sunnuntai 16. elokuuta 2020

KIRJOITA NÄKY JA PIIRRÄ SELVÄSTI TAULUIHIN

 
Shalom.

Tänään herättyäni ja ollessani rukouksessa, näin taas lyhyitä lauseita, mutta en kyennyt niitä lukemaan. Juuri kun ajattelin että nyt minun tulee nousta tähän päivään, sain nähdä vielä kuvan, joka oli kuin värityskirjan sivu, jossa oli mustavalkoisia pieniä kuvia, toisistaan erillään. Se oli täynnä noita kuvia.
Ajattelin että pitäisikö niiden mustavalkoisuuteen saada väriä? Mitä kuva haluaa sanoa?
Tämän sanan löysin tähän:

Habakuk:
2:1 Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa.
2:2 Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: "Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea."
2:3 Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy.


Tämä kohta myös herätti huomioni iloisesti:
"mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa."
Yöllä nukuin huonosti kun mieheni "kuorsaili" kovin äänekkäästi. Lopulta tuskastuin ja kohotin sydämeni Herran puoleen, en ollut koskaan rukousta käyttänyt tällaiseen pyyntöön, mutta nyt sen tein:
- " Herra hiljennä tuo kuorsaus, että saan nukuttua, Herra Auta!"
Tätä siinä pienen hetken hoin ja kohta tuo kamala kuorsaus hiljeni, ei kokonaan, mutta siedettäväksi, jossa oli mahdollista nukahtaa. Kiitin Herraani ja sitten nukuinkin aamuun. :D

Amen.
Kiitos Jeesus! TAPAHTUKOON Sinun tahtosi.

Koen, että näitä näkyjäni ja hengellisiä Sanomia näin jakaessani, teen juuri sitä. Jaan Jumalalta saamia viestejä, yrittäen kuvata ne niin, kuin olen ne saannut, että muutkin kiirressä voisivat ne nähdä ja lukea.

... tämä blogi on yksi niistä huoneen tauluista. Ne opastavat meitä siihen tulevaan, jonka Herra on meille kullekkin suunnitellut ja ne varmasti toteutuu, eikä myöhästy.

📝🖼

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.