perjantai 16. helmikuuta 2024

SANOMA RAKKAALLENI; 6 - 15.2.2024.


Veljen saamia Sanomia Herralta 

Eksyneen tie on raskas kun Israelin Egyptissä.

6.2.2024.

 Rakas lapseni,luuletko ettet voi palata luokse.Se on saatanan valhe.Olen aina sinut valmis ottamaan luokseni kun kadut koko mielestäsi,sielustasi ja sydämestäsi.Vereni se pesee sinut puhtaaksi sillä se on liiton veri.Opetin sinua rukoilemaan anna meille meidän syntimme anteeksi ja tiedätkö totisesti sen teen.Kaikella on aikansa mitä kiiruummin palaat luokseni sitä nopeammin saat avun.En pakota sinua luokseni mutta rakastavalle sydämelläni kutsun ja vedän sinua parannukseen.Jeesus,Jeesus sinun auttajasi ja lohduttajasi on ihan sinua lähellä!

7.2.2024.

Kun antaudut minulle saat uutta tilaa elämässäsi ja minun tahtoni saa tapahtua sinussa. Katsella saat kedon kukkia kuinka ne kauniisti kukoistavat. Tiedätkö elämäsi tulee myös kukoistamaan ja saat kasvaa kuin Libanonin setri. Juuresi kasvavat alaspain syvälle maaperään ja saat ylväänä kasvaa muiden puiden katveessa. Elämä Kristuksessa tuottaa juuri tätä ja häpeä synnin häpeä pakenee kasvoistasi ja elämästäsi. Vielä sinä saat kukoistaa Kristuksessa ja tuottaa hedelmää Jumalan valtakunnalle. Teidätkö että Jumalan valtakunnassa ei ole hedelmätöntä eikä siellä tunnteta ehkäisyä. Kun liityt Kristukseen se tuottaa aina lapsia Jumalan valtakuntaa. Synti on elämässäsi se joka aiheuttaa hedelmättömyyttä mutta kun olet Kristuksessa hänen verensä pesee sinua alinomaan puhtaaksi. Siksi pysyttele lähellä Häntä joka ainoastaan sinulle voi elämän ja puhtauden ja pyhyyden antaa. Olemme pyhien kanasalaisia, pyhien perhettä, sisaria ja veljiä Kristuksessa. Veljellisestä rakkaudesta ei ole teille tarvetta puhua. Rohkene siis olla osa sitä Jumalalan valtakunnan osallisuutta joka kertakaikkiaan on pyhille annettu!

14.2. 2024.

Kerran olet sen kuullut! Se pitää yhä paikkansa olet minun rakas lapseni kuinka voisin hyljätä sinut. Olen kätteni hipiään piirtänyt sinut. Totta on se että sinun vihollisesi saatana ja pahan vallassa olevat ihmiset haluavat sinut tuhota mutta muista se että sinun puolellasi on paljon suurempi. Hän on Iainkakkinen Jumala taivaan ja maan Herra, Jeesus Kristus. Kuuntele mitä taivas sanoo, se sanoo jokainen ase joka valmistetaan sinun varallesi on tehoton. Siksi heitä rakas lapseni pois kaikki pelko ja murehtiminen. Hän joka oli Elisan ja hänen palvelijansa kanssa silloin aikoinaan Israelissa on sama vielä tänäänkin. Hän on muuttumaton jos niin sanon sanassani, saat uskoa siihen. Kun epäusko valtaa sinut kerro minulle se, sanon sanassani että turvatkaa Häneen joka aika te kansa. Varmasti saat kokea että minun sanani ei petä sinua koskaan. Saatana tuo pelon herra tahtoo kylvää pelkoa sinun sydämeesi ja mieleesi mutta kun tulet läheisyyteeni kaikki tämä poistuu. En hylkää enkä jätä sinua yksin kun olet hukkumassa kun vain käännyt minun puoleeni. Tasoitan sinun tiesi ja kivet vieritän pois sinun tieltäsi että saat kulkea tasaista polkua etkä kompastu polullasi. Luota siksi minuun!

15.2.2024.

Rakas lapseni syntisi ulottuvat taivaaseen asti mutta muista nekin minä puhdistan verelläni. Olet tullut luokseni katuvin mielin ja sydämin siksi minä tahdon sanoa puhdistu kaikista saastaisuuksistasi. Minä olen tuonut sinulle elämän ja siksi sinulla on toivo huomisesta joka on parempi minkä maailma ikinä voi antaa. Maailma katoaa ja sen himo mutta minussa löydät ikuisen tyytyväisyyden. Ei mikään ruoki sinun sieluasi ja mieltäsi kuin Kaikkivaltiaan Jumalan kosketus. Pyhä Henki on ylläsi eikä sinun enää koskaan tarvitse hakea lohdutusta tämän maailman haljenneilta kaivolta jotka eivät lopulta tuo sinulle tyydytystä. Ota opiksesi siitä mitä olet kokenut. Varo syntiä elämässäsi kuin ruttoa. Jos sille antaudut se voi saada sinut niin valtaansa että paluuta ei ole. Minulla on valta myös paaduttaa, siksi ole aralla mielellä minun edessäsi ja tarkkaile askeleitasi. Rakasta lähimmästäsi niinkuin itseäsi vain niin voit koskettaa tätä kärsivää maailmaa. Maailma on täynnä lohdutusta etsiviä ihmisiä siksi asetu minun palvelukseeni. Saat minulta kaiken sen mitä tarvitset tähän työhön. Vainiot ovat valjenneet leikattaviksi. Ole siksi valmis kun lähtökäsky minun työhöni tulee!

💜🙏✝️💜

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.