tiistai 7. syyskuuta 2021

JUMALANHUONE JA SALAINEN MAJA

 

                                            Orimattilan kirkko

Rauhaa ..

Tänään kun heräsin ja olin rukouksessa, näin kuvan, jota katsoin hieman kauempaa. Näin kuinka kaukana olevan kirkon torni kaatui ... Kysyin heti Herralta, oliko tuo Häneltä, että Hän tulisi vahvistamaan tämän.

Muistan nuoruudessani, kun näin samanlaisen kuvan unessa, kotikirkkoni tornista. Se kaatui vierellä olevan tien suunnassa, siihen tielle. Kirkko tie oli näin tukittu. Silloin katselin tuota uninäkyä aivan läheltä. Mietin pitkään mitä tuo tarkoitti? Muutamia vuosia sen jälkeen sain kuulla että sinä vuonna (1980-luvulla) oli kotikirkossa eronnut paljon ihmisiä. Sitäkö tarkoittaa myös tämän päivän näkyni? Nyt katselin tätä vain kauempaa kun asun nyt pienessä kylässä, kauempana kotikirkosta. Vai tarkoittaako tämä yleistä kirkosta eroamisen lisääntymistä? Mutta tuo näkyni ja oli niin tuttu nuoruudesta, että voin sen ymmärtää juuri täksi asiaksi. Halusin tämän kirjata tähän, sillä kirjoitan näitä päiväkirjan omaisesti. Asioita jotka vaikuttavat ja ovat vaikuttaneet tähän uskon tieheni.

Sulle ystäväni: https://www.youtube.com/watch?v=9mNivsDqOuQ

Kirkollisten kamppailujen keskellä emme saa unohtaa suurinta tehtävää: kutsua mahdollisimman monia Kristuksen tuntemiseen kotimaassa ja lähetyskentillä. Suurinta on ihmisen pelastus.

Herran huoneessa, Jumalan elävässä seurakunnassa kuuluu Hyvän Paimenen ääni ja on syntien anteeksiantamus.Korkein ei asu ihmiskäsin tehdyissä rakennuksissa (Ap. t. 7:47). Psalminkirjoittaja kuvasi temppeliä huoneeksi ja salaiseksi majaksi, johon hänet kätketään, kun vaara uhkaa (Ps. 27:5). Se on myös paikka, jossa kerrotaan Jumalan armollisista teoista (Ps. 48:9).

 Ef. 2:20 apostolien ja profeettain perustukselle rakennettuja, kulmakivenä itse Kristus Jeesus,

Rinnakkaisviitteet (KR 1933/-38)

Ps. 118:22 Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi.
Jes. 28:16 sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä lasken Siioniin peruskiven, koetellun kiven, kalliin kulmakiven, lujasti perustetun; joka uskoo, se ei pakene.
Matt. 16:18 Ja minä sanon sinulle: sinä olet Pietari, ja tälle kalliolle minä rakennan seurakuntani, ja tuonelan portit eivät sitä voita.
Matt. 21:42 Jeesus sanoi heille: "Ettekö ole koskaan lukeneet kirjoituksista: 'Se kivi, jonka rakentajat hylkäsivät, on tullut kulmakiveksi; Herralta tämä on tullut ja on ihmeellinen meidän silmissämme'?
1Kor. 3:9 Sillä me olemme Jumalan työtovereita; te olette Jumalan viljelysmaa, olette Jumalan rakennus.
1Kor. 3:10 Sen Jumalan armon mukaan, joka on minulle annettu, minä olen taitavan rakentajan tavoin pannut perustuksen, ja toinen sille rakentaa, mutta katsokoon kukin, kuinka hän sille rakentaa.
1Kor. 3:11 Sillä muuta perustusta ei kukaan voi panna, kuin mikä pantu on, ja se on Jeesus Kristus.
Ef. 3:5 jota menneiden sukupolvien aikana ei ole ihmisten lapsille tiettäväksi tehty, niinkuin se nyt Hengessä on ilmoitettu hänen pyhille apostoleilleen ja profeetoille:
1Piet. 2:4 Ja tulkaa hänen tykönsä, elävän kiven tykö, jonka ihmiset tosin ovat hyljänneet, mutta joka Jumalan edessä on valittu, kallis,
1Piet. 2:5 ja rakentukaa itsekin elävinä kivinä hengelliseksi huoneeksi, pyhäksi papistoksi, uhraamaan hengellisiä uhreja, jotka Jeesuksen Kristuksen kautta ovat Jumalalle mieluisia. Ilm. 21:14 Ja kaupungin muurilla oli kaksitoista perustusta, ja niissä Karitsan kahdentoista apostolin kaksitoista nimeä.

Herra Siunatkoon ja armahtakoon meitä, että meillä olisi tuo salainen maja ja huone sydämissä, uskon kautta, Jeesuksessa Kristuksessa. Vaikka käsintehdyt majat romahtelevat, alkaisi nousta sydämiin herätyksen tulet, tahdon Jumalan tuntemiseen.

amen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.