keskiviikko 28. helmikuuta 2024

HERRA ON VANNONUT VÄKEVYYTENSÄ KÄSIVARREN KAUTTA
JUMALA KUTSUU OMIAAN JA HEITÄ JOTKA HALAJAA HÄNEN LUOKSEEN. NYT ON AIKA!

Tänä aamuna näin näky kuvan jota olen mutustellut. Näin käsivarren, jota peitti vaalea hiha. Sitten tuolle käsivarrelle heitettiin paljon valkoisia siemeniä, tuo siementen väri kertoo siemenen vanhurskaudesta, joka on Jumalalta. Ohran siemen on myös hyvin valkea. Ja Ohran ensihedelmästä laskettiin Omer ja pian on Omerin laskennan aika.

Tässä tärkeimmät:
Jom HaBikurim on päivä, jolloin heilutuslyhde ohrasadon ensihedelmästä tuotiin Temppeliin ja siitä alkoi 49 päivää kestävä omerin lasku (Sefirat HaOmer), joka johti Shavuotiin 50. päivänä.Omerin laskeminen tarkoittaa, että ääneen lasketaan jokainen niistä 49 päivästä, jotka ovat uutislyhteen heilutusjuhlan ja viikkojuhlan (helluntai) eli Shavuotin välissä (7x7 päivää = 49 päivää, hepr. Shavuot tark. 'viikot').

Baruch ata Adonai Eloheinu Melech ha'olam, asher kidshanu bemitsvotav al sfirat ha'omer.
Siunattu olet sinä, JHVH, Jumalamme, maailmankaikkeuden Kuningas, joka olet pyhittänyt meidät käskyilläsi ja käskenyt laskemaan omeria.
(Tämän siunauksen jälkeen sanotaan):
"Tämä on ___:s päivä ja omerin laskenta on kestänyt ___ viikkoa ja ___ päivää."
49. päivän lopussa lasku on ohi. Seuraava päivä, 50. päivä omerin laskussa, on Shavuot. Englanniksi helluntai on Pentecost, joka tulee kreikankielisestä sanasta pentekoste eli 50.
Uutislyhteen juhla ja helluntai ovat omerin laskulla nivottu yhteen. 

Koska esikoislyhde on ”heilutettu”, tulee myöhemmin ”pääsato”, kun Jeshua tulemuksessaan herättää Häneen uskovat kuolleista (1 Kor 15:20-23).

 Siemenistä nousee myös Jeesuksen puhe, jossa ennusti tuhoa Jerusalemille. Tätä kaupunkia tarkoittaen sanoi :

 Luuk.13:34. Miten monesti olenkaan tahtonut koota lapsesi, niin kuin kanaemo kokoaa poikaset siipiensä suojaan!Mutta te ette tahtoneet tulla” "

Olen miettinyt tuon merkitystä. Nuo valkoiset siemenet voi kuvastaa uuden elämän alkua kuin nuo kanaemon poikaset. Ja tuo Jesaja 62:8 totisesti pysäytti . 🤔

Kylväjä kylvää simenet käsivarsilla olevasta vaskoolista, mutta tuossa siemenet heitettiin käsivarelle.

Jes.62:  https://raamattu365.fi/bible/kr38/isa/62/

8. Herra on vannonut oikean kätensä ja väkevyytensä käsivarren kautta: En totisesti minä enää anna jyviäsi sinun vihollistesi ruuaksi, eivätkä juo enää muukalaiset sinun viiniäsi, josta sinä olet vaivan nähnyt.

9. Vaan jotka viljan kokoavat, ne sen syövät ja ylistävät Herraa; ja jotka viinin korjaavat, ne sen juovat minun pyhissä esikartanoissani.


Voisiko tuo näky todella merkitä tuota? Tämä vahvistuu vahvistumistaan sydämessäni ja tahdon tämän jakaa. Herra tulee kokoamaan siemenensä käsivarrelleen.

Me olemme Jumalan siemen, Hänen omansa. Jumala kehoittaa NYT kääntymään Hänen puoleen, sillä Hänen tulemus on lähellä.

JOS MAATAMME EI RAKENNA:   https://youtu.be/ZRSrVzX-kHY?si=c1SeA3Hf7gLvzr1Y


Amen 🔥👑🔥

2 kommenttia:

 1. Jes. 44:3
  Sillä minä vuodatan vedet janoavaisen päälle ja virrat kuivan maan päälle.
  Minä vuodatan Henkeni sinun s i e m e n e s i päälle ja siunaukseni sinun vesojesi päälle,

  VastaaPoista
 2. Hes.36:29 Minä vapahdan teidät kaikista saastaisuuksistanne. Ja minä k u t s u n e s i i n viljan ja teen sen runsaaksi enkä anna teille nälänhätää.
  (Aam. 8:11)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.