sunnuntai 19. syyskuuta 2021

USKON RUKOUS PELASTAA SAIRAAN

               

  Olet Jumala, joka parantaahttps://www.youtube.com/watch?v=VKSXiUfRa5Q


Rauhaa teille, Jumala on kanssamme ...

Eilen illalla kun menin saunaan, päätin siinä samalla että katselen taas Kotkan Soihtu seurakunnan live ohjelman. Rukoilin Herraa, että Hän antaisi taas tänäänkin minulle tiedonsanat tuon ohjelman ja illan aikana. Niin monasti olin sieltä tiedonsanat saanut. Pyysin, että se olisi jotakin, mistä todella tunnistaisin itseni ja että se on juuri minulle.

Katselin sitten ohjelmaa ja ilta tuolla Soihdussa oli tapansa mukaan hyvä. Loppu rukouksen aikana, Hannu pastori sai tiedonsanat jotka olivat kuin minulle:

-" sain tiedonsanat jollekkin, joka sairastaa suolistosairautta ja vielä että tuo sairaus on sellainen että sieltä vuotaa välillä verta ... ja nievel kivutkin väistyy. "

Tälläinen sairaus minulla on ollut vuodesta 1997 asti ja pahimmillaan vuodan verta ja näin joudun aina tulehduksen pahennuttua sairaala hoitoon. Sitä hoidetaan chronin tautina.  Nyt sairaus on ollut levollinen mutta lääkkeiden ansiosta ja nuo ovat ainoat lääkkeet jotka tehoavat minulle.

Hannu jatkoi:

-" ... laske kätesi yllesi ja rukoile sairautta poistumaan Jeesuksen Kristuksen nimeen ja ala lukemaan Raamatusta niitä kohtia jossa Jeesus puhui paranemisesta."

Kiitos Jeesus, tuo on juuri sitä mitä elämässäni on ollut jo vuosia ja nyt ojentaudun ja rukoilen ja luen noita sanan paikkoja. Uskon että ohjeeksi tämä on muillekkin jotka sairastavat. Otetaan yhdessä uskon askel ja nuo tiedonsanat vastaan. Ojentaudutaan uskossa tuota lupausta kohti, että sairautemmekin on Jeesus ristillä voittanut. Rukoillaan ja luetaan tuota Raamattua Uuden testamentin puolelta, siitä mitä siellä Jeesus puhuu sairauksista paranemisesta. Halusin tämän jakaa, sillä tämä voi voimaanuttaa myös jotakin teistä .. siellä.

Nyt aamulla herättyäni ja rukoiltuani, näin kuvan vanhasta pyörätuolista, joka tyhjänä oli ajettu metsään. Kiitos Jeesus! Nyt alan elää tätä uskossa, sillä onhan tuolla syvällä minussa, se uusi ihminen, joka on saaut pelstuksen Jeesuksessa Kristuksessa. Vahvistukoon tuo uusi minussa, parantaen myös tämän vanhan kehon minussa.

Amen.

KR 1933/-38
Mark. 16:18 nostavat käsin käärmeitä, ja jos he juovat jotakin kuolettavaa, ei se heitä vahingoita; he panevat kätensä sairasten päälle, ja ne tulevat terveiksi." 

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

Matt. 10:8 Parantakaa sairaita, herättäkää kuolleita, puhdistakaa pitalisia, ajakaa ulos riivaajia. Lahjaksi olette saaneet, lahjaksi antakaa. 
Luuk. 10:19 Katso, minä olen antanut teille vallan tallata käärmeitä ja skorpioneja ja kaikkea vihollisen voimaa, eikä mikään ole teitä vahingoittava. 
Ap.t. 28:5 Mutta hän pudisti elukan tuleen, eikä hänelle tullut mitään vahinkoa. 
Ap.t. 28:8 Ja Publiuksen isä makasi sairaana kuumeessa ja punataudissa; ja Paavali meni hänen luoksensa, rukoili ja pani kätensä hänen päälleen ja paransi hänet. 
Jaak. 5:14 Jos joku teistä sairastaa, kutsukoon tykönsä seurakunnan vanhimmat, ja he rukoilkoot hänen edestään, voidellen häntä öljyllä Herran nimessä. 
Jaak. 5:15 Ja uskon rukous pelastaa sairaan, ja Herra antaa hänen nousta jälleen; ja jos hän on syntejä tehnyt, niin ne annetaan hänelle anteeksi.

 Parantuminen, usko ja ihmeiden Jumala:  https://aktiivikristinusko.fi/parantuminen-usko-ja-ihmeiden-jumala

Raamatun jakeita parantumisesta: https://dailyverses.net/fi/parantuminen

Kiitos Jeesus, että kuolit syntiemme ja sairauksiemme puolesta, otit ne sinne ristille. Kiitos että nyt tässä saamme syntimme anteeksi ja parantuminen voi alkaa meissä, Sinun nimesi ja veresi kautta, TÄSSÄ JA NYT!!!

AMEN.

 

2 kommenttia:

 1. Kiitos Sinetti tästä todistuksesta. Koen myös itse, että tämä oli minulle, sillä välillä vuodan verta itsekin sekä nivelkivut kovat, joihin syön särkylääkkeitä kuten myös tuohon suolistotautiin syön somac lääkettä.

  t:Tuula1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anna palvelijoillesi voimaa pelotta julistaa sanaasi. Ojenna kätesi, niin että sairaat paranevat, että tapahtuu tunnustekoja ja ihmeitä pyhän palvelijasi Jeesuksen nimessä.”
   Apt. 4:29-30

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.