torstai 16. syyskuuta 2021

PUHDISTAUTUA JALOA KÄYTTÖÄ VARTEN


 

Tänään, rukoiltuani näin suorakaiteen muotoisen lasiastian. Sen pojalla, kulmissa oli jotakin ruskeaa sakkaa ... näin Herra muistuttaa meitä tarkistamaan, oman hengellisen tilamme, puhdistautumaan noista sakoista, jotka voivat olla este Pyhän Hengen työssä. Poistamalla elämästä kaikki turha, mikä on maailmasta eikä edistä Jumalan työtä. 

Jumalan vahva perustus pysyy lujana, ja siinä on tämä sinetti: "Herra tuntee omansa", ja: "Luopukoon vääryydestä jokainen, joka Herran nimeä mainitsee." Mutta suuressa talossa ei ole ainoastaan kulta- ja hopea-astioita, vaan myös puu- ja saviastioita, ja toiset ovat jaloa, toiset halpaa käyttöä varten. Jos nyt joku puhdistaa itsensä tämänkaltaisista, tulee hänestä astia jaloa käyttöä varten, pyhitetty, isännälleen hyödyllinen, kaikkiin hyviin tekoihin valmis. 2 Tim. 2:19-21

Rukoilemme:

 Rakas taivaallinen Isämme! Me kiitämme Sinua, että saamme jälleen kuulla Sinun sanaasi ja rukoilemme: Anna meille kuulevat korvat ja vastaanottava sydän, ettemme olisi vain sanasi kuulijoita, vaan myös sen tekijöitä. Anna sanankuulon koitua meille sielujemme pelastukseksi ja Sinulle kunniaksi.

 Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti