lauantai 30. heinäkuuta 2022

JOKA JANOAA đź’–đź‘‘đź’–


 

 Herran Rauhaa ...

Tänä aamuna rukoiltuani, täällä mökillä, sateisessa aamussa. Olin juuri nousemassa ylös vuoteeltani kun sain nähdä vielä kuvan, jossa suuresta kannusta kaadettiin kirkasta vettä. Tuo oli selkeä kuva minulle. Samassa tuli sydämelle tuo Raamatun kohta ; Jesaja 55 ja se vastaa kutsun omaisesti meille tuohon kuvaan. Sydämelle siinä hetkessä nousi myös laulu: .. joka janoaa.."

Nämä olkoot vastauksena tuohon kuvaan. Se on kutsu meille kaikille.

Ei Galilean mies sinun ohi käy..joka janoaa:  https://youtu.be/1YeNC-qTyH8

Jesaja
55:1 Kuulkaa, kaikki janoavaiset, tulkaa veden ääreen. Tekin, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa ja syökää; tulkaa, ostakaa ilman rahatta, ilman hinnatta viiniä ja maitoa. 
55:2 Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä. 
55:3 Kallistakaa korvanne ja tulkaa minun tyköni; kuulkaa, niin teidän sielunne saa elää. Ja minä teen teidän kanssanne iankaikkisen liiton, annan lujat Daavidin armot.

Amen. 

Ottakaa tämä kutsu, vielä kun se on mahdollista.

🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

LUE loput linkistä:

https://www.koivuniemi.com/raamattu?tila=pikahaku&hakuehto=jes+553 kommenttia:

 1. Uudeksi tekeminen etenee eli vanha tuomitaan ja tuomio annetaan ja uusi aika pian alkaa, joka on lopullinen eli ikuinen järjestys.
  (arviossani uusi aika alkaa samalla kun Uusi Jerusalem laskeutuu 1.5.2029)
  Voittajia ovat pelastuvan asemssa olevat ja siinä kuolemaansa asti pitäytyvät eli he suoriutuvat Jumalan tahdossa ja saavat voittajan eli Jumalan pojan aseman.


  Joh.ilm. 21:
  5 Ja valtaistuimella istuva sanoi:
  "Katso, u u d e k s i minä teen k a i k k i".
  Ja hän sanoi: "Kirjoita, sillä nämä sanat ovat vakaat ja todet".
  6 Ja hän sanoi minulle: "Se on tapahtunut. Minä olen A ja O, alku ja loppu. Minä annan janoavalle elämän veden lähteestä lahjaksi.
  7 Joka voittaa, on tämän perivä, ja minä olen oleva hänen Jumalansa, ja hän on oleva minun poikani.  Jes. 55:
  2 Miksi annatte rahan siitä, mikä ei ole leipää, ja työnne ansion siitä, mikä ei ravitse?
  K u u l k a a minua, niin saatte syödä hyvää, ja teidän sielunne virvoittuu lihavuuden ääressä.

  (Myös Tukholman profetia-1984 muistuttaa > "...kuulkaa tai olkaa kuulematta...)


  Kuulemattomat eivät tule kääntymään Raamatun lopunajan lopun jaksolla, joka on aikarajattu.
  Aiemmin ihmisellä on ollut koko ikänsä aikaa tavoittaa Jumala (Jumalan ilmoitus), mutta lopunajan lopun jakso on aikarajattu.
  (Jeesuksen kuoltua yhteys Jumalaa katkesi ja yhteys palautuu Uuden Jerusalemin laskeutumisen päivänä, jolloin maja/asumus ihmisten keskuuteen palautuu.  Joh.ilm. 21:
  3 Ja minä kuulin suuren äänen valtaistuimelta sanovan: "Katso, Jumalan maja ihmisten keskellä! Ja hän on asuva heidän keskellänsä, ja he ovat hänen kansansa, ja Jumala itse on oleva heidän kanssaan, heidän Jumalansa;
  4 ja hän on pyyhkivä pois kaikki kyyneleet heidän silmistänsä, eikä kuolemaa ole enää oleva, eikä murhetta eikä parkua eikä kipua ole enää oleva, sillä kaikki entinen on mennyt."

  Tämä asumus lakkasi, koska ihmiset hylkäsivät Jumalan:
  2. Aik. 29:6
  Sillä meidän isämme ovat olleet uskottomia ja tehneet sitä, mikä on pahaa Herran, meidän Jumalamme, silmissä, ja hyljänneet hänet.
  He käänsivät kasvonsa pois Herran asumuksesta ja käänsivät sille selkänsä.

  Jonka jälkeen synnin tilan kuritus ei kääntänyt ihmisiä ja synti saavutti täyden määrän ja se miatttiin, merkittiin ja nyt tuomitaan.
  Jer. 32:33
  He ovat kääntäneet minulle selkänsä eivätkä kasvojansa; ja vaikka minä olen opettanut heitä varhaisesta alkaen, he eivät ole kuulleet eivätkä ottaneet varteen kuritusta.

  Jer. 32:33
  He ovat kääntäneet minulle selkänsä eivätkä kasvojansa; ja vaikka minä olen opettanut heitä varhaisesta alkaen, he eivät ole kuulleet eivätkä ottaneet varteen kuritusta.

  VastaaPoista
 2. Eksyneiden tuomiopäivä - hätänsä päivä on arviossani 1.5.2029.
  Jer. 18:17
  Niinkuin itätuuli minä hajotan heidät vihollisen edessä; minä näytän heille selkäni enkä kasvojani heidän hätänsä päivänä."
  Ilm. 18:8
  sentähden hänen vitsauksensa tulevat yhtenä päivänä: kuolema ja suru ja nälkä, ja hän joutuu tulessa poltettavaksi, sillä väkevä on Herra Jumala, joka on hänet tuominnut."


  Luuk. 6:25
  Voi teitä, jotka nyt olette kylläiset, sillä teidän on oleva nälkä! Voi teitä, jotka nyt nauratte, sillä te saatte murehtia ja itkeä!


  Tämän hädän voi välttää vain kääntymällä totuuteen ja alkamalla suoriutumaan totuudessa, koska rajallinen kääntymysaika on nyt alkanut ja Raamatun 7-vuoden loppusota alkoi arviossani 1.5.2022.
  2. Aik. 10:11
  Jos siis isäni on sälyttänyt teidän selkäänne raskaan ikeen, niin minä teen teidän ikeenne vielä raskaammaksi; jos isäni on kurittanut teitä raipoilla, niin minä kuritan teitä piikkiruoskilla.'"

  5. Moos. 8:3
  Hän nöyryytti sinua ja antoi sinun nähdä nälkää, ja hän antoi sinulle mannaa syödä, jota et ennen tuntenut ja jota eivät isäsikään tunteneet, opettaaksensa sinut ymmärtämään, että ihminen ei elä ainoastaan leivästä, vaan että hän elää jokaisesta sanasta, joka Herran suusta lähtee.

  Jes.51:
  21 Sentähden kuule tätä, sinä poloinen, joka olet juopunut, vaikka et viinistä:
  22 Näin sanoo sinun Herrasi, Herra sinun Jumalasi, joka ajaa kansansa asian:
  Katso, minä otan sinun kädestäsi päihdyttävän maljan, vihani pikarin; ei tarvitse sinun siitä enää juoda.
  23 Ja minä panen sen sinun vaivaajaisi käteen, jotka sinulle sanoivat: "Lankea maahan, kulkeaksemme sinun päällitsesi"; ja sinä panit selkäsi maaksi ja kaduksi kulkijoille.


  Tämä jakso alkoi arviossani 1.5.2022 ja lakkaa viimeistään 1.5.2029 mennessä, jolloin tuomio annetaan.
  Aam. 8:11
  Katso, päivät tulevat, sanoo Herra, Herra, jolloin minä lähetän nälän maahan: en leivän nälkää enkä veden janoa, vaan Herran sanojen kuulemisen nälän.


  Tuomion jälkeen ja Uuden Jerusalemin laskeutumisen myötä nälkää ja janoa ei tule.
  Ilm. 7:16
  Ei heidän enää tule nälkä eikä enää jano, eikä aurinko ole sattuva heihin, eikä mikään helle,


  VastaaPoista

 3. Jer. 48:16
  Lähellä, tulossa on Mooabin turmio, sen onnettomuus kiiruhtaa kovin.

  Sefanja 1
  14 Lähellä on Herran suuri päivä, se on lähellä ja tulee sangen kiiruusti. Kuule, Herran päivä! Silloin sankarit haikeasti huutavat.

  Jes. 52:12
  Sillä ei teidän tarvitse kiiruusti lähteä, ei paeten kulkea; sillä Herra käy teidän edellänne, Israelin Jumala seuraa suojananne.


  Jer. 28:
  8 Ne profeetat, jotka ovat olleet ennen minua ja ennen sinua muinaisuudesta asti, ovat ennustaneet sotaa, onnettomuutta ja ruttoa monia maita ja suuria valtakuntia vastaan.
  9 Mutta se profeetta, joka ennustaa r a u h a a, tunnetaan siitä, että hänen sanansa toteutuu, profeetaksi, jonka Herra totisesti on lähettänyt."
  (tuomion jälkeinen rauha, kun uusi Jerusalem laskeutuu arviossani Herran päivänä 1.5.2029 ?)

  Herran päivän tapahtumia edeltä:
  Joh. ilm. 1:
  10 Minä olin hengessä Herran päivänä, ja kuulin takaani suuren äänen, ikäänkuin pasunan äänen,

  Joh.ilm. 2:
  https://raamattu.uskonkirjat.net/servlet/biblesite.Bible?chp=1&ref=Ilm.+2%3A1&rnd=1659169490216

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.