi silti pystyssä. Tiesin sen antavan lohtua juuri meille jotka olemme tuon taistelun keskellä. Hyökkäys on ollut vahvaa ja olen ymmärtänyt että juuri siksi että tuo uusi ei pääsisi toteutumaan. Olemme olleet kuin Pietari Jeesuksen kanssa merellä. Me emme uppoa kun Jeesus on kanssamme. Saamme turvassa iloita Hänen vierellään. Viime yönä heräsin hetkeksi ja näin valkoisen nappulan ja sen kohoreunat oli taivaansiniset. Siihen oli piirretty jotain, ehkä toimintoja mutta niistä ei saanut selvää kun kuva oli pieni.
Aamulla kun heräsin niin rukous hetkellä painoin tuota nappulaa virtuaalisesti mielessäni. Siinä oli taivaalliset värit. Jokin käynnistyy.
Tuon vain sen mikä jaettavaksi ja lohdutukseksi on tännekkin tarkoitettu.
Pääasiassa tulisi karsia juuri noita turhia maallisia asioita, joita elämässämme on ja antaa se tila Herran käyttöön.
 Tässä on ollut aika hyökkäystä ja olen saanut selvitellä ajatuksiani, mutta nyt kyllä suurinpiirtein tiedän missä mennään. Hymyillään vaan iloisesti, vaikka tyrskyt olisivat kuinka korkeat, emme me huku, jos Jeesus kulkee vierellämme.
Häntä kuunnellessa ja katselessa ei voi muuta kuin iloita ... ei siis katsella olosuhteita, niillä vihulainen yrittää vain meitä nujertaa. Jätetään pois se, mitä itse tahdomme ja annetaan toteutua Jumala tahto ja suunnitelma elämässämme, se on paljon parempaa, kuin itse ymmärrämme suunnitella.
Amen.

Sain aamulla sähköpostia, joka vahvisti tätä kaiken kokemaani, tässä pätkä viestistä:

" Ajattelin kirjoittaa lyhyesti, vähän kuin viestin tuojana, oon seurannut tuolla ulkolaisilla palstoilla erästä julistajaa, joka on puhunut pitkään valtavasta taistelusta Herran palvejoiden ja näkijöiden ympärillä ja siitä että tuo taistelu on jatkunut pitempään kuin ihmiset ovat odottaneet ja jaksaneet. Sinä olet aina tullut mieleen tästä tietynlaisesta ryhmästä ihmisiä, josta hän puhuu. Ja nyt tuossa syksyn alussa hän alkanut puhumaan, että läpimurto on tapahtumassa ja että nämä henkilöt voivat alkaa odottaa sen näkyvän heidän elämässään."

Totisesti allekirjoitan tuon sanoman, sillä kaikki tuo on tapahtumassa ja olen saanut kokea sen nahoissani. Lähettäjä, arvuutteli, ymmärsinkö hänen viestin, mutta totisesti sen ymmärsin ja olin sen kokenut.
Nyt on tärkeää elää mahdollisimman paljon Kristuksen läheisyydessä ... ja maailmaa vähempi.

 Kävin iltapäivästä hetkeksi nojatuolille silmät kiinni Herran läsnäoloon. Näin siinä heikon kuvan jossa se toinen lapsi syntyi. Kysyin Herralta näinkö oikein ja kohta näin hieman vahvemman kuvan jossa kädet nosti lapsen ilmaan. Ja lapsi oli vahva ja se nauroi suu auki iloissaan ja heilutteli iloisesti käsiään ilmaan.
Kiitos Jeesus!

Toinen kirje korinttilaisille 5

1. Sillä me tiedämme, että vaikka tämä meidän maallinen majamme hajotetaankin maahan, meillä on asumus Jumalalta, iankaikkinen maja taivaissa, joka ei ole käsin tehty.
2. Sentähden me huokaammekin ikävöiden, että saisimme pukeutua taivaalliseen majaamme,
3. sillä kun me kerran olemme siihen pukeutuneet, ei meitä enää havaita alastomiksi.
4. Sillä me, jotka olemme tässä majassa, huokaamme raskautettuina, koska emme tahdo riisuutua, vaan pukeutua, että elämä nielisi sen, mikä on kuolevaista.
5. Mutta se, joka on valmistanut meidät juuri tähän, on Jumala, joka on antanut meille Hengen vakuudeksi.
6. Sentähden me aina olemme turvallisella mielellä ja tiedämme, että, niin kauan kuin olemme kotona tässä ruumiissamme, me olemme poissa Herrasta;
7. sillä me vaellamme uskossa emmekä näkemisessä.
8. Mutta me olemme turvallisella mielellä ja haluaisimme mieluummin muuttaa pois ruumiista ja päästä kotiin Herran tykö.
9. Sentähden me, olimmepa kotona tai olimmepa poissa, ahkeroitsemme olla hänelle mieliksi.
10. Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa.
11. Kun siis tiedämme, mitä Herran pelko on, niin me koetamme saada ihmisiä uskomaan, mutta Jumala kyllä meidät tuntee; ja minä toivon, että tekin omissatunnoissanne meidät tunnette.
12. Emme nyt taas suosittele itseämme teille, vaan tahdomme antaa teille aihetta kerskata meistä, että teillä olisi mitä vastata niille, jotka kerskaavat siitä, mikä silmään näkyy, eikä siitä, mikä sydämessä on.
13. Sillä jos me olemme olleet suunniltamme, niin olemme olleet Jumalan tähden; jos taas maltamme mielemme, teemme sen teidän tähtenne.
14. Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet;
15. ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut.
16. Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne.
17. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
18. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
19. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
20. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
21. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi.

Siunaten teitä, Jeesuksen Kristuksen nimeen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti