maanantai 22. lokakuuta 2018

KUULKAA - ESA HEISKA - AIVAN KUIN ELIA KARMELILLA

KUULKAA - ESA HEISKA!!


ESA HEISKA - Katsokaa ja kuunnelkaa tämä Raamattu tunti ihan ehdottomast!!! : http://www.tv7.fi/vod/player/62945/


Esa Heiska - Aivan kuin Elia Karmelilla

Kokoustaltioinnit
Evankeliumintalo

Mukana Esa Heiskan lisäksi myös Riitta ja Heikki Talo, Sirkka-Liisa Kosonen, Daniela Penttilä ja Tino Portnoj.
Evankeliumintalo

35 katselua
Ensilähetys: lokakuu 21, 2018, Taivas TV7
Jaksonumero: 16
Kesto: 95 min
Puhutut kielet:
suomi

 Tämä puhuttelee vahvasti. Koen tämän uneeni, kaksosista, vahvasti. Esa puhui montuista ja epärehellisyydestä.: Siinä mun kaksos unessa oli noita monttuja. Eräs veli kirjoitti äsken minulle viestissä;
"Mulle tulee vaan koko ajan mieleen tuon toisen lapsen kohdalla että sinun nimesi älköön enää olko Jaakob vaan Israel"
Ensimmäisessä syntymässä lapsi ei liikkunut niissä nostetuissa käsissä. Maalliset seurakunnat ei ole sitä elävää uskoa jota Hän haluaa ennalta asettaa. Hänen alttarinsa pitää rakentaa uudellen. Ja kun tuo toinen uusi unessa syntyi oli se vahva, iloa ja eloa täynnä. Niin tulee olemaan Jumalan seurakunnassa, joka ei ole ihmis käsin rakennettu, vaan Jumalan Sanan totuudessa.
Kiitän tätä veljeä, että ilmoitti minulle tuosta ohjelmasta.
Näin tämän nyt vahvasti koen ...
Olkaa siunatut ... ja katsokaa toi ohjelma! Koen sen nyt tärkeänä.

                                     Profeetta Elia puolusti puhdasta Jumalan palvontaa

 1Kun:
18:21 Ja Elia astui kaiken kansan eteen ja sanoi: "Kuinka kauan te onnutte molemmille puolille? Jos Herra on Jumala, seuratkaa häntä; mutta jos Baal on Jumala, seuratkaa häntä." Eikä kansa vastannut hänelle mitään.
18:22 Niin Elia sanoi kansalle: "Minä olen ainoa jäljelle jäänyt Herran profeetta, mutta Baalin profeettoja on neljäsataa viisikymmentä.
18:23 Antakaa meille kaksi mullikkaa, ja valitkoot he itselleen toisen mullikan, paloitelkoot sen ja pankoot kappaleet puiden päälle, mutta älkööt panko tulta; ja minä valmistan toisen mullikan ja asetan sen puiden päälle, mutta en pane tulta.
18:24 Sitten huutakaa te jumalanne nimeä, ja minä huudan Herran nimeä. Se jumala, joka vastaa tulella, on Jumala." Kaikki kansa vastasi ja sanoi: "Niin on hyvä."
18:25 Ja Elia sanoi Baalin profeetoille: "Valitkaa itsellenne toinen mullikka ja valmistakaa se ensin, sillä teitä on enemmän. Huutakaa sitten jumalanne nimeä, mutta älkää panko tulta."
18:26 Niin he ottivat sen mullikan, jonka hän antoi heille, ja valmistivat sen. Sitten he huusivat Baalin nimeä aamusta puolipäivään asti, sanoen: "Baal, vastaa meille!" Mutta ei ääntä, ei vastausta! Ja he hyppelivät alttarin ääressä, joka oli tehty.
18:27 Puolipäivän aikana Elia pilkkasi heitä ja sanoi: "Huutakaa kovemmin; hän on tosin jumala, mutta hänellä voi olla jotakin toimittamista, tahi hän on poistunut johonkin, tahi on matkalla; kenties hän nukkuu, mutta kyllä hän herää."
18:28 Niin he huusivat vielä kovemmin ja viileksivät itseään tapansa mukaan miekoilla ja keihäillä, niin että heistä vuoti verta.
18:29 Kun puolipäivä oli kulunut, joutuivat he hurmoksiin, aina siihen hetkeen asti, jolloin ruokauhri uhrataan. Mutta ei ääntä, ei vastausta, ei vaarinottoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti