tiistai 19. heinäkuuta 2022

TULKOON VALKEUS! ☀️👑☀️

 


 Kristuksen Valo loistaa meille ...

Tämä aamuna kun heräsin ja aloin rukoukseen Herran, Jeesuksen Kristuksen puoleen, sain nähdä siinä samassa mitä kauneimman kuvan/ näyn. 

Siinä Hän oli minun edessäni, aivan vierelläni, valkoiset vaatteet yllään. Hänen kämmenensä oli edessä, kiinni toisissaan kuin tarjoten jotain ja niistä loisti valtavan kirkas valo. Sydämelleni kohosi sanat joita Hänestä olemme kuulleet: " Minä olen teidän Valo! Maailman Valo! MINÄ annan teille valon!"

Totisesti, Jeesus Kristus, Sinä olet meidän Valo, meidän kaikkien jotka olemme Sinun omasi. 

Ne jotka Sinua ei tunnusta eikä tunne, he valtavassa pimeydessä vaeltavat, eikä näe totuutta missä elävät. Mutta me, jotka Sinun valossa saamme täällä elää, näemme sen kauheuden, missä maailma elää. Se on pimeyttä täynnä, eivätkä he tiedä kuinka hyvä on Sinun Valossa vaeltaa. Sinä valaiset tiemme.

Nousin ylös ja käväisin ulkona ja siellä oli sateen jälkeen niin tuoretta ja rehevää ja puiden vihreiden lehtien valitse siivilöityi valtava kirkkaus, Sinun Valosi loisti siinä aamussa ja sydämeni hymyili Sinulle. Sain liota siinä Sinun kirkkaudessasi. Kiitos Jeesus!  

KR 1933/-38
2Kor. 4:6 Sillä Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa. 

1Moos. 1:3 Ja Jumala sanoi: "Tulkoon valkeus." Ja valkeus tuli. 

2Piet. 1:19 Ja sitä lujempi on meille nyt profeetallinen sana, ja te teette hyvin, jos otatte siitä vaarin, niinkuin pimeässä paikassa loistavasta lampusta, kunnes päivä valkenee ja kointähti koittaa teidän sydämissänne.

Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaanhttps://youtu.be/lzhzDS4FO1Y

Amen. ☀️👑☀️

4 kommenttia:

 1. Joh. 13:20
  Totisesti, totisesti minä sanon teille:
  joka ottaa vastaan sen, jonka minä lähetän,
  se ottaa vastaan minut;
  mutta
  joka ottaa vastaan minut,
  se ottaa vastaan hänet,
  joka on minut lähettänyt.

  Joh. 15:26
  Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.

  Joh. 14:26
  Mutta Puolustaja, Pyhä Henki, jonka Isä on lähettävä minun nimessäni, hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta, minkä minä olen teille sanonut.

  Ilm. 13:7
  Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät, ja sen valtaan annettiin kaikki sukukunnat ja kansat ja kielet ja kansanheimot.

  Ilm. 17:14
  He sotivat Karitsaa vastaan, mutta Karitsa on voittava heidät, sillä hän on herrain Herra ja kuningasten Kuningas; ja kutsutut ja valitut ja uskolliset voittavat hänen kanssansa."

  Jes. 42:16
  Minä johdatan sokeat tietä, jota he eivät tunne; polkuja, joita he eivät tunne, minä kuljetan heidät. Minä muutan pimeyden heidän edellään valkeudeksi ja koleikot tasangoksi. Nämä minä teen enkä niitä tekemättä jätä.


  VastaaPoista

 2. Ilm. 13:7
  Ja sille annettiin valta käydä sotaa pyhiä vastaan ja voittaa heidät,...

  Tätä on hieman vaikea ymmärtää, mutta se kertoo ilmestyskirjan 1-pedon voitosta, tilanteessa jossa kun ilmestyskirjan voittoisa 1-peto on kukistettu tulee seuraavaksi vuoroon ilmestyskirjan 2-pedon aikajakso ja kukistaminen.

  (Tämä ilmestyskirja 2-pedon aika alkaa(/alkoi jo?) kun Raamatun 7-vuoden loppusota alkaa(/alkoi jo?), jolloin ilmestyskirjan 2-peto on voittoissa heissä ketkä eivät käänny totuuteen?)

  VastaaPoista

 3. 1. Johanneksen kirje 2
  7 Rakkaani, en minä kirjoita teille uutta käskyä,
  vaan
  vanhan käskyn,
  joka teillä on alusta ollut;
  tämä vanha käsky on se sana, jonka te olette kuulleet.

  8 Ja kuitenkin
  minä kirjoitan teille uuden käskyn,
  sen,
  mikä on totta hänessä ja teissä;
  sillä pimeys katoaa,
  ja
  totinen valkeus
  jo
  loistaa.

  VastaaPoista
 4. Kun Jeesus surmattiin ja alkoi maailman ruhtinaan lopunjajan jakso - jaksolla valkeus hiipui ja sammui, jolloin Pyhät siten voitettiin?

  Joh. 12:
  34 Kansa vastasi hänelle: "Me olemme laista kuulleet, että Kristus pysyy iankaikkisesti; kuinka sinä sitten sanot, että Ihmisen Poika pitää ylennettämän? Kuka on se Ihmisen Poika?"
  35 Niin Jeesus sanoi heille: "Vielä vähän aikaa valkeus on teidän keskuudessanne. Vaeltakaa, niin kauan kuin teillä valkeus on, ettei pimeys saisi teitä valtaansa. Joka pimeässä vaeltaa, se ei tiedä, mihin hän menee.
  36 Niin kauan kuin teillä valkeus on, uskokaa valkeuteen, että te valkeuden lapsiksi tulisitte." Tämän Jeesus puhui ja meni pois ja kätkeytyi heiltä.
  37 Ja vaikka hän oli tehnyt niin monta tunnustekoa heidän nähtensä, eivät he uskoneet häneen,
  38 että kävisi toteen profeetta Esaiaan sana, jonka hän on sanonut: "Herra, kuka uskoo meidän saarnamme, ja kenelle Herran käsivarsi ilmoitetaan?"
  39 Sentähden he eivät voineet uskoa, koska Esaias on vielä sanonut:
  40 "Hän on sokaissut heidän silmänsä ja paaduttanut heidän sydämensä, että he eivät näkisi silmillään eivätkä ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi".
  41 Tämän Esaias sanoi, kun hän näki hänen kirkkautensa ja puhui hänestä.

  Lopunajan lopun jakso alkoi, kun Jumala antoi ilmoituksensa arvolliselle, jolloin puhutaan "käsivarresta" eli ilmoitus annettiin lopunajan lopun Messiaalle, joka vielä muistuttaa eksyneitä totuudesta, Raamatun lopunajan jakson päättävässä 7-vuoden loppusodassa, jossa on kyse ilmestyskirjan 2-pedon voittamisesta eli elävien eksyneiden ihmisten sodasta omaa syntiä ja synnintilaansa vastaan?  -----------
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Messias

  https://en.wikipedia.org/wiki/Messianism

  https://www.youtube.com/results?search_query=Waiting+For+The+Messiah

  VastaaPoista