maanantai 20. huhtikuuta 2020

ILMAN LÄMMINTÄ PEITETTÄ JA RAKKAUTTA IHMINEN PALELEE

                                                                        
Eilen aamuna sain rukous hetkessäni kuvan uskovasta ystävästäni. En tiedä tarkoittaako mitään ja jos niin mitä tarkoittaa?
Näin ystäväni eilisessä aamukuvassani. Hän oli siinä edessäni ja piteli molemmin käsin jotakin, en tiedä oliko se takki vaiko jokin peitto? Siinä oli siniset reunat. Sitten tuli vielä mieleen olisiko se loimi? Hevosen loimi? 🐴 ?? Siinä hän levitti iloisena loimea edessäni kuin tarjoten tai esitellen sitä minulle. Tiedän hänet hevosystäväksi.
Herra tietää ...
Löysin tällaisen ihanan tekstin pätkän :

Viitan kanssa on hyvä olla ja kiva kulkea. Se on just sopivan kokoinen, väljä ja joustava, eikä paina liikaa. Siihen voi kääriytyä, kun tulee kylmä. Se on matkamiehen suoja ja turva, joka lämmittää missä vaan matkamies kulkee tai lohduttaa kun tulee orpo olo. Sen puute merkitsee ahdinkoa, kun ilman lämmintä peitettä ja rakkautta ihminen palelee. Sen lempeämpää tekoa kuin palelevan ihmisen peitteleminen ei ole.
Amen.

 36. "Opettaja, mikä on suurin käsky laissa?"
37. Niin Jeesus sanoi hänelle: "'Rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi'.
38. Tämä on suurin ja ensimmäinen käsky.
39. Toinen, tämän vertainen, on: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'.
40. Näissä kahdessa käskyssä riippuu kaikki laki ja profeetat."
Matt.22.

Olkoon tämä opiksi ja siunaukseksi meille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti