torstai 7. heinäkuuta 2022

JUMALAN VUORELLA ASUU ONNELLINEN KANSA

 


Herra olkoon meidän kanssa ...

Tänään näin rukouksen jälkeen kuvan, josta sanoin Herralle etten tätä jaa, mutta toisin taas kävi. Näin matalan mäen joka oli päällystetty kuin mukula katu, mukula kivin. 

Olen saanut Herralta noita vuori ja mäki kuvia, mutta tämä oli nyt todella pieni mäki. Saman muotoinen kuin on lasten liukumäet. Ja sen yläpuolella oli vain taivas. Ymmärsin että matka oli enää lyhyt. Olemme pian perillä.. vahvista Herra että tämä on sinulta. 🙏🙏🙏

Minulle vuori on vahvaa symboliikkaa Jumalalta.  Vuoret ja mäet ovat raamatullisessa symboliikassa tärkeitä. Vuorelle on vaivalloista päästä, mutta vuorelta avautuu maisema aikaan ja elämään. Vuorella kuunnellaan opetusta ja opetetaan. Vuorella rukoillaan ja valmistaudutaan kohtaamaan Jumalan läsnäolo. Vuorella itketään ja saadaan lohdutusta. Vuorella kuollaan ja noustaan ylös kuolleista. Jumalan vuorella asustava saa nähdä kauas. Hänen sydän on avoin, myös hengellisesti. Vuosia siihen eräs sisko näki minut näyssä korkealla vuorella. Olin avaralla paikalla josta saatoin nähdä kaikkialle.

 Jumalan valtakuntaa on verrattu ja verrataan usein vuoreksi. Tie vuorelle ei ole aina ollut kivutonta eikä tuota vuorta ole aina myöskään tunnustettu. Psalmin 68 kirjoittaja sanoo: ”Miksi te, korkeat vuoret, katsotte karsaasti sitä vuorta, jonka Jumala on halunnut asuinpaikakseen?” (Ps. 68:16.) Kuitenkin Jumala puhuu nykyisinkin valtakunnassaan, nykyajan Siionin vuorella. Hän lähestyy Pyhän Hengen kautta hengessään köyhiä, murheellisia ja syntisiä.


Siionin vuorella asuvat ovat lopulta onnellista kansaa, sillä Jumala on armahtanut heitä valtakuntansa evankeliumilla. Tuolla vuorella asuu Jumalan voima ja Kristuksen kirkkaus, joka vapauttaa syntisen taakoistaan Jumalan lasten iloon ja vapauteen. ”Onnellinen on vanhurskas! Hänen käy hyvin.” (Jes. 3:10.) Tuolla vuorella asuu myös monilta salassa oleva ihmeellinen Jumalan rauha, jonka voi kokea Jesajan tavoin myös nykyään: ”Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi” (Jes. 54:10)

Matt.5. Jeesuksen Vuorisaarna:

1. Kun hän näki kansanjoukot, nousi hän vuorelle; ja kun hän oli istuutunut, tulivat hänen opetuslapsensa hänen tykönsä.
2. Niin hän avasi suunsa ja opetti heitä ja sanoi:
3. "Autuaita ovat hengellisesti köyhät, sillä heidän on taivasten valtakunta.
4. Autuaita ovat murheelliset, sillä he saavat lohdutuksen.
5. Autuaita ovat hiljaiset, sillä he saavat maan periä.
6. Autuaita ovat ne, jotka isoavat ja janoavat vanhurskautta, sillä heidät ravitaan.
7. Autuaita ovat laupiaat, sillä he saavat laupeuden.
8. Autuaita ovat puhdassydämiset, sillä he saavat nähdä Jumalan.
9. Autuaita ovat rauhantekijät, sillä heidät pitää Jumalan lapsiksi kutsuttaman.
10. Autuaita ovat ne, joita vanhurskauden tähden vainotaan, sillä heidän on taivasten valtakunta.
11. Autuaita olette te, kun ihmiset minun tähteni teitä solvaavat ja vainoavat ja valhetellen puhuvat teistä kaikkinaista pahaa.
12. Iloitkaa ja riemuitkaa, sillä teidän palkkanne on suuri taivaissa. Sillä samoin he vainosivat profeettoja, jotka olivat ennen teitä.
13. Te olette maan suola; mutta jos suola käy mauttomaksi, millä se saadaan suolaiseksi? Se ei enää kelpaa mihinkään muuhun kuin pois heitettäväksi ja ihmisten tallattavaksi.
14. Te olette maailman valkeus. Ei voi ylhäällä vuorella oleva kaupunki olla kätkössä;
15. eikä lamppua sytytetä ja panna vakan alle, vaan lampunjalkaan, ja niin se loistaa kaikille huoneessa oleville.
16. Niin loistakoon teidän valonne ihmisten edessä, että he näkisivät teidän hyvät tekonne ja ylistäisivät teidän Isäänne, joka on taivaissa.
17. Älkää luulko, että minä olen tullut lakia tai profeettoja kumoamaan; en minä ole tullut kumoamaan, vaan täyttämään.
18. Sillä totisesti minä sanon teille: kunnes taivas ja maa katoavat, ei laista katoa pieninkään kirjain, ei ainoakaan piirto, ennenkuin kaikki on tapahtunut.
19. Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa. 

 

Tuo näkemäni mäki oli vuoren nyppylä,  sen laki osuus .. mitä lähempänä tuon huipun saan nähdä sitä lähempänä on Herran paluu omiensa luokse, siitä nämä näyt kertoo minulle. Kun tätä aloin työstää ja kirjoittaa, alkoi tämä puhumaan yhä enemmän ja vahvemmin ja siitä tiesin tämän olevan Herran puhetta minulle. 

Kiitos Jeesus tästä lohdutuksesta ikävääni ... meidän kaikkien, sinua odottavien ikävään.

Amen.

Vie vuorille tää viesti: https://youtu.be/6_LCUHsFw-E

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti