torstai 31. maaliskuuta 2022

IKIAIKAINEN MAJA TAIVAISSA

 

Herrassa on meidän tulevaisuus ...

Tänä aamuna sain ennen ylösnousua nähdä kauniin näyn. Niin ihanan lämpöisen ja turvallisen. Sain katsoa kuin ristin muotoisen ikkuna aukon läpi kotirappusia. Se oli sellainen vanha rappuveranta, kuin muistan lapsuudestani. Niillä rapuilla istuin ja itkin ensimäisen kerran Jeesusta, kuinka niin hyvä mies oli murhattu. Se oli Pääsiäisaamu kun isä sen tarinan luki ääneen sanomalehdestä. Toinen sivu siinä vierellä oli omistettu kokonaan Jeesuksen kasvokuvalle joka oli mustavalkoinen. Nyt aivan kuin sain katsella tuota vanhaa puista rappua tuon ristin muotoisen ikkunan läpi. Kevät aurinko lämmitti. Rappusilla oli vanha räsymatto, kuin toivottamaan tervetulleeksi tulijan. Tänään saan katsella kaikkia asioita ja elämääni tuon ristin ikkunan läpi, se antaa kaikelle uuden näkökulman. Elämme nyt Pääsiäisen aikaa ja Jeesus kuin lohduttaen tämän näytti. Sain nähdä koti rappuset jotka minua siellä taivaassakin odottaa. Kuin alku ja loppu, A ja O. Kiitos Jeesus Kristus, että tuon mahdollistat meille omillesi.

Meillä kaikilla Hänen omillaan on varmaankin samankaltaisia muistoja ja ne on tänään lohtuna meille. Koin, että tämäkin tuli jakaa ...

 

Toinen kirje korinttilaisille 5

1. Sillä me tiedämme, että vaikka tämä meidän maallinen majamme hajotetaankin maahan, meillä on asumus Jumalalta, iankaikkinen maja taivaissa, joka ei ole käsin tehty.
2. Sentähden me huokaammekin ikävöiden, että saisimme pukeutua taivaalliseen majaamme,

3. sillä kun me kerran olemme siihen pukeutuneet, ei meitä enää havaita alastomiksi.
4. Sillä me, jotka olemme tässä majassa, huokaamme raskautettuina, koska emme tahdo riisuutua, vaan pukeutua, että elämä nielisi sen, mikä on kuolevaista.
5. Mutta se, joka on valmistanut meidät juuri tähän, on Jumala, joka on antanut meille Hengen vakuudeksi.
6. Sentähden me aina olemme turvallisella mielellä ja tiedämme, että, niin kauan kuin olemme kotona tässä ruumiissamme, me olemme poissa Herrasta;
7. sillä me vaellamme uskossa emmekä näkemisessä.
8. Mutta me olemme turvallisella mielellä ja haluaisimme mieluummin muuttaa pois ruumiista ja päästä kotiin Herran tykö.
9. Sentähden me, olimmepa kotona tai olimmepa poissa, ahkeroitsemme olla hänelle mieliksi.
10. Sillä kaikkien meidän pitää ilmestymän Kristuksen tuomioistuimen eteen, että kukin saisi sen mukaan, kuin hän ruumiissa ollessaan on tehnyt, joko hyvää tai pahaa.
11. Kun siis tiedämme, mitä Herran pelko on, niin me koetamme saada ihmisiä uskomaan, mutta Jumala kyllä meidät tuntee; ja minä toivon, että tekin omissatunnoissanne meidät tunnette.
12. Emme nyt taas suosittele itseämme teille, vaan tahdomme antaa teille aihetta kerskata meistä, että teillä olisi mitä vastata niille, jotka kerskaavat siitä, mikä silmään näkyy, eikä siitä, mikä sydämessä on.
13. Sillä jos me olemme olleet suunniltamme, niin olemme olleet Jumalan tähden; jos taas maltamme mielemme, teemme sen teidän tähtenne.
14. Sillä Kristuksen rakkaus vaatii meitä, jotka olemme tulleet tähän päätökseen: yksi on kuollut kaikkien edestä, siis myös kaikki ovat kuolleet;
15. ja hän on kuollut kaikkien edestä, että ne, jotka elävät, eivät enää eläisi itselleen, vaan hänelle, joka heidän edestään on kuollut ja ylösnoussut.
16. Sentähden me emme tästä lähtien tunne ketään lihan mukaan; jos olemmekin tunteneet Kristuksen lihan mukaan, emme kuitenkaan nyt enää tunne.
17. Siis, jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso, uusi on sijaan tullut.
18. Mutta kaikki on Jumalasta, joka on sovittanut meidät itsensä kanssa Kristuksen kautta ja antanut meille sovituksen viran.
19. Sillä Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa eikä lukenut heille heidän rikkomuksiaan, ja hän uskoi meille sovituksen sanan.
20. Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläinä, ja Jumala kehoittaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa.
21. Sen, joka ei synnistä tiennyt, hän meidän tähtemme teki synniksi, että me hänessä tulisimme Jumalan vanhurskaudeksi. 

 

 Taivaan Kotiin ...  :https://www.youtube.com/watch?v=wSAdRpO42wk 

 👐👐👐 Amen.

 

1 kommentti:

 1. Johanneksen ilmestys 22
  3 Eikä mitään kirousta ole enää oleva.
  (kirous lakkaa kun Uusi Jerusalem laskeutuu kun Raamatun 7-vuoden sota lakkaa...?)

  Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä
  4 ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa.
  5 Eikä yötä ole enää oleva,
  eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti.
  6 Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen,
  mitä pian tapahtuman pitää.
  7 Ja katso, minä tulen pian.
  Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"
  8 Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti.
  9 Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile Jumalaa".
  10 Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä
  aika on lähellä.
  11 Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
  12 Katso,
  minä tulen pian,
  ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
  13 Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.