sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

SEITSEMÄNNESSÄ KUUSSA ... HERRAN SANA

 


 Shalom!

Tänään jatkan, kuin uutta osaa tuohon edelliseen kirjoitukseeni/ postaukseeni ; ARMOSSA ON USKOVIEN TOIVO

https://sinettisormus.blogspot.com/2022/07/armossa-on-uskovien-toivo.html 


 
Isarel ilta soihtu srk.2.7.2022.
https://youtu.be/vARSJHpCq9I

Eilen kuuntelin vasta loppu puolelta tätä videota. Täytyy kuunnella uudestaan paremmin. Siellä oli mielenkiintoista tutkielmaa Israelin kadonneista heimoista. Nousi heti näkyni tuosta sormuksesta jossa oli nyt musta kivi tai mustalle se näytti. Tuo vaikutti minuun suuresti ja aloin tutkimaan lisää ja löysin myös Joosefilla olevan mustan kiven, kuin myös asserilla. Kun kävin nukkumaan, rukouksessa kyselin tätä itkien ja että Herra avaisi tätä enemmän. Niin vahvasti tämä vaikutti. Sain siinä rukouksessa nähdä uudestaan tuon sormuksen ja se oli puhtaan kultainen ja sitä känneltiin joka puolelta edessäni. Kun nukahdin, näin koko yön noista kadonneista heimoista unta. Yritin jollekkin niitä selittää, että ne palaavat takaisin. Välillä heräsin ja kun nukahdin niin sama uni jatkui. 
Koen että tällä on nyt vahva merkitys. Mietin sinettisormusta jossa oli alussa tuo sininen kivi. Nyt se oli musta.  Asserilla oli musta kivi, mutta myös Joosefilla.
 Ymmärsin jo aikoja sitten tuosta sormuksesta Haggain sanan mukaan olevani valittu .. johonkin? Nyt minulle tarjottiin tätä uudella kivellä olevaa sormusta ja tuo video vahvisti sitä lisää + oma tutkimus ja uni sen jälkeen..
Herra avaa tätä vielä lisää. Se on nyt mieleni ja sydämeni täyttänyt. Suuri on kunnioitus tätä näkyä ja tietoa kohtaan.
 
❤‍ http://www.israelinhuone.com/breratmech ... okivet.php

Nämä kaikki tuli melkein yhtä aikaa kuin vahvistamaan toisiaan. Jumalalta saatu tieto paketti?
Kivet kuvastaa noita Juudan heimojen kivi jotka olivat pappien rintakilvissä . 12 kiveä.
https://fi.frwiki.wiki/wiki/Tribu_de_Juda

Olen joskus myös miettinyt tehdä tuollaista kivi taulua, jossa olisi nuo Juudan 12 kiveä.
 

HAGGAI 2

1. Seitsemännessä kuussa, kuukauden kahdentenakymmenentenä ensimmäisenä
päivänä tuli profeetta Haggain kautta tämä Herran sana:
2. "Sano Juudan käskynhaltijalle Serubbaabelille, Sealtielin pojalle, ja ylimmäiselle papille Joosualle, Joosadakin pojalle, ja kansan jäännökselle näin:
3. Kuka teidän joukossanne on jäljelle jäänyt, joka on nähnyt tämän temppelin sen entisessä kunniassa? Ja miltä näyttää se teistä nyt? Eikö se ole tyhjän veroinen teidän silmissänne?
4. Mutta nyt ole luja, Serubbaabel, sanoo Herra, ja ole luja, Joosua, Joosadakin poika, ylimmäinen pappi, ja ole luja, maan koko kansa, sanoo Herra, ja tehkää työtä; sillä minä olen teidän kanssanne, sanoo Herra Sebaot.
5. Sen liiton sana, jonka minä tein teidän kanssanne, kun te läksitte Egyptistä, ja minun Henkeni pysyy teidän keskellänne. Älkää peljätkö.
6. Sillä näin sanoo Herra Sebaot: Vielä vähän aikaa, ja minä liikutan taivaat ja maan, meren ja kuivan.
7. Ja minä liikutan kaikki pakanakansat, ja kaikkien pakanakansojen kalleudet tulevat, ja minä täytän tämän temppelin kunnialla, sanoo Herra Sebaot.
8. Minun on hopea, ja minun on kulta, sanoo Herra Sebaot.
9. Tämän temppelin myöhempi kunnia on oleva suurempi kuin aikaisempi, sanoo Herra Sebaot. Ja tässä paikassa minä annan vallita rauhan, sanoo Herra Sebaot."
10. Yhdeksännen kuun kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä, Daarejaveksen toisena vuotena, tuli profeetta Haggain kautta tämä Herran sana:
11. "Näin sanoo Herra Sebaot: Pyydä papeilta opetusta ja sano:
12. Katso, mies kantaa pyhää lihaa vaatteensa liepeessä ja koskettaa liepeellänsä leipää tai keittoa, viiniä, öljyä tai muuta ruokaa, mitä hyvänsä; tuleeko se siitä pyhäksi?" Niin papit vastasivat ja sanoivat: "Ei".
13. Ja Haggai sanoi: "Jos joku, joka on kuolleesta saastunut, koskettaa jotakin näistä, tuleeko se saastaiseksi?" Niin papit vastasivat: "Tulee saastaiseksi".
14. Silloin Haggai lausui ja sanoi: "Sellaista on tämä väki, sellaista tämä kansa minun edessäni, sanoo Herra. Sellaiset ovat kaikki heidän kättensä työt ja se, mitä he siellä uhriksi tuovat: se on saastaista.
15. Ja nyt ottakaa vaari, kuinka käy tästä päivästä lähtien eteenpäin. Kun ei vielä oltu pantu kiveä kiven päälle Herran temppelissä,
16. sitä ennen, mentiin kahdenkymmenen mitan viljakasalle, mutta oli vain kymmenen; mentiin viinikuurnalle ammentamaan viisikymmentä mittaa, mutta oli kaksikymmentä.
17. Minä löin teitä, kaikkia teidän kättenne töitä, nokitähkällä ja viljanruosteella ja rakeilla, mutta ei kenkään teistä kääntynyt minun puoleeni, sanoo Herra.
18. Ottakaa vaari, kuinka käy tästä päivästä lähtien eteenpäin, yhdeksännen kuun kahdennestakymmenennestä neljännestä päivästä, Herran temppelin perustamispäivästä, lähtien. Ottakaa vaari!
19. Onko aitassa enää siementä? Ja viiniköynnös, viikunapuu, granaattiomenapuu ja öljypuu, nekään eivät ole kantaneet hedelmää. Tästä päivästä lähtien minä annan siunauksen."
20. Ja Herran sana tuli toistamiseen Haggaille kuukauden kahdentenakymmenentenä neljäntenä päivänä; se kuului:
21. "Sano Juudan käskynhaltijalle Serubbaabelille: Minä liikutan taivaat ja maan.
22. Ja minä kukistan kuningaskuntien valtaistuimet, hävitän pakanain kuningaskuntien väkevyyden ja kukistan vaunut ajajineen; ja hevoset ja niiden ratsastajat kaatuvat, mies toisensa miekkaan.
23. Sinä päivänä, sanoo Herra Sebaot, minä otan sinut, palvelijani Serubbaabel, Sealtielin poika, sanoo Herra, ja panen sinut ikäänkuin sinettisormukseksi. Sillä sinut minä olen valinnut, sanoo Herra Sebaot."
 
Amen!
 
Tänään tämä puhuttaa.. hyvin ajankohtainen. Tuo luvun alussa oleva, Seitsemännessä kuussa, pysäytti myös, sillä mekin elämme nyt seitsemättä kuuta. Koen että olemme jonkin suuren muutoksen edessä.
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.