maanantai 1. lokakuuta 2018

"KARITSAN HÄÄT OVAT TULLEET ...."

Shalom!
Tänään, aamusta näin unta, jossa taas, yllätys yllätys, ... olin raskaana ja synnytys poltot oli alkaneet ja synnytys käynnistynyt. Etsin paikkaa missä synnyttää. Alue oli ihmeellinen, osin kuin joku vanha soramonttu ja noista montuista muodostui syviä huoneita. Joihinkin monttuihin oli jotain yritetty rakentaakkin. Siinä missä olin, oli paljon hyllyjä ja minulle oli selvinnyt, että odotan kaksosia.
Sitten siinä synnytys tuskissani, minun kaksoset laitettiin molemmat, omissa kohduissaan hyllyille, että siitä oli helpompi seurata, kumpi syntyy ennemmin. Koin kuitenkin koko ajan silti nuo synnytys poltot.
Sitten näin unessa myös edesmenneen, vanhimman veljeni. Hänellä oli kädet touhua täysi. Ihmettelin mitä hän tekee? Käsissään hänellä oli oli valtava ruusukimppu, vaaleanpunaisia ja tummanpunaisia ruusuja. Ne olivat ISOJA RUUSUJA. Minulle ne kertoo Kristuksesta ja hänen morsius seurakunnastaan.
Veljeni sanoi että pitää mennä liikkeeseen, jonka nimi on Morsian. Kysyin, onko se jokin hääkauppa, mutta ei hän vastannut? Ymmärsin, että hän alkaa tekemään työtä tuossa kaupassa. Sitten hän kysyen sanoi, että eihän nämä kukat muita kukkia tarvitse tuekseen, eikö näin ole hyvä? Sanoin, etteivät tarvitse, että noin suuri kimppu ruusuja on kaunis sellaisenaan, ne ovat niin jaloja kukkia...

Sitten heräsin hetkeksi ja näin vielä siinä kuvan vaalean punaisista ruusuista ja kiitin Herraa, hetken päästä nukahdin taas ... 
Koin tuossa unessa paljon Sanomaa. Eilen koko päivän huusin sydämessäni Herran puoleen, että hän jo viimein näyttäisi, mitä on tuo uusi, jota niin paljon on elämääni nyt profetoitu? Että Hän hieman jo avaisi sitä? Olinhan vähän aikaa sitten nähnyt tuon unen, jossa lapsivesi meni jo. Eli oliko tämä jatkumoa sille unelle, sillä tein jo synnytystä.Tuo uni kertoi minulle että siinä on 2 asiaa jotka ovat syntymässä ja sitten tietenkin nuo ruusut, ne kertoo minulle Kristuksesta ja morsiammesta ja siinäkin kyllä olisi 2 asiaa ... Kristus on nuo tummanpunaiset Ruusut ja Morsian, nuo vaaleanpunaiset Ruusut. Kimppuun ei sekoitettu muita kukkia, eli vain me, Kristuksen omat kelpasimme siihen ja niin oli hyvä ... Molempia tuossa kimpussa oli ehkä saman verran ja niinhän se on, että meillä jokaisella on oma henkilökohtainen yhteys Kristukseen!
Amen.

 Watsapp keskustelusta:

Eräs kommentti‬: Voisiko olla "elävät ja kuolleet', nousevat yhdessä. Kaksosista toinen syntyy ennen toista, siinä syy miksi kuolleet nousee ensin Raamatussa.

Minä : Hei ... elävät ja kuolleet! Siksi siinä oli edesmennyt veljeni ruusujen kanssa. Ja tuo sora monttu ympäristö... olivatko avoimia hautoja? No huh!
Johan säväytti!

Kimpussa jonka näin, oli nuo värit omina kimppuinaan, ei siis näin sekaisin kuin tässä, mutta kuitenkin yhdessä, ... tummanpunainen ja vaaleanpunainen yhteen liitettyinä ....

Adonai Ahuvi - Sheli Myers - Lyrics and Translation https://www.youtube.com/watch?v=npUnJ_Hk7Vw

Kuva
Mitä Raamattu sanoo morsiamen ja Karitsan häistä?
Karitsan häät ovat yksi suurimmista tapahtumista Raamatussa. Mutta kuka on Jeesuksen morsian?

Karitsan (Jeesuksen) häät ovat yksi suurimmista tapahtumista, mistä Raamatussa on profetoitu. Mutta kuka on Jeesuksen morsian?

“Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.” Ilm. 19:7.

LUE LISÄÄ: https://aktiivikristinusko.fi/mita-raam ... san-haista


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti