keskiviikko 15. huhtikuuta 2020

KRISTUS ON HERÄTETTY KUOLLEISTARauhaa, Iloa ja Voimaa!

Tänään herättyäni ja rukoillessani, sain nähdä kuvia.
Näin mustat nahkasaapikkaat jotka lensivät talojen yllä ja niistä lähti tulta!
Ja näin kuinka sanoja lensi ilmassa talojen yllä ja kaikesta nähdystä en saanut selvää, mutta kaikki ne lensivät ilmassa.
Kyselin Herralta mitä tämä on? Onko edes Häneltä? Voinko tätä käyttää? Vahvista! Vahvista!

Kohta näin kuvan Jeesuksesta ristillä ja Hän säteili siinä ylösnousemusvoimaa.
Nyt ymmärsin että kyse oli tänään ylösnousemusvoimasta.
Kiitos Jeesus Kristus! Tätä me tarvitsemme!

Amen.

 Kuinka ylösnousemusvoima aktivoituu uskovan elämässä: https://turunkotikirkko.net/kuinka-ylos ... -elamassa/

 Jorma Finnilä - Ylösnousemusvoima: https://www.youtube.com/watch?v=VYSUDUK2QHE


"Jos kerran julistetaan, että Kristus on herätetty kuolleista, kuinka jotkut teistä voivat sanoa, ettei kuolleiden ylösnousemusta ole? Jos ei ole kuolleiden ylösnousemusta, ei Kristustakaan ole herätetty kuolleista.

Mutta ellei Kristusta ole herätetty, silloin meidän julistuksemme on turhaa puhetta, turhaa myös teidän uskonne. Silloin nähdään, että olemme antaneet Jumalasta väärän todistuksen, kun olemme väittäneet hänen herättäneen Kristuksen - mitä hän siis ei ole tehnyt, jos kerran kuolleita ei herätetä.

Ellei kuolleita herätetä, ei Kristustakaan ole herätetty. Mutta ellei Kristusta ole herätetty, teidän uskonne on pohjaa vailla ja te olette yhä syntienne vallassa. Ja silloin nekin, jotka ovat nukkuneet pois Kristukseen uskoen, ovat joutuneet perikatoon. Jos olemme panneet toivomme Kristukseen vain tämän elämän ajaksi, olemme säälittävimpiä kaikista ihmisistä.

Mutta nyt Kristus on herätetty kuolleista, esikoisena niiden joukosta jotka ovat kuolleet. Kun kerran kuolema sai alkunsa ihmisestä, samoin kuolleiden ylösnousemus on alkanut ihmisestä. Sillä niin kuin kaikki ihmiset Aadamista osallisina kuolevat, niin myös kaikki Kristuksesta osallisina tehdään eläviksi, jokainen vuorollaan: esikoisena Kristus ja sen jälkeen Kristuksen omat, kun hän tulee.

Sitten seuraa kaiken päätös, kun hän luovuttaa kuninkuuden Jumalalle, Isälle, kukistettuaan kaiken vallan, mahdin ja voiman. Kristuksen on näet määrä hallita, kunnes hän on saattanut kaikki vihollisensa jalkojensa alle. Vihollisista viimeisenä kukistetaan kuolema."
1. Kor. 15:12-26 [kr92] [kr38]

                                        💥💥💥💥💥💥💥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti