tiistai 8. maaliskuuta 2022

KATSOKAA KEDON KUKKIA

 


 Herran Rauhaa ..

Tänään herättyäni rukoukseen ja ihmeteltyäni tätä hiljaisuutta, miksi Herra ei ole puhunut mitään, Hän kohta  vastasi minulle. Ensin olin kuulevinani jostain siemen aitasta ja kysyinkin miksen nähnyt kuvaa? Menikö se ohi minulta? Pyytelin anteeksi jos niin kävi. Olin mieheni kanssa sairastellut reilun viikon ja nyt toipilaana, joten saattoi keskittymiseni olla heikkoa.

Kohta sain nähdä kaksi kuvaa. Ensimmäisessä oli kauniita, korkeita  kukkia. Ne oli valkoisia ja niissä oli mustia, pyöreitä  pisteitä. Sitten näin kakkulautasen. Siinä oli siivu jotakin hyvää "täytekakkua". Nyt kiitin että vihdoin sain jaettavaa. Mietin kuvien tarkoitusta ja pian se vastaus tulikin kuin lohduttaen minua ja meitä tässä maailman tilanteessa. Tämä Raamatun paikka vastasi noihin kuviin:

Katsokaa taivaan lintuja: eivät ne kylvä, eivät ne leikkaa eivätkä kokoa varastoon, ja silti teidän taivaallinen Isänne ruokkii ne. Ja olettehan te paljon enemmän arvoisia kuin linnut! Kuka teistä voi murehtimalla lisätä elämänsä pituutta kyynäränkään vertaa? »Mitä te vaatetuksesta huolehditte! Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta: eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää.
Matteus 6:26-30

Näin hehkutetaan kirjassa Viinitarha viheriöi (SLS 1996):

”Kedon kukka, joka kukoistaa tänään ja heitetään huomenna uuniin, kertoo Jeesuksen sanojen mukaan Luojasta, joka tietää, että myös ihminen tarvitsee kauniita vaatteita, maistuvaa ruokaa, värien loistoa, lintujen aamuisen laulun iloa ja uuden löytämisen riemua. Luoja on ympäröinyt meidät puhtailla, hyvillä ilon ja kiitollisuuden aiheilla ja antanut meille kaikenlaisia hyviä hedelmiä antavia puita.”’

Amen. Todellakin! Katsokaa kedon kukkia, kuinka kauniisti Jumala on ne vaatettanut. Luotetaan siis Häneen että Hän pitää meistä huolen, niin kuin noista kukista ja linnuista jotka itselleen eivät mitään kokoa. Pysytään vain Herraa lähellä... hyvin lähellä, roikkuen Hänen puvun liepeissä. Hänessä on ainut apu, turva ja pelastus! Maailma ei sitä meille Anna.

Kiitos Jeesus että Sinä suot tämän meille, vaikkemme sitä ole ansainneet. Tämä On Sinun Armoasi meille. Olkaa Siunattuja Jeesuksessa Kristuksessa.

Siunattua Naistenpäivää myös teille, te kaikki siskot! 🌹🌹🌹🌹🌹 

 

Amen. 


4 kommenttia:

 1. Miika 2.
  1 Voi niitä, jotka miettivät turmiota ja valmistelevat pahaa vuoteillansa! Aamun valjettua he sen tekevät, sillä heillä on siihen valta.
  2 He himoitsevat peltoja ja ryöstävät ne, taloja, ja ottavat ne; he sortavat miestä ja hänen taloansa, miestä ja hänen perintöosaansa.

  3 Sentähden, näin sanoo Herra:
  Katso, minä mietin tätä sukua vastaan onnettomuutta: siitä te ette saa kaulaanne irti ettekä voi ylpeästi astella; sillä se on oleva paha aika.
  4 Sinä päivänä viritetään teistä pilkkalaulu ja veisataan valitusvirsi. "Se on tapahtunut", sanotaan, "me olemme perin hävitetyt, hän on vaihtanut pois minun kansani osan. Kuinka hän siirtää sen minulta pois! Hän jakaa meidän peltomme luopioille."
  5 Sentähden ei sinulla ole oleva ketään, joka heittäisi arpaa maaosuudesta Herran seurakunnassa.
  6 "Älkää saarnatko", saarnaavat he, "sellaisista ei pidä saarnata; eikö väisty pois häpäiseminen?"

  7 Onko tämä Jaakobin heimon puhetta?
  Onko Herra pikavihainen?
  Ovatko sellaisia hänen tekonsa?
  Eivätkö hänen puheensa ole hyvät sitä kohtaan, joka oikein vaeltaa?

  8 Mutta aikoja sitten
  on minun kansani asettunut viholliseksi;
  vaatteiden päältä te kiskotte vaipan niiltä, jotka huoleti kulkevat, jotka sotaa väistävät.
  9 Minun kansani naiset te ajatte pois heidän kodeistansa, jotka ovat heidän ilonsa; heidän pieniltä lapsiltansa te otatte minun kunniani ainiaaksi.
  10 Nouskaa ja menkää pois: ei tässä ole leposijaa saastutuksen tähden, joka on saanut aikaan turmion,
  parantumattoman turmion.
  11 Jos tulisi mies, joka tuulta tavoittelisi ja petollisuudessaan valhettelisi: "Minä saarnaan sinulle viinistä ja väkijuomasta", siinä olisi saarnaaja tälle kansalle.

  12 Minä tahdon tarkoin koota sinut, Jaakob, kaikkinesi, visusti kerätä Israelin jääneet,
  saattaa heidät yhteen,
  niin
  kuin lampaat tarhaan,
  niin
  kuin lauman laitumellensa: on oleva ihmisten kohina!

  13 T i e n a u k a i s i j a
  käy
  heidän e d e l l ä n s ä;
  he aukaisevat tiensä, kulkevat portille
  ja
  lähtevät siitä ulos.
  H e i d ä n k u n i n k a a n s a
  käy
  heidän e d e l l ä ä n,
  ja Herra heitä johdattaa.
  Matt. 3:12
  Hänellä
  on v i s k i m e n s ä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisunsa a i t t a a n, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa."

  Matt. 13:30
  Antakaa molempain kasvaa yhdessä e l o n l e i k k u u s e e n asti; ja elonaikana minä sanon leikkuumiehille: Kootkaa ensin luste ja sitokaa se kimppuihin poltettavaksi, mutta nisu korjatkaa minun a i t t a a n i.'"

  Luuk. 3:17
  Hänellä
  on v i s k i m e n s ä kädessään, ja hän puhdistaa puimatanterensa ja kokoaa nisut aittaansa, mutta ruumenet hän polttaa sammumattomassa tulessa."

  Luuk. 12:24
  Katselkaa kaarneita: eivät ne kylvä eivätkä leikkaa, eikä niillä ole säilytyshuonetta eikä a i t t a a; ja Jumala ruokkii ne. Kuinka paljoa suurempiarvoiset te olette kuin linnut!


  -----------

  He, jotka eivät Raamatun 7-vuoden loppusodan pian alkaessa osoita katumusta ja häpeää synneistään ja käänny totuuteen, kohtaa seuraava:
  (sielun hukkuminen tulijärveen)

  Jer. 15:7
  Minä viskaan v i s k i m e l l ä heidät maan porteilla;
  minä teen lapsettomaksi,
  minä hukutan kansani,
  kun he eivät ole teiltänsä kääntyneet.

  VastaaPoista
 2. Odotamme tuota Taivaan hääjuhlaa. Saamme tässäkin ajassa luottaa Herran huolenpitoon. Itse näin unta edesmenneestä uskovasta tädistäni, jolle oli tuossa unessa tilattuna aika kampaajalle, joka oli iltapäivällä. Ihmettelin untani, mutta ilokseni yhdistelin sen sitten tuohon suureen odotukseen.

  VastaaPoista
 3. Amen Tuula.Amen.
  Koin myös tuon unesi tuohon suureen odotukseen. Tätisi oli menossa jo varattuun hiusten laittoon. Ja se kuvastaa minusta morsiamen valmistamiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Iloitkaamme ja riemuitkaamme ja antakaamme kunnia hänelle, sillä Karitsan häät ovat tulleet ja hänen vaimonsa on itsensä valmistanut.” Ilm. 19:7.

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.