keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

JA HENKI JA MORSIAN SANOVAT: "TULE!"


 

 Herra, Jeesus Kristus kanssamme ...

Tänä aamuna kun olin rukouksessa, näin kuvan morsiamesta joka oli pukeutunut kauniiseen hääpukuun ja huntu oli hänen yllänsä.  Hän piteli edessään kaunista morsiuskimppua joka oli valkoisista ruusuista rakennettu. Tämän näin enkä tahdo sitä sen enempää selittää. Näitä morsius kuvia olen saanut aina aika ajoin, kuin muistuksena tulevasta. Tämä Raamatun Sana selittäköön ja lohduttakoon meitä, Hänen omiaan... tämä on se mihin lopulta tähtäämme ... odotuksemme!

Laulujen laulu/ Häävalssi Song of Solomonhttps://www.youtube.com/watch?v=Lbp--SuSerk

Kevät: https://www.youtube.com/watch?v=7txSHJXBtn0

 

Johanneksen ilmestys 22

1. Ja hän näytti minulle elämän veden virran, joka kirkkaana kuin kristalli juoksi Jumalan ja Karitsan valtaistuimesta.
2. Keskellä sen katua ja virran molemmilla puolilla oli elämän puu, joka kantoi kahdettoista hedelmät, antaen joka kuukausi hedelmänsä, ja puun lehdet ovat kansojen tervehtymiseksi.
3. Eikä mitään kirousta ole enää oleva. Ja Jumalan ja Karitsan valtaistuin on siellä oleva, ja hänen palvelijansa palvelevat häntä
4. ja näkevät hänen kasvonsa, ja hänen nimensä on heidän otsissansa.
5. Eikä yötä ole enää oleva, eivätkä he tarvitse lampun valoa eikä auringon valoa, sillä Herra Jumala on valaiseva heitä, ja he hallitsevat aina ja iankaikkisesti.
6. Ja hän sanoi minulle: "Nämä sanat ovat vakaat ja todet, ja Herra, profeettain henkien Jumala, on lähettänyt enkelinsä näyttämään palvelijoilleen, mitä pian tapahtuman pitää.
7. Ja katso, minä tulen pian. Autuas se, joka ottaa tämän kirjan ennustuksen sanoista vaarin!"
8. Ja minä, Johannes, olen se, joka tämän kuulin ja näin. Ja kun olin sen kuullut ja nähnyt, minä lankesin maahan kumartuakseni sen enkelin jalkojen eteen, joka tämän minulle näytti.
9. Ja hän sanoi minulle: "Varo, ettet sitä tee; minä olen sinun ja sinun veljiesi, profeettain, kanssapalvelija, ja niiden, jotka ottavat tämän kirjan sanoista vaarin; kumartaen rukoile Jumalaa".
10. Ja hän sanoi minulle: "Älä lukitse tämän kirjan profetian sanoja; sillä aika on lähellä.
11. Vääryyden tekijä tehköön edelleen vääryyttä, ja joka on saastainen, saastukoon edelleen, ja joka on vanhurskas, tehköön edelleen vanhurskautta, ja joka on pyhä, pyhittyköön edelleen.
12. Katso, minä tulen pian, ja minun palkkani on minun kanssani, antaakseni kullekin hänen tekojensa mukaan.
13. Minä olen A ja O, ensimmäinen ja viimeinen, alku ja loppu.
14. Autuaat ne, jotka pesevät vaatteensa, että heillä olisi valta syödä elämän puusta ja he pääsisivät porteista sisälle kaupunkiin!
15. Ulkopuolella ovat koirat ja velhot ja huorintekijät ja murhaajat ja epäjumalanpalvelijat ja kaikki, jotka valhetta rakastavat ja tekevät.
16. Minä, Jeesus, lähetin enkelini todistamaan näitä teille seurakunnissa. Minä olen Daavidin juurivesa ja hänen suvustansa, se kirkas kointähti."
17. Ja Henki ja morsian sanovat: "Tule!" Ja joka kuulee, sanokoon: "Tule!" Ja joka janoaa, tulkoon, ja joka tahtoo, ottakoon elämän vettä lahjaksi.
18. Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan;
19. ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu.
20. Hän, joka näitä todistaa, sanoo: "Totisesti, minä tulen pian". Amen, tule, Herra Jeesus!
21. Herran Jeesuksen armo olkoon kaikkien kanssa. Amen. 

 

4 kommenttia:

 1. Kiitos. Tästä kuvasta pitäkäämme tiukasti kiinni kaiken keskellä.

  VastaaPoista
 2. Amen!Amen!Amen!
  Ps. Lisäsin tuohon tekstiin tuon; laulujen laulu/ Häälaulu.

  VastaaPoista
 3. Kevät
  https://www.youtube.com/watch?v=7txSHJXBtn0

  ----------------

  Jes. 62:1
  Siionin tähden minä en voi vaieta,
  ja Jerusalemin tähden en lepoa saa,
  ennenkuin sen vanhurskaus nousee
  kuin aamunkoi
  ja sen autuus
  kuin palava tulisoihtu.

  Luuk. 3:16
  niin Johannes vastasi kaikille sanoen: "Minä kastan teidät vedellä, mutta on tuleva minua väkevämpi, jonka kengänpaulaakaan minä en ole kelvollinen päästämään;
  hän kastaa teidät Pyhällä Hengellä
  ja tulella.

  Ilm. 15:2
  Ja minä näin ikäänkuin lasisen meren,
  tulella sekoitetun,
  ja niiden, jotka olivat saaneet voiton pedosta ja sen kuvasta ja sen nimen luvusta, seisovan sillä lasisella merellä, ja heillä oli Jumalan kanteleet.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marko. Tuo liittämäsi laulu oli niin kaunis että halusin senkin lisätä tuohon tekstiin. Odotusta ja lohdutusta täynnä ...

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.