torstai 16. huhtikuuta 2020

JUMALA LÄHETTI POIKANSA HENGEN SYDÄMIIMME

Kuva


Rauhaa.

Tänään, rukouksessa ja Herran läsnäolossa näin taas kuvia jotka nyt tuon tähän ja arvioin niitä tilanteiden mukaan.
Koen että nämä on ehkä itselleni, ehkä jokin yhteydenotto joltakin .. en tiedä.
Näin ensin kauniin valkoisen kyyhkysen taivaansinisellä taustalla. Tiesin sen Pyhäksi Hengeksi. Sitten näin ruudulla oikeassa yläkulmassa punaisen, pienen laatan jossa luki jotain. Se oli kuin ilmoitus että viesti on tullut.
Näin tämän jälkeen nuoren naisen kasvot jolla oli melko lyhyet hiukset, nippa nappa olkapäille ja ne olivat suorat ja aika vaaleat.
Sitten minulle näytettiin valkoista tekstiä sinisellä taustalla. En kerinnyt sitä lukea sillä se ei ollut edessäni kauan ja se oli jotain ulkomaan kieltä. Aivan kuin lauseen keskellä olisi ollut "pappa ", tai jotain sinnepäin. Ajattelin sen tarkoittavan isää.
Jumala itse on ottanut taivaan kodista, salattuna olemisestaan, yhteyttä ihmisiin, Pyhän Hengensä kautta.
Olemme Jumalan rakkauden kohteita; olemme olleet sitä syntymähetkestämme saakka, olemme sitä nyt ja aina. Jumala on luonut ihmisen olemaan yhteydessä itsensä kanssa.
Syntiinlankeemuksen seurauksena yhteys ihmisen ja Jumalan välillä katkesi. Synti tuli Jumalan ja ihmisen väliin. Jeesus Kristus tuli ja otti pois maailman synnin (Joh 1:29), ettei yksikään, joka Häneen uskoo hukkuisi vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä (Joh 3:16)!
Näin meillä on yhteys Jumalaan, kun otamme vastaan Jeesuksen Vapahtajanamme elämäämme.

Kun nousin ylös, tarkistin heti puhelimeni kautta kaikki, mihin minulle olisi voinut tulla tähän liittyen viestiä. Mutta sellaista ei ollut.
Nyt jään tätä availemaan, mitä tarkoittanee?
Mutta halusin jakaa, sillä tällä voi olla jollekkin merkitystä.
Taivaan Isä tietää.
Jos koet että sinulta puuttuu yhteys Jumalaan, rukoile vaikka näillä sanoilla:

Taivaallinen Isä, tunnustan että olen tehnyt ja sanonut asioita, jotka eivät ole olleet sinun tahtosi mukaisia. Siksi tarvitsen armoasi. Uskon, että poikasi Jeesus Kristus kuoli ristillä minun syntieni tähden. Pyydän anteeksi vääriä tekojani, ja annan alämäni ja tulevaisuuteni kokonaan sinun käsiisi. Puhdista minun sisimpäni ja tule sydämeeni asumaan. Haluan ottaa vastaan sinun anteeksiantamuksesi.

Kiitos Jumala, että olet antanut minulle anteeksi ja saan olla sinun omasi. Kiitos, että johdatat elämääni eteenpäin ja annat minulle iankaikkisen elämän taivaassa. Aamen.

Onnittelut sinulle, kun annoit elämäsi Jumalan haltuun!

Ja nyt:
Gal. 4:6 Mutta että te olette lapset, lähetti Jumala Poikansa Hengen teidän sydämiinne, joka huutaa: Abba, rakas Isä!

Kuva


Siunausta päiväänne. Rukoillaan toistemme puolesta. Amen.

                                           🙏🙏🙏

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti