tiistai 16. lokakuuta 2018

HILJA AALTONEN; PÄIVÄHARTAUSKIRJA

Hartauskirja

1250427009_img-d41d8cd98f00b204e9800998ecf8427e.jpg

Hilja Aaltonen, Päivähartauskirja
On olemassa yksi lähde, joka ei koskaan kuivu. Se lähde on keskellämme nyt niin kuin kaksi tuhatta vuotta sitten. Siinä lähteessä on elämän vettä, vaikka hetkeksi se lähde imettiin tyhjiin. Vihollinen luuli saavansa voiton ja tuhoavansa myös tämän lähteen, mutta Jumalan voima tuli vain osoitetuksi.
Tämä lähde, Jeesus, on kuollut, että kaikilla olisi mahdollisuus juoda sitä vettä, jota hän antaa. Anteeksiantamuksen ja rakkauden vettä. Ja vesi on tuleva lähteeksi niissä, jotka sitä juovat.

Jeesus, Vapahtajani, kuolit puolestani.
sinua sieluni kiittää, veresi armo riittää.

"Täytetty kaikki on" , kuulen.
Siivillä armon tuulen sieluuni sanoman kantaa,
syntini anteeksi antaa.

Täällä jo matkalla laulan, katkaisit syntini paulan.
Kultaista harppua kerran soitan saleissa Herran.




Lähde Jumalan : https://www.youtube.com/watch?v=EThgJj8nOFs

Tänään, kun heräsin, näin kuvan, jossa ihminen surffasi todella iloisena, suurissa meren aalloissa. Välillä aalto heitti häntä kovaa, mutta pysyi silti pystyssä. En tiedä tuota näyksi, mutta äsken, kun laitoin tämän päivän tekstin, koin, että me todella saamme iloiten luottaa Herraan, Jeesukseen Kristukseen, isoimmissakin maailman aalloissa ja myrskyissä. Hän kyllä kannattelee meitä, kun luotamme vain Häneen. Ehkä tuossa kuvassa oli kuitenkin Sanoma Häneltä.
Amen.  


Pietari kävelee veden päällä. Matt 14:25-32
Jeesus oli lähettänyt opetuslapset veneellä järven toiselle puolelle. Yöllä Jeesus kuitenkin tuli opetuslapsia kohti kävellen vettä pitkin. Kun he näkivät hänen kävelevän järven aalloilla, he säikähtivät ja huusivat pelosta, sillä he luulivat näkevänsä aaveen. Mutta samassa Jeesus jo puhui heille: ”Pysykää rauhallisina, minä tässä olen. Älkää pelätkö.” Silloin Pietari sanoi hänelle: ”Herra, jos se olet sinä, niin käske minun tulla luoksesi vettä pitkin.” ”Tule!” sanoi Jeesus. Pietari astui veneestä ja käveli vettä pitkin Jeesuksen luo. Mutta huomatessaan, miten rajusti tuuli, hän pelästyi ja alkoi vajota. ”Herra, pelasta minut!” hän huusi. Jeesus ojensi heti kätensä, tarttui häneen ja sanoi: ”Vähäinenpä on uskosi! Miksi aloit epäillä?” Kun he olivat nousseet veneeseen, tuuli tyyntyi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti