perjantai 17. syyskuuta 2021

SIEMEN HYVÄSSÄ MAASSA

 Mullan valinta – opi valitsemaan paras multa kasveillesi | bauhaus.fi

 Shalom! Herran Rauhaa.. 

Tänään rukoukseen herättyäni, sain nähdä kuvan puurakenteisesta, harjakattoisesta omakotitalosta. Se oli kaksikerroksinen talo. Tuo kaksi kerrosta kuvasti minulle sanaa: " myös maan päällä niin kuin taivaassa". Sen puutarha oli kokonaan muokattu uuteen USKOON, sen ympäriltä. Mietin kuvan tarkoitusta ja kyselin sitä Herralta ja tuo ajatus UUTEEN USKOON, selitti minulle sen tarkoituksen. Kun annamme itsemme Jumalalle, Hän alkaa meitä kasvattaa ja muokata tuohon UUTEEN USKOON. Hän parantaa meidän maaperää, jotta Hänen Sanansa siemenen on hyvä kasvaa ja juurtua meihin. Me emme ole heti valmiita kun antaudumme Jumalalle, vaan tuo kasvu on koko elämän. Jokaiselle Jumalan suuren suunnitelman ja armon mukaan. Jokaiselle on aivan oma tehtävä, Jumalan suunnitelma ja siksi emme saa verrata itseämme toisiin, siihen, mitä Jumala tekee heidän elämässä. Jo idussa Hän meidät tunsi ...

KYLVÄJÄ JA NELJÄ MAAPERÄÄ, Lue lisää:     https://raamattuajassamme.fi/kylvaja-ja-nelja-maaperaa/ 

Luukkaan evankeliumi 8:4-15

Kun paikalle tuli paljon väkeä ja kaikista kaupungeista virtasi ihmisiä Jeesuksen luo, hän esitti heille vertauksen:

”Mies lähti kylvämään siementä. Kun hän kylvi, osa siemenestä putosi tien laitaan. Siinä jyvät tallautuivat, ja taivaan linnut söivät ne. Osa putosi kalliolle ja lähti kasvuun, mutta oraat kuivettuivat, koska eivät saaneet maasta kosteutta. Osa putosi keskelle ohdakkeita, ja kun oras kasvoi, kasvoivat ohdakkeetkin ja tukahduttivat sen. Mutta osa putosi hyvään maahan, kasvoi ja tuotti satakertaisen sadon.”

Tämän sanottuaan Jeesus huusi: ”Jolla on korvat, se kuulkoon!” Opetuslapset kysyivät Jeesukselta, mitä vertaus tarkoitti. Hän sanoi: ”Te olette saaneet oppia tuntemaan Jumalan valtakunnan salaisuudet, mutta muille ne esitetään vertauksina, jotta he nähdessäänkään eivät näkisi eivätkä kuullessaankaan ymmärtäisi.

    Vertaus tarkoittaa tätä: Siemen on Jumalan sana. Tien laitaan pudonnut siemen tarkoittaa ihmisiä, jotka kuulevat sanan mutta joiden sydämestä Paholainen heti tulee ottamaan sen pois, jotta he eivät uskoisi ja pelastuisi. Kalliolle pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuullessaan ottavat sen iloiten vastaan mutta uskovat vain hetken aikaa. Heillä ei ole juurta, ja niin he koetukseen joutuessaan luopuvat. Ohdakkeisiin pudonnut osa tarkoittaa niitä, jotka kuulevat sanan mutta sitten tukahtuvat elämän huoliin, rikkauteen ja nautintoihin. He eivät tuota kypsää satoa. Mutta hyvään maahan pudonnut siemen tarkoittaa niitä, jotka sanan kuultuaan pysyvät siinä puhtain ja ehein sydämin ja kestävinä tuottavat satoa.”

 KYLVÄJÄ : https://www.youtube.com/watch?v=E4-EVjEpKrE

 JUMALAN SANA https://www.youtube.com/watch?v=QrsB2x0LsV8

 

Kiitos rakas Jeesus taas tästä Sanasta jonka meille tahdot opiksi ja kasvuksi jakaa! 

Amen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.