lauantai 25. syyskuuta 2021

SULILLAAN HÄN SINUA SUOJAA


 

 Herran rauha kanssamme ...

Eilen aamuna näin rukouksessa kuvan mustasta linnun sulasta. Kohta tuon sulan "kärki" irroitettiin ja sitä näytettiin minulle erikseen, ihmettelin mitä se tarkoitti? Olin jo aikeissa sen jättää jakamatta, sillä ajattelin sen olevan jotain ikävää, vaiko yhtään mitään.

Löysin juuri selitys tekstin tuohon liittyen:

Musta höyhen viestii jonkin ajanjakson loppua ja uuden alkua. Uusi ovi on avautumassa, vaikka et näkisikään sitä vielä. On aika tehdä surutyö loppuun ja siirtyä eteenpäin.

Tänä aamuna taas näin tien, joka laskeutui jyrkästi alas, mutta sieltä alhaalta alkoi jyrkkä nousu korkealle  ylös. Nämä kaksi kuvaa sopii toisiinsa. Siksi ne päätin jakaa.

Tämän viikon torstaina,23.9. Nastolan kirkossa, Pirkko Vesavaara antoi minulle sanoman: "Jumala alkaa varustamaan sinua." Iloitsin tuosta sanomasta sillä ennen tilaisuuteen lähtöä, rukoilin, että Herra antaisi Pirkon kautta sanoman jossa Herra avaisi suunnitelmaansa elämässäni. Ja Hän avasi. Nyt on varustuksen aika. Viime vuosi meni Jumalan tahto koulussa ja se alkoi viime syksynä. Opin irrottautumaan omista haaveista ja antautumaan vain Jumalan tahtoon.  Nyt on taas uusi syksy ja varustuksen aika. Kun varustustyö on valmis, uusi ovi avautuu ja on aika mennä eteenpäin. Tämä voi olla ystäväni myös sinulle ...

Kiitos ja Kunnia, Jeesuksen Kristuksen!

Korkeimman suojelus - Psalmi 91https://www.youtube.com/watch?v=YI9wjavJxuM

 

Psalmi 91:4.

Sulillansa hän sinua suojaa,ja sinä saat turvan hänen siipiensä alla;hänen uskollisuutensa on kilpi ja suojus.

Amen.

 

5 kommenttia:

 1. Tänään illalla lähdin töistä ja menin hissiin, niin heti kun hissin ovi aukesi näin hissin lattialla mustavalkoisen höyhenen. jäin miettimään, mitä tuo tarkoitti ja kun tulin sitten hetki sitten kotia, ja ajattelin, että katson, mitä Sinetin sivuilla onkaan uutta, niin sinä puhutkin täällä mustasta sulasta. Mikään ei ole sattumaa.
  t:Tuula1

  VastaaPoista
 2. Kiitos Tuula että toit tämän, vahvistamaan tuota kertomaani.
  Nyt on aika varustautua, Jeesuksessa Kristuksessa.

  VastaaPoista
 3. Jumalan olemassaolo selvenee sinulle vain, kun suostut elämänyhteyteen hänen kanssaan. Jumala antaa ihmisen valita. Hän ei pakota. Jumalan yhteyteen on avoin tie. Jeesus Kristus sanoo: Minä olen tie ja totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luokse muuten kuin minun kauttani! (Joh 14:6).

  Me olemme syntisiä ja synnin turmeleman maailman asukkaita. Juuri syntisyytemme pimentää meidät niin, että emme välttämättä edes tiedä, onko Jumalaa. Sen tähden me sanomme ja teemme vääriä asioita. Sen tähden maailma on täynnä kaikkea pahaa.

  Ja juuri siksi me tarvitsemme anteeksiantoa ja sovitusta. Tämän Jumala tekee mahdolliseksi tulemalla ihmiseksi Jeesuksessa Kristuksessa ja sovittamalla syntimme ristillä. Jumalan armo ja rakkaus ovat uusi mahdollisuus uuteen elämään. Suostummeko me tähän?

  VastaaPoista
 4. Itse näin tänä aamuna herätessäni, että kävelin tasaista tietä, joka hieman mutkitteli. Tie ei ollut kauhean leveä vaan paremminkin sellainen vanhanaikainen soratie. Näen aika-ajoin noita tie näkyjä. Sanotaanko kerran vuodessa näen tuon tien, jota kävelen. Mietin, että kai se on tie, joka menee taivaaseen.
  Siunausta päivääsi Sinetti.
  t:tuula1

  VastaaPoista

 5. Tarvitsemme anteeksiannon omistamista omalle kohdalle Jeesuksessa Kristuksessa. Me emme kykene täyttämään Jumalan tahtoa, vaikka pyrkisimme kohti hyvää. Tarvitsemme anteeksiantoa joka päivä.


  Yksinkertaisimmillaan voimme rukoilla sydämestämme:

  Pyhä Jumala, Taivaallinen Isä.
  Tapahtukoon sinun tahtosi elämässäni.
  Anna syntini anteeksi Jeesuksen Kristuksen tähden.
  Tule minulle Vapahtajaksi ja Herraksi!
  Aamen.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.