perjantai 10. syyskuuta 2021

TE OLETTE MAAILMAN VALO

 


Valoksi teille ..

Tänään, herättyäni aamulla rukoukseen, näin kuvan jossa oli paljon vaalea kankaisia lampunvarjostimia ja jokaiseen niistä oli asennettu digi kello.

Mietin mitä tuo kuva tarkoittaa? Josko sillä oli tarkoitus? Pyysin että Jumala avaisi tuota minulle ja pian ajatus alkoi avautumaan.

Me olemme nuo valot, mutta yllämme on varjostin ja siitä Herra haluaa meitä nyt ojentaa. Meidän tulee olla Kristuksessa kirkkaina valoina maailmassa.  Katsoa ettei mikään tuota valoa meissä varjosta, siitä kertoi tuo varjostin. Meidän tulee olla kirkkaita soihtuja ja lamppuja niin että näymme kauas.  Tuo kello kertoi että aikaa on enää vähän,  koska se oli haluttu erikseen tuohon kuvata.

Uskova julistaa usein omalla elämällään. Jeesus puhuu vuorisaarnassa: ”Te olette maailman valo. Ei kaupunki voi pysyä kätkössä, jos se on ylhäällä vuorella. Eikä lamppua, kun se sytytetään, panna vakan alle, vaan lampunjalkaan. Siitä sen valo loistaa kaikille huoneessa oleville. Näin loistakoon teidänkin valonne ihmisille, jotta he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät Isäänne, joka on taivaissa.” (Matt. 5:14–16.)

Häikäisevan kirkas: https://www.youtube.com/watch?v=9Ao4tPjfTyI

Hyvä sanoma Kristuksesta on itsessään valo ja Jumalan voima. Kysymys on tämän valon loistamisesta. Hän antoi lähetyskäskyn viedä tuota valon sanomaa kaikkeen maailmaan.  Jeesuksen seuraajat ovat maailman valo, koska Jumalan Pyhä Henki asuu jokaisessa uskovassa mutta meidän päätettäväksemme jää se, kuinka kirkkaasti annamme tämän valon loistaa ulos ihmisille.

Älkää antako minkään sitä estää/ varjostaa. Olkaa rohkeat. Loistakaa tuota valoa!

Amen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.